TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- רצועת עזה קרובה לפיצוץ אוכלוסין
Pages (6): « 1 2 3 [4] 5 6 »
| quote: |
| Originally posted by Narcotic Mind תראה, אני לא עושה מהם מלאכים הם הרבה יותר גרועים מאיתנו, אפילו מאנשים כמו נייקון שאומר שצריך להשמיד את כל הערבים אני לא יתחיל להסביר פה למה כי אני בטוח שאתם מסכימים איתי מה שאני מנסה להראות זה שזה לא חד צדדי אומנם הם הורגים לנו חפים מפשע ואנחנו הורגים מחבלים, אבל עדיין אל תשארו תמימים למה הם סובלים הרבה יותר מאיתנו המצב הזה הוא בעצם מעגל של הם הורגים אותנו ואנחנו הורגים להם אז נכון שאנחנו "מגיבים" כביכול על מה שהם עושים אבל התגובות האלה רק גורמות לעוד מחבלים לצוץ אני לא אומר שלא צריך להגיב כי לא היינו מגיבים כנראה שהמצב היה עוד יותר גרוע, אבל מה שאני מנסה להגיד זה שאין פתרון צבאי למצב צריך לשבת על השולחן, אין מה לעשות בכל מקרה לגבי הפוסט הארוך שלי, לא הצגתי ממש את הדעות שלי אלא נתתי נקודת מבט אחרת בגלל שחלק מהפוסטים פה ממש ממש עיצבנו אותי |
| Originally posted by luckystrike אחי אל תזלזל פה באינטילגנציה שלי ותשנה מה שאמרת גם אם לא אמרת במילים האלה , אתה אמרת שהם גיבורים ושהם ציונים ושהם נלחמים למעננו שם ואם לא הם אז מי וכל הבולשיט הזה בדרך כלל הגיבורים שלך שנלחמים על הציונות שלך אז אתה מסכים איתם לא ? אני לא מכיר מישהוא שלא מסכים עם הגיבור שלו ועוד לא סתם גיבור כזה שנלחם למען הציונות לפי מה שאתה אומר מה אתה לא מסכים איתם פתאום ? פוסט אחד הם מחרפים את נפשם למענו פוסט אחרי זה הוא כבר פתאום לא מסכים איתם ! איך אני דיונים כאלה - תודו מגיע לי קרמבו אחד לפחות ! |
| Originally posted by oDrori ראסמי! בואנה תחשבו איזה מזל יש לנו שיש לנו רק מאה אחת של עולם חדש ללמוד בהיסטוריה (פלוס שטויות במהלך הדרך אבל לא רציני. תחשבו שהחל מ-1900 הכל מתועד במדוייק ופאק, מה ייצטרכו ללמוד בשנת 2100... פי שתיים חומר! |
| Originally posted by Narcotic Mind תראה, אני לא עושה מהם מלאכים הם הרבה יותר גרועים מאיתנו, אפילו מאנשים כמו נייקון שאומר שצריך להשמיד את כל הערבים אני לא יתחיל להסביר פה למה כי אני בטוח שאתם מסכימים איתי מה שאני מנסה להראות זה שזה לא חד צדדי אומנם הם הורגים לנו חפים מפשע ואנחנו הורגים מחבלים, אבל עדיין אל תשארו תמימים למה הם סובלים הרבה יותר מאיתנו המצב הזה הוא בעצם מעגל של הם הורגים אותנו ואנחנו הורגים להם אז נכון שאנחנו "מגיבים" כביכול על מה שהם עושים אבל התגובות האלה רק גורמות לעוד מחבלים לצוץ אני לא אומר שלא צריך להגיב כי לא היינו מגיבים כנראה שהמצב היה עוד יותר גרוע, אבל מה שאני מנסה להגיד זה שאין פתרון צבאי למצב צריך לשבת על השולחן, אין מה לעשות בכל מקרה לגבי הפוסט הארוך שלי, לא הצגתי ממש את הדעות שלי אלא נתתי נקודת מבט אחרת בגלל שחלק מהפוסטים פה ממש ממש עיצבנו אותי ונייקון, אין לי משהו נגדך, אבל לדעתי אתה מגזים עם הדעות שלך ברצינות, תחשוב רגע... להרוג את כל הערבים ? |
| Originally posted by oDrori ראסמי! בואנה תחשבו איזה מזל יש לנו שיש לנו רק מאה אחת של עולם חדש ללמוד בהיסטוריה (פלוס שטויות במהלך הדרך אבל לא רציני. תחשבו שהחל מ-1900 הכל מתועד במדוייק ופאק, מה ייצטרכו ללמוד בשנת 2100... פי שתיים חומר! |
| Originally posted by NyKoN אם זה היה תלוי בי הייתי מוריד כמה שיותר ערבים ומוחק אותם מהאדמה כי בתכלס- איסלאם זה דת שמציגה כרגע סכנה לא רק לנו אלא לכל העולם |
רגע זה בלתי אפשרי וזה לא יהיה אפשרי
ועוד משהו
אירופה זונות
לו אירופה אנחנו וארצות הברית כבר היינו מזיינים את הערבים האלה בתחת
| Originally posted by MoSH_MaN רגע זה בלתי אפשרי וזה לא יהיה אפשרי ועוד משהו אירופה זונות לו אירופה אנחנו וארצות הברית כבר היינו מזיינים את הערבים האלה בתחת |
האירופאים אדישים לעולם אין מה לעשות
| Originally posted by MasterP האירופאים אדישים לעולם אין מה לעשות |
| Originally posted by nesher True הם לא למדו לקח ממלחמת העולם השניה, ממדיניות הפיוס שלהם ומי שלומד היסטוריה כיתה י"א יודע על מה אני מדבר קיצר, האירופאים זה כמו עשרים מוחות של יוסי ביילין , שאתה כולם קיבצו לאחד תשמעו , באתי פה קצת והדגשתי יותר מדי את הגישה השמלאנית למצב, ברור לי שלמרות הבחירות והכל השמאל ינצח בסופו של דבר כי זאת השיטה היחידה אבל להשמיד את כולם לא פתרון ריאלי מה גם שניסיתי בערך להסביר כמו רון למה הם עושים את זה לא שאני מצדיק אותם אל תתפסו אותי במילה שיש פיגוע אני מרגיש אותו דבר כמוכם וגם מספיק פעמים יצא לי להגיד מוות לערבים!!! אבל תמיד צריך לחשוב עם המוח ולא עם הלב, ובטח ובטח שלא עם הזין , אבל זה מה שרובנו עושים |
| Originally posted by luckystrike יענו - השמאל יאפשר לימין לעשות שלום אבל הימין בחיים לא יאפשר לשמאל ... |
| Originally posted by luckystrike סיכום טוב ... תפנימו את הקטע הזה שבסופו של דבר רק ימין בדרך זה שיצליח לעשות תשלום ... למה בכל המדינות כמו שלנו וסורי חברים - הימין לא יאפשר לעשות שלום לשמאל בחיים - בעיקר כי רוב הימין טיפשים שחורים ומה לעשות זה ככה רוב העם שלנו זה אמחה אחת גדולה ובגלל זה גם יש רוב לליכוד בדרך כלל ... קיצר כמו שהשלום עם מצרים - הימין עשה אותו אבל תאכל'ס בכנסת השמאל זה שהעביר את ההסכם והימין הצביעו נגד ההסכם שבגין הביא ... יענו - השמאל יאפשר לימין לעשות שלום אבל הימין בחיים לא יאפשר לשמאל ... |
| Originally posted by NyKoN אתה כל הזמן מדגיש את זה שהימין לא יתן לשמאל להעביר את השלום אז תסביר לי איך עברו הסכמי אוסלו ואיך נחתם הסכם השלום עם ירדן? שזה בערך מסכם 2/3 מההסכמים שלנו לשלום בהיסטוריה שזה כבר עוקף את הימין |
| Originally posted by luckystrike דבר ראשון אוסלו וגם ההסכם עם ירדן אגב לא עברו בעזרת הליכוד ולא היה לליכוד שום קשר אליהם אם זה היה תלוי בהם הם לא היו נחתמים בכלל ולא התכוונתי לימין באופן כללי זה לא כל הימין יותר התכוונתי לליכוד הרי ברור שש"ס שמגדירה את עצמה כימין יעשו הכל בשביל קצת כסף כולל ללכת נגד העקרונות שלהם ... |
| Originally posted by nesher א) הם מתפטרים מהממשלה ב) הם לא מעבירים שום חוק ככה בדיוק הם גם יוצרים חוקים דתיים וכפייה בכל הקדנציות האחרונות זה הלך להם יפה נקווה שהפעם שינוי תכנס לממשלה ותביא אותה באותו נשק בדיוק לא נראה לי אבל Let's Hope So |
איזה שחיטות הולכת בממשלה ובכלל בכנסת
זה דבר שחבל על הזמן
אני כ"כ שונא את הממשל שלנו בגלל זה אין לי אמון בו בכלל
שתבינו כמה פרוטקציות הכל שם
וגם שחברים מקבלים עבודות בממשלה
מביאים עובדים זרים
מקבלים כספי שחיטות
סוחטים כספים מהממשל
עושים עסקים מלוכלכים
אין חבל"ז
אני רק לא מבין איך הם לא מתביישים לעמוד מולנו ולהגיד שהם מייצגים אותנו האזרחים ומשרתים אותנו
ולא הפוך
בני זונות
| Originally posted by MasterP איזה שחיטות הולכת בממשלה ובכלל בכנסת זה דבר שחבל על הזמן אני כ"כ שונא את הממשל שלנו בגלל זה אין לי אמון בו בכלל שתבינו כמה פרוטקציות הכל שם וגם שחברים מקבלים עבודות בממשלה מביאים עובדים זרים מקבלים כספי שחיטות סוחטים כספים מהממשל עושים עסקים מלוכלכים אין חבל"ז אני רק לא מבין איך הם לא מתביישים לעמוד מולנו ולהגיד שהם מייצגים אותנו האזרחים ומשרתים אותנו ולא הפוך בני זונות |
| Originally posted by luckystrike אבל אין מה לעשות הליכודניקים פה לא רואים כלום חוץ מ "היידה ביבי" |
| Originally posted by NaOren אלההההההההה היידה ביבי מת עליו " נתניהו - כי חייבים לשנות את המצב " וסתם שתדעו: יש היום תמונה שרואים את אבא שלי בידיעות, איזה יופי :-) |
| Originally posted by NaOren אלההההההההה היידה ביבי מת עליו " נתניהו - כי חייבים לשנות את המצב " |
| Originally posted by luckystrike אחי אני לא מאמין ... בהתחלה הייתי בטוח אמרת בצחוק ... חבר'ה הפוסט שלי וזה של אורן שבא ישר אחריו הם דוגמא לזה שלא משנה כמה ימין מישהוא יהיה הוא לא צריך להצביע ליכוד אם יש לו משהוא בקופסה שעל הכתפיים ... |
| Originally posted by NaOren לא הבנתי מה אמרת ... |
מורן אתה מוד לא מוסרי!
| Originally posted by oDrori מורן אתה מוד לא מוסרי! |