TranceAddict Forums

TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- ... ועוד קצת פוליטיקה ...
Pages (5): « 1 2 3 [4] 5 »

Posted by Hell_Copter on Jan-14-2003 13:56:

quote:
Originally posted by Shahar
שינוי רולז!

עוד אחד
איפה ההיידה טומי......?!

Posted by DjChook on Jan-14-2003 13:57:

חחחח ראסמי

אבל אין לו זכות הצבעה כמו לאורן
ככה שזה לא משנה

בעצם, גם לי אין זכות הצבעה סעמק

Posted by Hell_Copter on Jan-14-2003 13:59:

quote:
Originally posted by DjChook
אבל אין לו זכות הצבעה כמו לאורן

ממתי אורן בן 18 פלוס וב יא?!
למרות שאני מכיר אחד כזה.....

Posted by DjChook on Jan-14-2003 14:01:

אין לו זכות הצבעה כמו שלאורן אין !

זו הייתה הכוונה

Posted by Flotser on Jan-14-2003 14:37:

Behold, my arse.

quote:
Originally posted by Ariels
מה גרוע בשרון ?!!?! הוא בסה"כ ראש הממשלה הכי גרוע שהיה במדינה הזו
בגללו האינתיפדה עדיין קיימת, עובדה ! אחרי הכל
הבן זונה הזה אחרי הפסקת אש שבה מה 17 לדצמבר 01 עד ה13 לינואר 02 שבזמן הזה לא היה שום פיגוע או הרוג בתחומי הארץ
[חיסל את ראד כרמי [ללא ידעתו של שר הבטחון שלו
דבר שגרם לפריתה מחדש של האינתיפדה
במשך חודש לא היה לך אף הרוג ובשבוע אחרי החיסול היו לך 48 הרוגים.
ואיזה מין ראש ממשלה נותן הוראות לצבא בלי לידע את שר הבטחון
אתה מבין שמופז ידע על החיסול ופואד לא... עובדה, הבן אדם בבוקר של החיסול הכחיש את הקשר לחיסול וטען לתאונת עבודה.

בן אדם, זה פשוט מצחיק איך אתה נדבק לאיזו "הפסקת אש" אחת וחיסול אחד. אנשים פה חושבים שאתה מתבסס על היסטוריה,אבל מה כבר שכחת את כל הנסיונות םה של זיני וטנט ומיטשל... באו לפה ניסו להביא להפסקות אש, אנחנו (שרון) שיתפנו פעולה, ואני לא אומר סתם אני בטוח, והיה גם תקופות ארוכות ללא חיסולים, הערבים הם אלה שלא שיתפו פעולה בהסכמים האלה, אנ יודע שנאי לא מביא פה איזה ציטוט מהחדשות אבל אני בטוח במה שאני אומר , אז אם זה נורא חשוב למישהו, אני יכול להתחיל לחפש בארכיונים של ואאינט!.
עוד משהו שכדאי שתשימו אליו לב, זה שהאמרינים הם אלה שהכי נכנסו לעומק והכי ניסו להביא להפסקת אש אז בתקופה, וגם הייתם בעצמכם עדים, איך בהתחלה בא מסמך מיטשל שנטה יותר לכוון דעותיהם של הערבים (שדרך אגב אראיל מה שאמרת שבגלל הביקור בהר הבית של שרון התחילה האינטיפדה, במסמך מיטשל מבטלים את הדעה הסתומה הזאתי), ואז הגיע גם מסמך טנט שכבר היה יותר לצד הישראלי ואז גם בא גנרל זיני ומי לא בסוף ארצות הברית, המדינה שבאמת נכנסה לעומק של העניין כאן וכל הניסונות של ההפסקות אש, עברה בצורה חדה לצד הישראלי כאשר הבינה בעצם כמה כל האשמה בעצם נמצאת בצד של ארעפת, אותה מדינה שעשתה כאלה מעשים להביא להפסקת אש, תמכה בסופו של דבר במדיניות של שרון שכולכם מקללים, הביאה לישראל גיבוי בעולם, וקראה בכל העולם להחליף את השלטון ברש"פ. כך שגם אם נכנס גוף שלישי מהצד, המדיניות של שרון היא צודקת , גם עפ"י המומחים בארה"ב.!
כמה פעמים רצינו לעזור לזיני ומי יודע מי ויצאנו מהשטחים ולא ביצענו חיסולים, ובסוך הערבים דפקו הכל. אז בקשה אל תדבק לאיזה חיסול אחד של טרוריסט שמאיים על ילדים. יש לנו מודיעים לא מחסלים בן אדם סתם. אם יש הזדמנות , צריך לנצל אותה, כי כבר היה ברור שגם ככה חבל על הזמן עם ארעפת, וכדאי להלחם בטרור.

ואריאל לא צטטתי את ההמשך של ההודעה שלך רציתי להשאיר קצת מקום, אבל בכל מקרה כתבת שמה שהאינטניפדה הייתה מחאה עממית על זה שלא רצו לתת לפלשתינאים את זכות השיבה??!? ואתה יעני מצדיק את זה? אני מניח שלא, אחרת אתה חולה בנפש. אז הציעו לארעפת הכל חוץ מזכות השיבה שפשוט הייתה הורסת את מדינת ישראל, אז הוא פותח בטרור!! בן שיח מעולה. מה שכן שכחת לציין, ומשהו מאוד חשוב!!! שכמה ימים אחרי המאורעות בהר הבית, הוציא ארעפת את כל האסירים של חמאס מהכלא!!! תבדקו על זה זה בדוק!! כוסואמו למה הוא הוציא אותם מהכלא כדי שיגרדו לו בזקן, בשביל מחאה עממית צנועה????!?!!?
איך אתה מאשים את שרון באינטיפאדה כשאפילו מסמך מיטשל מאשים את הפלשתינאים בפתיחה שלה. ואיך אתה מאשים את שרון בהמשך שלה, כשהאינטיפדה הייתה מהלך אסטרטגי של הרשות הפלשתינאית וכשהיא הייתה כרוכה באין סוף מאורעות אימים של פיגועים שהמינה לא ראתה מימיה. לא לדבר על זה שחלק ממנה התרחש בתוקפת ברק שמשום מה אתה לא מטיל עליו אפילו טיפה אשמה. ונכון מה שנייקון אמר לפני זה על היציאה מלבנון תקראו...!

ובקיצור כתבתם פה עוד מלא מלא דברים קשה לי להגיב עכשיו על הכל!
אולי אחורי זה.

בקיצור אני רוצה להוסיף למה אני תומך בשרון.
הוא באמת מנהיג מדיניות אמיצה לוחם בטרור משתף פעולה עם האמריקאים, אני מאמין שצריך לתת לו להמשיך ללכת בקו הזה, וגם השלטון אצל הפלשתנאים יוחלף כמו שצריך, ואסור לתת למצנע להתחיל שוב לדבר עם ארעפת, מה זה יתן , הוא יתן לו את זכות השיבה??
הבעיה בממשלה שלנו, זה החוסר הצלחה בתחום ההסברתי,אבל לפחות חלק רחב מעם לעצמו יודע שהממשלה שלנו פועלת נכון, ואני מכווה שהליכוד יקבל הרבה מאוד כוח ויתן לשרון לסיים את שבתחיל ופואד הקוף סתם היה חייב לפרק את הממשלה!

שחיתות אני יודע גם לי זה מציק, אבל עכשיו אנחנו במצב שאני מאמין רק שרון יודע לצאת צצנו טוב. ומתמיכה של בכירים בכל מערכת הביטחון, להביא רגיעה לאזור.

Posted by oDrori on Jan-14-2003 15:10:

פתרון לזכות השיבה : לתת לפלסטינאים מדינה ולתת להם להחזיר רק לתוך השטחים שניתן להם את כל הפליטים, שיחנקו איתם מצידי.

Posted by luckystrike on Jan-14-2003 19:47:

quote:
Originally posted by nesher

איזה לוקשים , איזה פיגור, איזה שנאה הם מוכרים לאנשים , איזה אנשים מפגרים קונים את זה, איזה חיים , איזה סחטנות , איזה מדינה חרא!!!!
נמאססססססססססססססססססססססססס

YA MAN !
תוציא את הכל אחי

quote:
Originally posted by Flotser
בן אדם, זה פשוט מצחיק איך אתה נדבק לאיזו "הפסקת אש" אחת וחיסול אחד. אנשים פה חושבים שאתה מתבסס על היסטוריה,אבל מה כבר שכחת את כל הנסיונות םה של זיני וטנט ומיטשל... באו לפה ניסו להביא להפסקות אש, אנחנו (שרון) שיתפנו פעולה, ואני לא אומר סתם אני בטוח, והיה גם תקופות ארוכות ללא חיסולים, הערבים הם אלה שלא שיתפו פעולה בהסכמים האלה, אנ יודע שנאי לא מביא פה איזה ציטוט מהחדשות אבל אני בטוח במה שאני אומר , אז אם זה נורא חשוב למישהו, אני יכול להתחיל לחפש בארכיונים של ואאינט!.
עוד משהו שכדאי שתשימו אליו לב, זה שהאמרינים הם אלה שהכי נכנסו לעומק והכי ניסו להביא להפסקת אש אז בתקופה, וגם הייתם בעצמכם עדים, איך בהתחלה בא מסמך מיטשל שנטה יותר לכוון דעותיהם של הערבים (שדרך אגב אראיל מה שאמרת שבגלל הביקור בהר הבית של שרון התחילה האינטיפדה, במסמך מיטשל מבטלים את הדעה הסתומה הזאתי), ואז הגיע גם מסמך טנט שכבר היה יותר לצד הישראלי ואז גם בא גנרל זיני ומי לא בסוף ארצות הברית, המדינה שבאמת נכנסה לעומק של העניין כאן וכל הניסונות של ההפסקות אש, עברה בצורה חדה לצד הישראלי כאשר הבינה בעצם כמה כל האשמה בעצם נמצאת בצד של ארעפת, אותה מדינה שעשתה כאלה מעשים להביא להפסקת אש, תמכה בסופו של דבר במדיניות של שרון שכולכם מקללים, הביאה לישראל גיבוי בעולם, וקראה בכל העולם להחליף את השלטון ברש"פ. כך שגם אם נכנס גוף שלישי מהצד, המדיניות של שרון היא צודקת , גם עפ"י המומחים בארה"ב.!
כמה פעמים רצינו לעזור לזיני ומי יודע מי ויצאנו מהשטחים ולא ביצענו חיסולים, ובסוך הערבים דפקו הכל. אז בקשה אל תדבק לאיזה חיסול אחד של טרוריסט שמאיים על ילדים. יש לנו מודיעים לא מחסלים בן אדם סתם. אם יש הזדמנות , צריך לנצל אותה, כי כבר היה ברור שגם ככה חבל על הזמן עם ארעפת, וכדאי להלחם בטרור.

ואריאל לא צטטתי את ההמשך של ההודעה שלך רציתי להשאיר קצת מקום, אבל בכל מקרה כתבת שמה שהאינטניפדה הייתה מחאה עממית על זה שלא רצו לתת לפלשתינאים את זכות השיבה??!? ואתה יעני מצדיק את זה? אני מניח שלא, אחרת אתה חולה בנפש. אז הציעו לארעפת הכל חוץ מזכות השיבה שפשוט הייתה הורסת את מדינת ישראל, אז הוא פותח בטרור!! בן שיח מעולה. מה שכן שכחת לציין, ומשהו מאוד חשוב!!! שכמה ימים אחרי המאורעות בהר הבית, הוציא ארעפת את כל האסירים של חמאס מהכלא!!! תבדקו על זה זה בדוק!! כוסואמו למה הוא הוציא אותם מהכלא כדי שיגרדו לו בזקן, בשביל מחאה עממית צנועה????!?!!?
איך אתה מאשים את שרון באינטיפאדה כשאפילו מסמך מיטשל מאשים את הפלשתינאים בפתיחה שלה. ואיך אתה מאשים את שרון בהמשך שלה, כשהאינטיפדה הייתה מהלך אסטרטגי של הרשות הפלשתינאית וכשהיא הייתה כרוכה באין סוף מאורעות אימים של פיגועים שהמינה לא ראתה מימיה. לא לדבר על זה שחלק ממנה התרחש בתוקפת ברק שמשום מה אתה לא מטיל עליו אפילו טיפה אשמה. ונכון מה שנייקון אמר לפני זה על היציאה מלבנון תקראו...!

ובקיצור כתבתם פה עוד מלא מלא דברים קשה לי להגיב עכשיו על הכל!
אולי אחורי זה.

בקיצור אני רוצה להוסיף למה אני תומך בשרון.
הוא באמת מנהיג מדיניות אמיצה לוחם בטרור משתף פעולה עם האמריקאים, אני מאמין שצריך לתת לו להמשיך ללכת בקו הזה, וגם השלטון אצל הפלשתנאים יוחלף כמו שצריך, ואסור לתת למצנע להתחיל שוב לדבר עם ארעפת, מה זה יתן , הוא יתן לו את זכות השיבה??
הבעיה בממשלה שלנו, זה החוסר הצלחה בתחום ההסברתי,אבל לפחות חלק רחב מעם לעצמו יודע שהממשלה שלנו פועלת נכון, ואני מכווה שהליכוד יקבל הרבה מאוד כוח ויתן לשרון לסיים את שבתחיל ופואד הקוף סתם היה חייב לפרק את הממשלה!

שחיתות אני יודע גם לי זה מציק, אבל עכשיו אנחנו במצב שאני מאמין רק שרון יודע לצאת צצנו טוב. ומתמיכה של בכירים בכל מערכת הביטחון, להביא רגיעה לאזור.

טוב אמרת פה הרבה דברים נכונים אבל אחי זה לא שהוא נדבק לחיסול אחד
הוא מביא עובדה על טעות מאוד מאוד גדולה ששרון עשתה - הקטע עם
החיסולים זה שצריך לדעת לשחק את המשחק ומתי לעשות מה ובתקופה
של שקט כרגיל שרון שפך אש למדורה ...
הוא ממש עושה את זה תמיד ... לא משנה אם הוא גרם לאינתיפאדה
או לא זה ברור שעלייה שלו להר הביית לא הוסיפה לעניין ...
וזה העניין שאריאל ניסה להבהיר - שרון מטומטם
ומושחת ! אתה יודע שהוא בין הראשי ממשלה שהעבירו הכי הרבה
כסף לחרדים !!! ורוב הכספים אם אתה קורא עיתונים אז
אתה יודע מועברים אליהם לפני הצבעות חשובות ...
איזה שחיתות וחרא - שרון משלם להם כדי שיאשרו לו חוקים ...

ועל מצנע אמרת סתם שטויות - ברור לכולם שהוא לא ייתן את
זכות השיבה - אם אני שונא משהוא זה שליכודניקים מתחילים לומר דברים
שהם בעצמם יודעים שהם לא נכונים כדי לשכנע את הצד הפגר בעם
ומה לעשות יש כזה צד בעם שאוכל את החרא שהליכוד נותן לו
כן נכון , מצנע ייתן להם גם את ת"א ... מה אתה מזיין את השכל -
מצנע בחיים לא יסכים לדבר על זכות השיבה ואם אתה לא מכיר את המשנה
המדינית שלו אז אל תזרוק שטויות לעתיד !

וגם לגבי זה שאמרת שהוא ימשיך במשא ומתן - ברור לכולם שהוא
לא יעשה את זה וזה שהוא אמר את זה פעם במצב שונה
עכשיו הוא לא חושב ככה הוא בעד הגדר הפרדה שתציל פה חיים ושרון
הסנדק לא רוצה מטעמים פוליטיים לעשות את זה ...

ואל תזיין תשכל שמערכת ההסברה שלכם לא טובה כי ראסמי
הליכוד שתשדירים ותיחמונים הם כמו השטן הם פשוט אלופים בזה ...
ראית את התשדירים עם העכבר והכל ? הם פשוט רומסים את העבודה
הם יודעים רק לתקוף כל הזמן - ולהגיד על עצמם פשוט
אין להם מה - רק לתקוף את הצד השני בלי להגיד מה הם מציעים ...

כרגיל ... ליכוד ...
לפחות הם לא שכרו את ספי ריבלין כמו ב88 כדי שיעשה רצח
אופי לפרס ... ראסמי שטן הליכוד הזה ... הנגבי הזה אלוהים
כמה שאני שונא אותו ...
אאאאאאאאררררררררררר

Posted by DjChook on Jan-14-2003 19:48:

נקווה שהעבודה תעלה בסקרים

איך שזה מצטייר כרגע שינוי הולכת שוב להיות למרות כוחה באופוזיציה
וזה כבר ימעיט מערכה בטירוף

Posted by Flotser on Jan-14-2003 20:18:

quote:
Originally posted by luckystrike

ועל מצנע אמרת סתם שטויות - ברור לכולם שהוא לא ייתן את
זכות השיבה - אם אני שונא משהוא זה שליכודניקים מתחילים לומר דברים
שהם בעצמם יודעים שהם לא נכונים כדי לשכנע את הצד הפגר בעם
ומה לעשות יש כזה צד בעם שאוכל את החרא שהליכוד נותן לו
כן נכון , מצנע ייתן להם גם את ת"א ... מה אתה מזיין את השכל -
מצנע בחיים לא יסכים לדבר על זכות השיבה ואם אתה לא מכיר את המשנה
המדינית שלו אז אל תזרוק שטויות לעתיד !

וגם לגבי זה שאמרת שהוא ימשיך במשא ומתן - ברור לכולם שהוא
לא יעשה את זה וזה שהוא אמר את זה פעם במצב שונה
עכשיו הוא לא חושב ככה הוא בעד הגדר הפרדה שתציל פה חיים ושרון
הסנדק לא רוצה מטעמים פוליטיים לעשות את זה ...

מה שאמרת שהוא העביר הכי הרבה כסף לחרדים,
אני לא יצא לי לקרוא את זה, אבל אם תה אומרבאמת בעיה.
אני לא מצדיק ממש אותו, אבל בכל מקרה היה נורא קשה להעביר את התקציב בלי זה.

על מצנע צודק לא כתבתי רציני,,
פשוט רציתי להמשיך את הנקודה, קודם,
שברק הבטיח לצאת מ98 אחוז מהשטחים וגם כמובן לפרק התנחלויות, אז זה לא הספיק לארעפת ובגלל זה הוא פתח באינטיפדה, כי הוא דרש את זכות השיבה,
וזה אריאל אמר בעצמו.
אז מצנע רוצה לצאת מכל השטחים ולפרק ישר התנחלויות ולהפרד (ובזמן הזה כמובן שהטרור יצבור תאוצה, לא יפריעו לו לגדול), מה יפריע עכשיו לארעפת לחזור שוב לנקודה של זכות השיבה. מצנע לא יפתור בזה הרבה, הוא יחזור לנקודה בה ברק סיים, רק שמצנע יותר משוגע ממנו, הוא כבר מבצע את הצד שלנו בהסכם בלי בכלל שהצד השני מבצע צעד כלשהו לקראת שלום.
תחשוב מה יקרה אם בזמן הזה ,העולם יראה ששקט באזור שלנו, ויעזוב וילך יתעסק בעניינים אחרים, וארעפת מופרד מאיתנו, יראה חופש פעולה וינסה עכשיו להגשים שוב את החלום שלו ויבנה כוח מאסיבי ומתוכנן, ויפיל עלינו טרור שחבל על הזמן יכאב הרבה יותר מלשבת עכשיו בשטחים עד שיחליפו את השלטון אצל הפלשתינאים (שזה מה ששרון רוצה בעקרון).אבל זה סתם השערה אחת. בכל מקרה אני מקווה שנקודה שהדרך של מצנע לא תוביל לדבר טוב עברה לפחות בחצי הצלחה.
וגם בטח ראית בחדשות התבטאויות של כל מיני אלופים בצבא, מתבטאים נגד ההבטחות של מצנע , ואומרים שהיא רק תזיק מאוד למדינת ישראל.
עכשיו גם תגיד ששרון הסנדק שילם להם כדי להגיד את זה...

אחר כך סתם כתבת כל מני דברים קקה על הליכוד, ואני לא בא להגן על הליכוד.אני פשוט תומך במדיניות של שרון. ובכלל עם כל המוניטין שהוא צבר לו בארה"ב אני מאמין צריך להשאיר את בוש ושרון בשלטון לסיים את מה שהם מנסים לעשות, לסיים תטרור.
ומערכת ההסברה אתה יודע שדיברתי על המערכת של המדינה, ולא על התשדירים של הבחירות, אתה כמובן כאילו דההההההההה לא יכול להשוות הסברה בכל העולם להסברה של איזה שבועיים לפני בחירות, כשגם מושקעים ככה כספים בזה, וחבל שהכסף לא הולך להסברה בעולם האמת. אבל זה עניין של כל המפלגות הגדולות.

Posted by Shahar on Jan-14-2003 20:42:

quote:
Originally posted by Hell_Copter
עוד אחד
איפה ההיידה טומי......?!

למה מה אתה מעדיף!?@?

Posted by Hell_Copter on Jan-14-2003 21:03:

quote:
Originally posted by Shahar
למה מה אתה מעדיף!?@?

לא שינוי
אבל אל תכניס אותי לזה קיבינימאט!!
פשוט אתה אין לך בסיס לכלום
פשוט כמו האלה שאומרים היידה ביבי וזהו
תבסס למה אתה אוהב את שינוי ואז בכיף תגיד את זה... תהיה כמו מורן
אל תהיה לי הומו שאומר שינוי רולז וזהו

Posted by luckystrike on Jan-15-2003 12:12:

quote:
מה שאמרת שהוא העביר הכי הרבה כסף לחרדים,
אני לא יצא לי לקרוא את זה, אבל אם תה אומרבאמת בעיה.
אני לא מצדיק ממש אותו, אבל בכל מקרה היה נורא קשה להעביר את התקציב בלי זה.

על מצנע צודק לא כתבתי רציני,,
פשוט רציתי להמשיך את הנקודה, קודם,
שברק הבטיח לצאת מ98 אחוז מהשטחים וגם כמובן לפרק התנחלויות, אז זה לא הספיק לארעפת ובגלל זה הוא פתח באינטיפדה, כי הוא דרש את זכות השיבה,
וזה אריאל אמר בעצמו.
אז מצנע רוצה לצאת מכל השטחים ולפרק ישר התנחלויות ולהפרד (ובזמן הזה כמובן שהטרור יצבור תאוצה, לא יפריעו לו לגדול), מה יפריע עכשיו לארעפת לחזור שוב לנקודה של זכות השיבה. מצנע לא יפתור בזה הרבה, הוא יחזור לנקודה בה ברק סיים, רק שמצנע יותר משוגע ממנו, הוא כבר מבצע את הצד שלנו בהסכם בלי בכלל שהצד השני מבצע צעד כלשהו לקראת שלום.
תחשוב מה יקרה אם בזמן הזה ,העולם יראה ששקט באזור שלנו, ויעזוב וילך יתעסק בעניינים אחרים, וארעפת מופרד מאיתנו, יראה חופש פעולה וינסה עכשיו להגשים שוב את החלום שלו ויבנה כוח מאסיבי ומתוכנן, ויפיל עלינו טרור שחבל על הזמן יכאב הרבה יותר מלשבת עכשיו בשטחים עד שיחליפו את השלטון אצל הפלשתינאים (שזה מה ששרון רוצה בעקרון).אבל זה סתם השערה אחת. בכל מקרה אני מקווה שנקודה שהדרך של מצנע לא תוביל לדבר טוב עברה לפחות בחצי הצלחה.
וגם בטח ראית בחדשות התבטאויות של כל מיני אלופים בצבא, מתבטאים נגד ההבטחות של מצנע , ואומרים שהיא רק תזיק מאוד למדינת ישראל.
עכשיו גם תגיד ששרון הסנדק שילם להם כדי להגיד את זה...

אחר כך סתם כתבת כל מני דברים קקה על הליכוד, ואני לא בא להגן על הליכוד.אני פשוט תומך במדיניות של שרון. ובכלל עם כל המוניטין שהוא צבר לו בארה"ב אני מאמין צריך להשאיר את בוש ושרון בשלטון לסיים את מה שהם מנסים לעשות, לסיים תטרור.
ומערכת ההסברה אתה יודע שדיברתי על המערכת של המדינה, ולא על התשדירים של הבחירות, אתה כמובן כאילו דההההההההה לא יכול להשוות הסברה בכל העולם להסברה של איזה שבועיים לפני בחירות, כשגם מושקעים ככה כספים בזה, וחבל שהכסף לא הולך להסברה בעולם האמת. אבל זה עניין של כל המפלגות הגדולות.

אוקיי דבר ראשון זה לא רק התקציב היה הכותרת
זה דברים ששרון עשה במשך כל השלטון שלו - אני מדבר על העברת
הכספים - הוא הראש-ממשלה היחיד אי-פעם בהיסטוריה של המדינה
שקיבע את התקציב לחרדים בחוק ! ואני חוזר היחיד !
תמיד החרדים לפני כל תקציב היו צריכים להתחנן מחדש וככה היה אפשר
לעשות איתם מעיין משא ומתן על התקציב שהם יקבלו בעד
שם לא יעשו בעיות בקואליציה
יו אני כל כך שונא את הש"ס האלה - רק מלהגיד את מה שהם עושים
יש לי בחילה ... לא משנה בכל אופן שרון קיבע
להם את התקציב בחוק בפעם הראשונה בהיסטוריה - מה שאומר שעכשיו
הם יהיו בעיתיים פי אלף ... והתקציב שלהם פשוט תפוח באופן קבוע מעכשיו!

ואם אני צודק בקטע עם מצנע כמו שאמרת אז חבל שאמרת קודם
את הדברים האלה עליו - אל תהיה כמו שאר הליכודניקים אחי תראה
שאתה מעל הרמה שלהם
אני מכבד את הדעות שלך אחי ושל שאר הליכודניקים עד שאני רואה אותם
מתחילים להגיד דברים שהם בעצמם לא מאמינים בהם כמו מה שאמרת
על מצנע - שהוא ייתן את זכות השיבה ... לא משנה זאת
סתם הערת ביניים ...

בכל מקרה למרות שאמרת את זה אני קורא מה שכתבת ואני רואה
שאתה ממשיך להגיד סתם דברים - אמרת שמצנע רוצה לצאת מהשטחים ולפרק
התנחלויות בזמן שהטרור יצבור תאוצה - זה ממש לא נכון
וזה לא המדיניות של מצנע בהקשר הזה בכלל וחבל שאתה סתם מטעה ... או יותר
מזה מוטעה על ידי מה שבטח ליכודניקים אמרו לך ...
המדיניות של מצנע בקטע הזה היא לפרק רק התנחלויות מבודדות
ולא לגעת בגושים העיקריים - ובקטע הזה שתדע הוא בדיוק כמו במצע של שינוי
שאומרים אותו דבר - צריך לפרק התנחלויות מבודדות ...
לדעתי בכלל צריך לפרק כמעט את כולם אבל זה כבר לא משנה ...
אז אל תגיד סתם דברים - מצנע רוצה לפרק את ההתנחלויות המבודדות
ורק אותם (גם שרון אמר את זה יותר מפעם אחת דרך אגב) ולהקים
גדר הפרדה שגם זה שינוי אומרים אגב ...
מעצבן אותי שאתה ואחרים בארץ חושבים דברים כמו שאמרת כי הליכוד בתשדירים
שלו מאכיל חרא את העם ולמה הוא עושה את זה ? כי הוא יודע שרוב
העם פה אמחה שקונה את האמחה הזה ... ובאמת אלה רוב המצביעים של
הליכוד כמו שעודד אמר .

ועוד משהוא - אני מצטט אותך :
"בכל מקרה אני מקווה שנקודה שהדרך של מצנע לא תוביל לדבר טוב עברה לפחות בחצי הצלחה."

אני לא יודע איך אתה יכול לכתוב כזה דבר אם לפי
מה שכתבת שתי שורות מעל זה אני רואה שאתה לא יודע בכלל את הדרך של מצנע ... אז איך אתה יכול לכתוב כזה דבר ? קודם תתעניין ותיכנס
ותקרא את המצע של המפלגות וגם את של אלה שאתה לא אוהב ואז תחליט ...
חבל להחליט לפי מה שההורים שהחדירו בנו...
עוד משהוא לגבי המשפט הזה שכתבת - לאן הובילה אותנו הדרך של שרון
אחי ? אתה אומר שמצנע לא יוביל אותנו לשום מקום אבל למצנע
לא הייתה אפילו הזדמנות ... לשרון היו שנתיים ומה קרה ???
חוץ מזה שהיחסים שלנו עם בריטניה הדרדרו באופן שלא קרה
מעולם - שרון דירדר את היחסים שלנו עם בריטניה עד כדי כך
שבלייר לא מסכים להיפגש איתו אבל שבוע שעבר הוא זימן את מצנע
לפגישה שארכה יותר משעה בארבע עיניים ! אתה יודע מה זה שעה במובנים
דיפלומטיים ???!?
מעבר לזה שרון רק דירדר את המצב גם בקטע הכלכלי וגם בקטע הביטחוני ...
הכלכלה בארץ בתקופה הכי גרועה שהייתה מאז תקופת הצנע !

אתה אומר שכתבתי דברים קקה על הליכוד - אחי לפעמים האמת
כואבת אבל בבקשה שוב אל תהיה ליכודניק מצוי ובמקום להגיד
"אמרת דברים קקי"
תתייחס לעובדות ותכתוב איך אתה מסביר את זה ...

חוץ מזה כתבת על קטע צבאי ועל מצנע - תדע לך שאני לא
מצביע מצנע כנראה ואני לא חובב גדול שלו ... אבל בקטע הצבאי
אני סומך עליו - הוא היה אלוף בצה"ל ויש לו עבר צבאי
מהיותר מפוארים בארץ ...

לגבי ההסברה - תאמין לי הלוואי והעבודה הנקניקייות האלה
היו מסבירים חצי מהאיכות הסברה של הליכוד ... אין על
הליכוד בקטע הזה בעיקר בגלל שהמוסריות שלהם נמוכה
יותר ...

Posted by Flotser on Jan-15-2003 14:16:

טוב אחי,
בקיצור לא אמרת בטרד האחרון משהו שאני יכול לא להסכים איתו
רק כל מיני אי הבנות בינינו שמציקות לי.

כל פעם ממש לא נעים לקרוא שאתה כותב:
"הליכודניקים אמרו לך"
"זה מה שהליכודניקים אומרים"

כי אני ממש לא מסתובב עם אנשים ימניים או משהו, ואני לא מכיר ליכודניקים וגם ההורים שלי לא משפיעים עלי בגרוש.
ואתה צודק אני צריך באמת לקרוא את המצע של העבודה , אבל הייתי בטוח שהוא רוצה לפרק את כמעט כל ההתנחלויות אפילו בעזה, בצעד חד צדדי, ושמעתי את זה בחדשות, ואני מאה אחוז בטוח ששמעתי.
וראיתי רק פעם אחת את התעמולת בחירות זה משעמם תחת, הכל זיוני שכל.והתעמולה זה הדבר האחרון ששישפיע עלי נראה לי.

ואחי ממש לא דיברתי על הקטע הצבאי והעבר הצבאי של מצנע. זה לא עוזר לי שהוא היה אלוף בצבא לפני מלא שנים. המון דברים השתנו. זה כמו שאני גם לא אבוא אצטט פה את אפי איתם למרות העבר הצבאי המכובד שלו. הבאתי לך כל מיני דברים שאמרו בחדשות אלופים שמשרתים עכשיו בצבא, שמעודכנים במה שקורה, מצנע לא מעודכן, והוא לא מקבל חומר מודיעיני אליו לשולחן כל בוקר כמו שרון. אז שוב, אלופים שנמצאים עכשיו בצבא מבינים יותר ממצנע על המצב הצבאי היום והם אומרים שפירוק התחליות והפרדה חד צדדית זה צעד מוטעה עכשיו.

וקראתי עכשיו את המצע של העבודה, כתוב שיסופחו גושי התיישבות גדולים לישראל... זה לא בדיוק ברור, אבל גושים גדולים אני מבין זה אריאל וכאלה שגם ככה ברק לא התכוון להחזיר?..? (אם אתה יכול לההסביר באחוזים , זה יעזור יותר).
גם חשוב לי שתדעו, שאני כתומך ליכוד, תומך בפינוי התנחלויות, . אבל! אך ורק אחרי שיחליפו שלטון אצל הפלשתינאים לשלטון הוגן ודמוקרטי שמפחקים עליוונוכל באמת לראות איזה קצה אור אמיתי.
ובאמת נקודה מאוד מאוד חשובה לא ראיתי בכלל סעיף אחד במצע שמדבר על החלפת השלטון הפלשתיאי. איאפשר לנהל משא ומתן עם הרשות הפלשתינאית במצב שלה היום. אני יודע שגם הרבה שמאלנים מודעים לזה שחייבים לההחליף שמה את ההנהגה אחרת חבל על הזמן, כי עם ארעפת אין בחיים סיכוי לשום דבר טוב וזה ההיסטורחה הוכיחה כבר יותר מדי פעמים. ואתה גם בטוח יודע את זה מורן. אז שוב, אני לא ראה איזה משא ומתן בדיוק מצנע הולך לנהל עכשיו??
אתה אומר שהליכוד מושחתים, ושהתעמולה שלהם תופסת את כל החרא הזה של העם שהולכים אחרי הסיסמאות שלהם. אבל מצנע עושה אותו דבר הוא מפיץ אופטימיות מוגזמת מדי, יענו מחזיר אותנו לימי אוסלו שוב, וככה גם מתעלם ממה שעבר עלינו בשנים האחרונות. נכון שהוא מציע הפרדה וזה רעיון טוב (לדעתי גדר זה דבר טוב). אבל חוץ מהגדר הסיסמאות של מצנע זה סתם מסנוור את העם וגורם לכל אותם "אנשי השלום", וכל אותם שיש להם מספיק דירות בצפון תל אביב, (ונורא עצוב להם לשמוע על מה קורה במדינה הקטנה שלהם), להצביע מצנע, כשלדעתי לפחות, הוא מנותק מהמציאות.

Posted by luckystrike on Jan-15-2003 14:36:

quote:
כל פעם ממש לא נעים לקרוא שאתה כותב:
"הליכודניקים אמרו לך"
"זה מה שהליכודניקים אומרים"

כי אני ממש לא מסתובב עם אנשים ימניים או משהו, ואני לא מכיר ליכודניקים

קיבלתי צודק אחי
אני מוציא תסכול על מה שקורה במדינה באופן כללי
זה פלוס העובדה שאני לא רגיל לראות ליכודניק נורמלי
אלא יותר את הסוג של אורן באמת ...

quote:
ואתה צודק אני צריך באמת לקרוא את המצע של העבודה , אבל הייתי בטוח שהוא רוצה לפרק את כמעט כל ההתנחלויות אפילו בעזה, בצעד חד צדדי, ושמעתי את זה בחדשות, ואני מאה אחוז בטוח ששמעתי.
וראיתי רק פעם אחת את התעמולת בחירות זה משעמם תחת, הכל זיוני שכל.והתעמולה זה הדבר האחרון ששישפיע עלי נראה לי.

ואחי ממש לא דיברתי על הקטע הצבאי והעבר הצבאי של מצנע. זה לא עוזר לי שהוא היה אלוף בצבא לפני מלא שנים. המון דברים השתנו. זה כמו שאני גם לא אבוא אצטט פה את אפי איתם למרות העבר הצבאי המכובד שלו. הבאתי לך כל מיני דברים שאמרו בחדשות אלופים שמשרתים עכשיו בצבא, שמעודכנים במה שקורה, מצנע לא מעודכן, והוא לא מקבל חומר מודיעיני אליו לשולחן כל בוקר כמו שרון. אז שוב, אלופים שנמצאים עכשיו בצבא מבינים יותר ממצנע על המצב הצבאי היום והם אומרים שפירוק התחליות והפרדה חד צדדית זה צעד מוטעה עכשיו.

טוב לגבי זה שלא מוסבר טוב לפי מה שאני יודע תמיד מצע
זה באופן יותר כללי אחי גם אצל הליכוד כי תמיד יש כמה מהמפלגה
שחושבים ככה וכמה שחושבים קצת שונה מהם וסה"כ מצע זה דבר שאמור
לגבש את המפלגה תחת קווים כללים בגלל זה יכול להיות שלא מובן טוב
הקטע של ההתנחלויות ואמרת לי להסביר אז רק לפי מה שאני
יודע הקטע הוא להשאיר גושים וותיקים ועיקריים ואני לא מתכוון לאריאל
אלא לגושים שיותר בשטחים ויותר רציניים כמו גוש עציון וכל אלה
- המטרה לפרק רק התנחלויות מבודדות - כאלה שגם שרון אפילו רוצה
להעיף , כי הם לוקחים המון כסף על תשתיות ודרכים וחשמל וכו' כי
קשה להגיע אליהם והם מסכנים אותנו גם מבחינה ביטחונית ...

דרך אגב בקטע של מה שאמרתי לגבי המצע אז הליכוד הוא הדוגמא הכי טובה
המצע שלהם אומר שהם נגד הקמת מדינה פלשתינאית ולא משנה מה לעומת שרון
שיוצא באופן מובהק נגד המצע ואומר שהוא בעד הקמה של מדינה פלשתינאית בסופו של דבר ...

וכולה אמרתי שלמצנע יש הבנה ביטחונית וצבאית ... עם כל המידע הזה שאתה אומר שיש לשרון מה עשה עד עכשיו שאפשר להתגאות בו ?

quote:

גם חשוב לי שתדעו, שאני כתומך ליכוד, תומך בפינוי התנחלויות, . אבל! אך ורק אחרי שיחליפו שלטון אצל הפלשתינאים לשלטון הוגן ודמוקרטי שמפחקים עליוונוכל באמת לראות איזה קצה אור אמיתי.
ובאמת נקודה מאוד מאוד חשובה לא ראיתי בכלל סעיף אחד במצע שמדבר על החלפת השלטון הפלשתיאי. איאפשר לנהל משא ומתן עם הרשות הפלשתינאית במצב שלה היום. אני יודע שגם הרבה שמאלנים מודעים לזה שחייבים לההחליף שמה את ההנהגה אחרת חבל על הזמן, כי עם ארעפת אין בחיים סיכוי לשום דבר טוב וזה ההיסטורחה הוכיחה כבר יותר מדי פעמים. ואתה גם בטוח יודע את זה מורן. אז שוב, אני לא ראה איזה משא ומתן בדיוק מצנע הולך לנהל עכשיו??
אתה אומר שהליכוד מושחתים, ושהתעמולה שלהם תופסת את כל החרא הזה של העם שהולכים אחרי הסיסמאות שלהם. אבל מצנע עושה אותו דבר הוא מפיץ אופטימיות מוגזמת מדי, יענו מחזיר אותנו לימי אוסלו שוב, וככה גם מתעלם ממה שעבר עלינו בשנים האחרונות. נכון שהוא מציע הפרדה וזה רעיון טוב (לדעתי גדר זה דבר טוב). אבל חוץ מהגדר הסיסמאות של מצנע זה סתם מסנוור את העם וגורם לכל אותם "אנשי השלום", וכל אותם שיש להם מספיק דירות בצפון תל אביב, (ונורא עצוב להם לשמוע על מה קורה במדינה הקטנה שלהם), להצביע מצנע, כשלדעתי לפחות, הוא מנותק מהמציאות.

גם אני בעד פינוי ההתנחלויות ויותר מזה
אני מסכים שיפנו גם קצת יותר מרק גושים מבודדים
בקטע של ההתנחלויות אני לדעתי בעד הסכם הוגן עם הנהגה שונה באמת
ברשות יסכים לפנות התנחלויות קצת יותר מרכזיות - בגישה של מרץ
רק בתנאים שונים ... יענו הנהגה שונה והסכם שונה ממה שמרץ רוצים
וכו' ...

וכן גם אני כמו שהצהירו בעבודה אחי חושב שאין עם לדבר ברשות
כל ערפאת שמה וגם מצנע אומר את זה כבר חודשיים בכל הזדמנות אני
לא יודע איך לא הבנת את זה מהעבודה - מצנע,פואד וכמעט כל אחד
שם בדיעה הזאת ...
מצנע טוען בעצמו - "צריכים לכסח אותם ולהוריד ראשים" זה
ציטוט שמצנע אמר אחי ...

אני לא חושב שמצנע חי בחלום - תסביר את עצמך בקטע הזה אחי ...
לא הבנתי למה אתה מתכוון בדיוק

Posted by oDrori on Jan-15-2003 17:35:

אני מצטער אחים שלי לא היה לי כח לקרוא את הכמה הודעות האחרונות אז אני לא אגיב עליהם... אבל מה דעתכם על הפוסט האחרון שלי?

Posted by Flotser on Jan-15-2003 19:13:

quote:
Originally posted by luckystrike
וכן גם אני כמו שהצהירו בעבודה אחי חושב שאין עם לדבר ברשות
כל ערפאת שמה וגם מצנע אומר את זה כבר חודשיים בכל הזדמנות אני
לא יודע איך לא הבנת את זה מהעבודה - מצנע,פואד וכמעט כל אחד
שם בדיעה הזאת ...
מצנע טוען בעצמו - "צריכים לכסח אותם ולהוריד ראשים" זה
ציטוט שמצנע אמר אחי ...

אני לא חושב שמצנע חי בחלום - תסביר את עצמך בקטע הזה אחי ...
לא הבנתי למה אתה מתכוון בדיוק

אחי לא אמרתי את זה סתם...
ציטוט מהמצע של העבודה ,שני סעיפים ראשונים:

משא ומתן מדיני יתקיים תוך מאבק נחוש נגד האלימות והטרור ותוך מלחמה במניעי הטרור, להבטחת ביטחונה של המדינה ושל אזרחיה.
מפלגת העבודה תחתור לחידוש המשא ומתן עם הפלסטינים, במגמה להגיע לפתרון שיביא לקץ הסכסוך.

זתומרת חידוש המשא ומתן ,לחזור לאותו משא ומתן שהיה קודם, עם ארעפת וכל המושחתים שלו.
ושוב, לא היה שמה אף סעיף על עם מי יתבצע ומשא ומתן ובאיזה תנאים. כי ברור לנו ולאמריקאים שאי אפשר לנהל משא ומתן לפני רפורמה ברשות.
אז זה חלום, זה לא מציאות, זה נשמע יפה בסיסמאות, אבל ראסמי יש כאן בעיה רצינית.

ובכללי, אני שמח שהגענו למין נקודה כזאת של הסכמה מסויימת, ולדעתי באמת כולם צריכים לסגור לעצמם את החורים בידע, ולדעת כמה שיותר על הנושא, למה בחירות במדינה שלנו זה אחד הדברים הכי רציניים.
מהנקודה הזאתי אני חושב כל אחד כבר הולך עם האידיאולוגיה שלו...
יש את האופטימיים יותר שמאמינים שמה שמצנע יעשה באמת יביא איזה תנופה לתהליך של שלום.
ויש כאלה שהאידיאולוגיה שלהם תגיד שבעצם חבל על הזמן עכשיו עם משא ומתן, ועל ויתורים לטרור ,ועיקר הפעילות צריכה להיות הסברה כנגד ההנהגה היום של הפלשתיאים והחלפת המשטר שם. אני מאמין במשפט האחרון, ולדעתי פינוי התחלויות (אני הנבתי פינוי של התנחלויות נגיד בינוניות מינוס?) זה כניעה לדרישות של הטרוריסטים שמצידם ימשיכו את הטרור כי עדיין לא מילנו את הדרישות האחרות שלהם. וחוץ מזה אני חושב שאם ננהל משא ומתן אז אין שום סיכוי להסברה כנגד ההנהגה שלהם, כי אנחנו בעצמנו נכיר בה.

ועודד ....
אני לא ממש מבין את ההצעה שלך על זכות השיבה.
זה בדיוק מה שאנחנו רוצים לתת להם מדינה ושישימו שמה את כל הפליטים ,
אבל הם רוצים להכניס את הפליטים אלינו....
אז לא ממש הבנתי מה אמרת אולי??

Posted by nesher on Jan-15-2003 19:25:

quote:

משא ומתן מדיני יתקיים תוך מאבק נחוש נגד האלימות והטרור ותוך מלחמה במניעי הטרור, להבטחת ביטחונה של המדינה ושל אזרחיה.
מפלגת העבודה תחתור לחידוש המשא ומתן עם הפלסטינים, במגמה להגיע לפתרון שיביא לקץ הסכסוך.

זתומרת חידוש המשא ומתן ,לחזור לאותו משא ומתן שהיה קודם, עם ארעפת וכל המושחתים שלו.
ושוב, לא היה שמה אף סעיף על עם מי יתבצע ומשא ומתן ובאיזה תנאים. כי ברור לנו ולאמריקאים שאי אפשר לנהל משא ומתן לפני רפורמה ברשות.

ובכללי, אני שמח שהגענו למין נקודה כזאת של הסכמה מסויימת, ולדעתי באמת כולם צריכים לסגור לעצמם את החורים בידע, ולדעת כמה שיותר על הנושא, למה בחירות במדינה שלנו זה אחד הדברים הכי רציניים.
מהנקודה הזאתי אני חושב כל אחד כבר הולך עם האידיאולוגיה שלו...
יש את האופטימיים יותר שמאמינים שמה שמצנע יעשה באמת יביא איזה תנופה לתהליך של שלום.
ויש כאלה שהאידיאולוגיה שלהם תגיד שבעצם חבל על הזמן עכשיו עם משא ומתן, ועל ויתורים לטרור ,ועיקר הפעילות צריכה להיות הסברה כנגד ההנהגה היום של הפלשתיאים והחלפת המשטר שם. אני מאמין במשפט האחרון, ולדעתי פינוי התחלויות (אני הנבתי פינוי של התנחלויות נגיד בינוניות מינוס?) זה כניעה לדרישות של הטרוריסטים שמצידם ימשיכו את הטרור כי עדיין לא מילנו את הדרישות האחרות שלהם. וחוץ מזה אני חושב שאם ננהל משא ומתן אז אין שום סיכוי להסברה כנגד ההנהגה שלהם, כי אנחנו בעצמנו נכיר בה.

ואני חושב שמספיק לדבר רק על מצע מדיני של המפלגות
מה עם קצת פנים , בענייני חוץ כולם אותו דבר
זה שטויות , ארצות הברית קובעת , אין הבדל עם זה שרון שהתקפל כל פעם מחדש לפי הדרישות האמריקאיות , או מצנע , שיעשה אותו דבר
ההבדל הוא בכלכלה , במצב החברתי , הפנימי
והליכוד סחפו וסוחפים אותנו כל פעם מחדש לתוך משברים כלכליים מפה ועד הודעה חדשה, מחלקים כסף לחרדים , מאשרים כפייה, נכנעים לסחטנות הדתית
די
עד כאן
נמאס
יאללה שינוי
עזבו אותכם מכל החארטות המדיניות
אין מוצא עם ערפאת , לא דרך זה ולא דרך זה
ההבדל בין שניהם עם כבר במצע המדיני
שמצנע רוצה לפנות התנחלויות ולהקים גדר
ושרון נכנע לסחטנות ולא רוצה לעשות ככה, ונותן למתנחלים תקציבי ענק שפוגעים בכלכלה שלנו
זה בדיוק ההבדל
אין הבדל אחר
הכל זה לוקש אחד גדול

Posted by DjChook on Jan-15-2003 19:33:

צא מיזה רותם
לא הולך להיות שום שינוי לדעתי

היום בסקרים שינוי 15
שס 12
מפדל איזה 7 נראה לי

הפער לא כזה משמעותי
ויותר קל לשרון ללכת עם דתיים / חרדים

Posted by nesher on Jan-15-2003 19:35:

quote:
צא מיזה רותם

היום בסקרים שינוי 15
שס 12
מפדל איזה 7 נראה לי

הפער לא כזה משמעותי

בגלל אנשים כמוך לא יהיה שום שינוי
לך עם הדעה שלך
לא עם דעת הרוב , לא לפי משחקים
העבודה גם כן לא טובה, תבין
הם ממש על הפנים , כל השנים חשבתי שאיך שיש לי 18 אני מצביע עבודה
אבל הם על הפנים אחי
אני מצביע שינוי, וזה לא שאני חושב שבאמת יהיה משהו
אני חושב שזה הרע במיעוטו , המדינה שלנו גם ככה על הפנים
ואם יש עוד תקווה לממשלת אחדות חילונית
אפילו הקלושה ביותר
אני מוכן לשים אצבע מהיד שלי בשביל זה

Posted by DjChook on Jan-15-2003 19:36:

מה זה אנשים כמוני ? אנשים בלי זכות הצבעה ?!

אני מאמין בשינוי, אבל אני מדבר תכלס, נראה לי שאיך שהמצב נוצר עם מפחגת העבודה וההצהרות שלה

מה שרון יעשה

זו דעתי

Posted by nesher on Jan-15-2003 19:56:

quote:
מה זה אנשים כמוני ? אנשים בלי זכות הצבעה ?!

אני מאמין בשינוי, אבל אני מדבר תכלס, נראה לי שאיך שהמצב נוצר עם מפחגת העבודה וההצהרות שלה

מה שרון יעשה

זו דעתי

זה היה בטון יותר מדי רע אחשלי
אתה יודע שאני אוהב אותך

סתם עצבים של רגע, כי בזמן האחרון יצא לי מהתחת מכל החורים הסיפור הזה
אני לא יכול לראות יותר תתעמולות של ש"ס
בא לי לקרוע אותם שאני מסתכל על זה
ואחרי זה להגיד ששינוי מעוררת שנאה
הם יוצרים את השנאה בעצמם
אני מתחרפן

Posted by luckystrike on Jan-16-2003 18:53:

quote:

ויש כאלה שהאידיאולוגיה שלהם תגיד שבעצם חבל על הזמן עכשיו עם משא ומתן, ועל ויתורים לטרור ,ועיקר הפעילות צריכה להיות הסברה כנגד ההנהגה היום של הפלשתיאים והחלפת המשטר שם. אני מאמין במשפט האחרון, ולדעתי פינוי התחלויות (אני הנבתי פינוי של התנחלויות נגיד בינוניות מינוס?) זה כניעה לדרישות של הטרוריסטים שמצידם ימשיכו את הטרור כי עדיין לא מילנו את הדרישות האחרות שלהם.

טוב נראה לי שלא קראת את הפוסט שלי למה אתה חוזר על
אותם דברים לא נכונים שכבר הסברתי בפוסט הקודם
ואם אני לא אוהב משהוא זה ללכת במעגלים
תקרא שוב את הפוסט שלי - אמרתי לך שבכוונה לא יכולים לכתוב
דברים במדוייק כי זה הרעיון במצע לתת קווים כללים בתוך כל מפלגה
תמיד יהיה כאלה שיפרשו את המצע ככה ויהיו כאלה שיפרשו אותו אחרת
כי הוא מאחד בין דעות שונות של חברי המפלגה עם אותו קו מחשבה ...

ואתה כותב שלא היה סעיף עם מי יתבצע משא ומתן וכל זה
לא נכנסים לפרטים כאלה במצע ותקרא את המצע של הליכוד
תראה כמה דברים שם לא ברורים - כולל אותו הקטע עם משא ומתן
שהכי לא ברור שיש ... ועוד במצע של הליכוד שרון ממש יוצא
נגדו שהוא אומר דברים כמו בעד הקמת מדינה פלשתינאית במצב
מסויים והמצע אומר שבשום פנים ואופן לא תקום מדינה פלשתינאית
זה נראה לך הגיוני שראש המפלגה יוצא כנגד המפלגה של עצמו כדי
לרצות את העם ולגרום לעוד קולות להצביע למפלגה שחושבת אחרת
בלי שהם יודעים את זה ??? זה ראסמי רמאות לשמה ...

לגבי ההתנחלויות לפני כמה פוסטים כתבת שאתה בעד
הפינוי ועכשיו אתה כותב שאתה נגד ... נראה לי
אתה צריך למצות את ההחלטה הזאת עם עצמך ...

ובינינו אני מצטער שאני אומר את זה ככה ואולי זה כבר מהרגל של
ליכודניקים אחרים אבל אני לא בטוח עד כמה אתה מאמין
בזה שמה שאתה אומר נכון שאתה אומר שהעבודה ימשיכו במשא ומתן עם
ערפאת כי ברור לכולם שזה לא ייקרה
ומצנע הצהיר על זה כמה פעמים שאין לנו פרטנר בצד השני ...

quote:
צא מיזה רותם

היום בסקרים שינוי 15
שס 12
מפדל איזה 7 נראה לי

הפער לא כזה משמעותי

ראסמי זה מדאיג אחי ...
איזה חרא יא אללה ...
נקווה שכמו שזה נראה שמצנע יתחרט ...

Posted by Flotser on Jan-16-2003 19:05:

אמרתי שאני בעד פינוי התחלויות אבל בחיים לא עם ההנהגה הזאתי, לא לפני רפורמה.

מצנע כן מתכונן לפנות התנחלויות, בלי קשר לכלום, וזה התמונה שהוא מצייר.

ושוב מצנע אומר שהוא יתחיל במשא ומתן כאילו אין טרור וילחם בטרור כאילו אין משא ומתן, והוא גם אומר את זה במסיבות עיתואנים שלו!
זתומרת שהוא יתחיל במשא ומתן עם ארעפת, לא?
אני מצטער לא שמעתי אותו אומר שאין לנו פרטנט בצד השני.
כנראה אני טועה כי אתה לא אומר סתם.

אבל בכלל מכל השיחה הזאתי איתך, הוכחתי לעצמי, שהדרך של מצנע לא טובה עכשיו.
וחבל שלא יכולתי להשפיע עליך קצת, בכל מקרה תהנה לך בהצבעה,
למי הצבעת בחירות הקודמות דרך אגב?

Posted by luckystrike on Jan-16-2003 19:28:

quote:
אמרתי שאני בעד פינוי התחלויות אבל בחיים לא עם ההנהגה הזאתי, לא לפני רפורמה.

מצנע כן מתכונן לפנות התנחלויות, בלי קשר לכלום, וזה התמונה שהוא מצייר.

ושוב מצנע אומר שהוא יתחיל במשא ומתן כאילו אין טרור וילחם בטרור כאילו אין משא ומתן, והוא גם אומר את זה במסיבות עיתואנים שלו!
זתומרת שהוא יתחיל במשא ומתן עם ארעפת, לא?
אני מצטער לא שמעתי אותו אומר שאין לנו פרטנט בצד השני.
כנראה אני טועה כי אתה לא אומר סתם.

אבל בכלל מכל השיחה הזאתי איתך, הוכחתי לעצמי, שהדרך של מצנע לא טובה עכשיו.
וחבל שלא יכולתי להשפיע עליך קצת, בכל מקרה תהנה לך בהצבעה,
למי הצבעת בחירות הקודמות דרך אגב?

בחירות קודמות לא היה לי זכות הצבעה ...
בכל אופן - אחי הדבר היחידי שאני מצטער עליו הוא שיש דברים שלא משתנים
ואחי אין לי איך להגיד זה יותר טוב מאשר בצורה ישירה

מה אתה מדבר ? אתה באמת מאמין במה שאתה אומר ????
הרי מצנע אמר את זה במסיבת עיתונאים לפני אלף שנות אור
וזה שהליכוד שמים את זה כל רגע בתשדירים ועושים לך שטיפת מוח
זה לא אומר שזה קריטי לזמננו עכשיו ...
הרי כל ראיון בטלוויזיה מצנע מצהיר היום שנכסח לערבים את
הראש אני מצטט "ניכנס להם בצורה" אז או שאתה לא רואה
אקטואליה ולא מעורב מספיק
ולפי הפוסטים שנתת פה זאת לא הסיבה
או שאתה סתם באמת חבל לי שאני אומר את זה כמו שאר
החבר'ה בליכוד - אומר דברים שאין להם בסיס ויודע
את זה בזמן שאתה אומר את זה ...
כמה פעמים כבר שמענו את מצנע ופואד אומרים וחוזרים
שאין פרטנר בצד השני והפיתרון עכשיו הוא קודם כל
לפני משא ומתן הקמת גדר הפרדה !

אני זבל אם לא שמעת את זה ולא ראית את זה ...

סורי שאני גומר ככה את הדיון אבל ראסמי אני מאוכזב ...

Posted by Flotser on Jan-16-2003 22:13:

טוב דבר ראשון,
אני מבקש סליחה שנדבקתי לקטע של המצע של העבדוה בפוסטים האחרונים, לפני שקראתי את המצע של הליכוד. שמה גם לא כתוב כלום על עם איזה רשות פלשתינאית יהיה שלום או לא. בכל מקרה אני כן צופה בחדשות וכן מתעניין באקטואילה, ולפי מה שהבנתי שרון לא ידבר עם ארעפת יותר, מצנע הבנתי הולך לפרק התנחלויות, וכבר לעשות ויתורים לפלשתינאים, כשהם ממשיכים בטרור....
שוב כל אחד והאידיאולוגיה שלו, אתה ואחרים חושבים שזה הדרך הנכונה.
אני מאמין,וגם אחרים, ולא רוצה לחזור שוב על פוסטים קודמים, שהדרך הזאת לא טובה ורק תזיק.

ואל תתחיל להתאכזב אחי,
כי השיחה איתך באבת גרמה לי לחשוב על הכל, ולמה באמת שרון לא מפרק את התנחלויות הבאמת מבודדות, מה הוא מחכה עם הגדר בלי קשר להתנחלויות... ועוד דברים אחרים.
מצד שני אני קורא דבקה, שאני מאמין שמראה את התמונה האמיתית בדרך כלל, ואני קורא הרבה חדשות וחושב על העניינים האלה כבר מלא זמן, ובינתיים עדיין מעדיף את שרון. נראה לי כי הרעיונות של מצנע זה רק אשליה, ויביאו יותר אסון. ויתורים חד צדיים לפלשתינאים מובילים לדברים רעים לדעת רבים, וגם לדעת אלופים מכהנים הבא. השנה לא שמעתי אף אחד מראשי הצבא שמדבר נגד המדיניות של שרון(אולי להפך בכוון יותר ימני אם כבר), אולי אסור להם לא יודע...
גם ההיסטוריה מוכיחה את זה,
אם תרצה אפשר גם להתסכל על היציאה מלבנון(ויתור חד צדדי לטרור), כאחד הגורמים העיקריים לכישלונם של הסכמי קיימפ-דייויד ופרוץ האינתיפדה.

....
לא יודע מה להוסיף. ט"ו בשבט שמח!!!

Pages (5): « 1 2 3 [4] 5 »