TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- בשעה טובה ומוצלחת
Pages (5): « 1 2 3 [4] 5 »
טוב אז רועי רואים שאתה לא מבין ורק עכשיו נכנס לכביש
אתה רק מלטף את הדוושה ב
GTI
והיא קופצת ומזיינת את רוב המכוניות
תגיד לי על מה אתה מדבר
זה אוטו חיייייה
ובקשר לפולו החדשה, אני יודע שהיא מכוערת
אבל לא ראית את הגרסא של השתי דלתות שהיא ממש נדיקה והיא ממש יפה
ועוד זיון שכל
רואים פעם בשנה
POLO 16V
כל הפולואים בארץ זה
1.4
מכוער כזה מאחורה
| quote: |
| Originally posted by DjChook רואים פעם בשנה POLO 16V כל הפולואים בארץ זה 1.4 מכוער כזה מאחורה |
אהה ואלה
אז מה ההבדל בין הדגמים שיש להם
1.4
מאחורה
על אלה של ה
16V
| Originally posted by DjChook אהה ואלה אז מה ההבדל בין הדגמים שיש להם 1.4 מאחורה על אלה של ה 16V |
זה לא נראה לי הגיוני
בטח יש הבדלים אחרים שמשפיעים על כוחות הסוס או משהו כזה
ד"א , מישהו יודע מה זה ההגדרה של כח סוס ?
| Originally posted by DjChook זה לא נראה לי הגיוני בטח יש הבדלים אחרים שמשפיעים על כוחות הסוס או משהו כזה ד"א , מישהו יודע מה זה ההגדרה של כח סוס ? |
חחח הגדרה של המאה הזאתי לא של המאה השמונה עשרה
בדיוק הייתה שאלה כזאתי באיזה טריוויה בטיול
ואף אחד לא ידע
אני זוכר אותה רק באופן חלקי
רועי אתה מדבר על ההונדה של דודו?
אם כן אז אתה ממש גזור
כי אולי האוטו נראה יפה אבל מבחינה טכנית הוא דפוק אש
הוא החליף לו גיר ועדיין יש בעיות.
| Originally posted by Scorchio רועי אתה מדבר על ההונדה של דודו? אם כן אז אתה ממש גזור כי אולי האוטו נראה יפה אבל מבחינה טכנית הוא דפוק אש הוא החליף לו גיר ועדיין יש בעיות. |
| Originally posted by Hell_Copter אתה חייב לראות את ההצ'באק של אחד מהשכבה שלי מהישנות שהן יותר יפות... כחולה מטאלית כזאת פנסים לבנים משהו מדהים אחי!!!!! חבל לך על הזמן |
אני אתמול או שלשום ראיתי פול גי טי אי
אבאלאלאלהלהלהללהלהלהלהלההההההה
איזה יפה היא!!! חבל על הזמן
מה שעוד יפה זה גולף קופה
!
יש כמה כאלה בארץ
כוחות סוס נמדדים על ממתקני דינו כאלו...
הגדרה... הממ...
תנסה לקרוא כאן:
http://www.howstuffworks.com/horsepower1.htm
ובעמוד הבא...
חחח ידעתי שתראה את העמוד הזה
הדבר הראשון ש
GOOGLE
מוצא
אבל זה מביא הגדרות ארוכות ומטומטמות
ד"א
הפסיקו להביא את פולו ג'יטיאיי לארץ כי הדלק המלוכלך בארץ הורס את המנועים שלה
וזה בדוק

ו
1 כוח סוס
זה הכוח הנדרש להזיז 75 קילו, בתאוצה של 1 מטר בשניה
תאמת אני מכיר תאתר הזה סתם ככה...
קראתי שם על מנועים, מגדשים ועוד כל מני שטויות...
עוד לא עשיתי תאוריה אז לא ממש היה לי מושג איך בדיוק מנוע עובד... לומדים את זה בתאוריה הריי, נכון?
כח סוס נראה מסובח קצת...
יענו אם אני לוקח אוטו ששוקל קילו אז הוא צריך 13 כוחות סוס כדי לזוז בתאוצה של 1 מטר לשניה?
כשמודדים את הכוחות סוס של מכוניות במתקני דינו האלו אז מעבירים להילוך האחרון וממנו מודדים?
זה הגיוני כי כל הקטע בדינו הזה הוא שאין חיכוך רציני בין הגלגל למתקן...
תראו את זה... מגניב
http://www.exvitermini.com/movies/dyno444.mpg
איזה אוטו...
| Originally posted by Sniper אני אתמול או שלשום ראיתי פול גי טי אי אבאלאלאלהלהלהללהלהלהלהלההההההה איזה יפה היא!!! חבל על הזמן מה שעוד יפה זה גולף קופה ! יש כמה כאלה בארץ |
| Originally posted by Hell_Copter יש אחד ברעננה מזה מפוצץ... יש לו פולו ג'י טי איי אדומה יפה כזאת B.M.W Z3 איזה מכוניות אדירות!! אהה ועכשיו חזרתי עם חבר שלי הביתה... יש לו סיטרואן Saxo מזה משופרת חבל על הזמן יש רק חמש כאלה בארץ... מנוע 1.6 16v איזה 140 כוחות סוס או לא יודע כמה קלה לגמרי עושה לך תאוצה מ 0 ל 100 איזה 7 שניות ככה משהו בסגנון הקליאו ספורט אבא שלו עכשיו רוצה לקנות פג'ו 306 ג'י טי איי יש להם איזה מקום עם מכוניות הכי נדירות ופצצתיות אבא שלו חולה הגה... רק רוצה לקנות עכשיו אוטו שיהיה יותר מהיר מהסאקסו |
| Originally posted by MasterP יש איזה אחד בצפון מסתובב עם bmw z3 כחולה כל הזמן עם גג פתוח יא אלוהים איזה מכונית יפה |
| Originally posted by Hell_Copter של ההוא כחולה כהה ותאמין לי שברגע שתראה BMW z8 אתה תשתין עליה מהתרגשות!! |
| Originally posted by Hell_Copter לא כל 1.4 זה 16 וי!!! אבל יש כאלה |
| Originally posted by Hell_Copter ואחי זה תלוי בנהג תביא מישהו שלא יודע לנהוג בג'י טי איי ואפילו אריק עם הג'אסטי יקח אותו... |
| Originally posted by luckystrike אחי בהילוכים זה עוד איכשהוא נכון אבל באוטומט אין כל כך קשר כאילו ברור שיש בקטע של הקשר עיין-רמזור וכל החרא הזה אבל בסה"כ זה לא כזה בעיה ... |
| Originally posted by Hell_Copter אתה עושה ממני צחוק?! אתה ראית פעם ג'י טי איי אוטומט? אין כזה דבר!!! זאת מכונית ספורט וכמו שאמרתי קודם כשזה הילוכים זה קשור לנהג |
| Originally posted by MasterP זה נכון אבל לא מדוייק ברגע שיש לשני הנהגים מיומנות גבוהה (כמה חודשי נהיגה לפחות) וטיפ טיפה יכולת זה הרבה יותר קשר לרכב מאשר לנהג כי ההבדלים הם ממש קטנים |
| Originally posted by luckystrike THATS RIGHT ... רועי שיהיה לך רישיון לבד כמה חודשים תבין למה אנחנו מתכוונים ... ורועי כרגיל חזרת על מה שאמרתי אמרתי לך שבהילוכים עוד יש קשר אבל באוטומט אין כמעט קשר ליכולת נהג וכרגיל ענית תשובה מהתחת וחזרת על בדיוק מה שאמרתי ... ובלי קשר אני אמרתי שיש ג'יטיאיי אוטומט??? אמרתי כולה שבאוטומט אין קשר בין יכולת נהג יש לך כזה קטע - שאתה צריך להגיד משהוא ולהגיב אז תכתוב כל דבר גם אם הוא לא קשור ... OH WELL |
| Originally posted by Hell_Copter תגיד לי מה אתה מטומטם או משהו ?!?! אני דיברתי על זה שאם הנהג גרוע על גולף ג'י טי איי גם אריק עם הג'אסטי יכול לקחת אותו ואתה מדבר לי על אוטומט פתאום אז שאלתי איזה ג'י טי איי אוטומט ראית בדיוק!! ולא חזרתי על מה שאמרת... חזרתי על מה שאני אמרתי! |
| Originally posted by luckystrike מדבר על מטומטם ... תקרא שוב פעם פוסט פוסט כתבת על זה שנהג בג'יטיאי שלא יודע איך לנהוג אריק לוקח אותו וציטטתי אותך וכתבתי - בהילוכים זה באמת איכשהוא נכון אוקיי - הבנת ??? הגבתי למה שאמרת ועכשיו הוספתי ואמרתי שזה לא תופס לגבי אוטומט ... ואז ענית על אלוהים יודע מה תשובה ? |
| Originally posted by Hell_Copter אני הגבתי מנקודת הנחה שאתה מדבר על זה שאריק לוקח גולף ג'י טי איי |