TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- נעה קשפיצקי בגיא פינס
Pages (4): « 1 2 3 [4]
אין מצב שילד בן 15 מרים 150 קילו
אולי זה ליברות
| quote: |
| Originally posted by Scorchio אין מצב שילד בן 15 מרים 150 קילו אולי זה ליברות |
אין לי מושג אני אשאל בהזדמנות
הוא היה בשחייה , אז תרגילים לתחום הזה אנערף.
אני נכנס לטרד של איזה נועה קשיפצקי מהשכבה של חן
ואנשים פה מדברים על ילד שמרים 150 קילו...
מה הקשר כוסאומו!!!!!!

אמממממממממ טובבבבבבבבב
אולי 150 פאונד?
חחחח ראסמי פלוסטר
בקשר לתחרות
יש שמועות שביטלו אותה
צריך לעקוב.
| Originally posted by Rising אין לי מושג אני אשאל בהזדמנות הוא היה בשחייה , אז תרגילים לתחום הזה אנערף. |
| Originally posted by Flotser אני נכנס לטרד של איזה נועה קשיפצקי מהשכבה של חן ואנשים פה מדברים על ילד שמרים 150 קילו... מה הקשר כוסאומו!!!!!! |
| Originally posted by Rising תאשים את רועי |
| Originally posted by Hell_Copter בליינד שזה ליברות ולא קילו... מאסטר פי... נסה אתה להרים בדחיקת רגלים 150 קילו במכונה אני בקושי יצליח אם בכלל... והרגליים שלי אחושילינג חזקות בגלל האתלטיקה שהייתי עכשיו אם זה באמת חזה כמו שחשבתי וזה 150 ליברות אז זה אומר 70 קילו... שזה 25 על צד... אני עושה 35 על צד |
פחחחח, יא סוסים, איך יש לכם זמן לזה???
אני אולי עושה 100 ב6 קילו...
פחחח, נראה לי אני צריך להגדיל את המשקל 
טוב, אני 'צטער שדיברתי על זה 
| Originally posted by MasterP לא יודע איך זה אצלכם בסטים של דחיקת רגליים אני עושה 80 120 150 ככה שאני מרים 150 קילו ברגליים במכונה זה לא כזה קשה ועופר שהוא המדריך שלנו בחדר כושר מרים יותר מ-300 |
| Originally posted by Hell_Copter מותק 300 קילו בחיים הוא לא יכול!!! אם כבר אז זה ליברות... וה 150 הזה שלך... זה בערך 70 קילו אם לא פחות... ואם זה אומר לך משהו... בסקוואטים הייתי עושה באימונים שלי סטים עם 80 קילו חופשי יענו מוט על הגב... |
| Originally posted by MasterP חמוד שלי זה קילו וזה בטוח אולי המכונה אצלנו שונה מאצלכם אני לא יודע אבל זה המספרים take it or leave it וסקוואטים אצלנו זה עם מכונה אז זה אחר |
חחחחחחחחח.....
איזה מחשבות חולפות לי בראש בזמן שאני קוראת מילים אלו...

| Originally posted by Tarantula חחחחחחחחח..... איזה מחשבות חולפות לי בראש בזמן שאני קוראת מילים אלו... |