TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- ILTA - החלטות בנוגע אתר - שונות
Pages (6): « 1 2 3 [4] 5 6 »
טוב כוס עמק עליכם
אמרנו שיהיו פה רק פוסטים עניינים אז חלאס
| quote: |
| Originally posted by DjChook נשמע כמו טראנס ניצחונות אבל בא בחשבון |
חשבתי על זה, כי היה משעמם בהבעה כצפוי...
למה לא מגן דוד שבתוכו יש את הסמל של הביו הזרד?
אני יכול לעשות את זה יפה כזה ושהביוהזרד יסתובב... רגע, זה יכול גם להתפרש ממש לא נכון 
אבל לא הבנתי אתכם, איך תעשו חיה שמחזיקה תקליט ושזה יהיה בגודל של סמל???
טוב על סמל החלטנו
תנשמת עם תקליט בפה
תנשמת חיה סופנית לסמל ...
לגבי השם נשעה פול שסאומפר יאשר לנו את
הסאב-פורום ...
לדעתי ממה שהוצע כאן הינשוף עדיין יותר טוב
מהאחרים אבל נראה לגבי זה בפול ...
בינתיים שום דבר לא מתקדם אבל ...
אאאאוווררררןןןן
:אוקי, נסכם את האפשרויות
הינשוף המשוגע - אין אנשים זה שם חבל"ז אני לא יודע מה נסגר איתכם אבל אני חושב שיש לנו זוכה...
ובאלגן...
אני לא יודע מה נסגרתם על הסמל של הביו האזארד אבל זה ממש לא הולך טוב עם דגל ישראל...
וכש נבחר את "הינשוף המשוגע" הלוגו המתאים יהיה מן הסתם תנשמת
| Originally posted by Dj-2TaLL הינשוף המשוגע - אין אנשים זה שם חבל"ז אני לא יודע מה נסגר איתכם אבל אני חושב שיש לנו זוכה... |
| Originally posted by Hell_Copter מה עובר עליכם קיבינימאט?!!? זה חרא של שם!!!! |
| Originally posted by Dj-2TaLL למה?! !!!ובנתיים לא הבאת שם אחר תודה בזה!!! !!!אין אלטרנטיבה אחרת (טה דה דה דה דה דה דה... טה דה דהה דה דההההה דהה ההה) |
| Originally posted by Hell_Copter תאמין לי ש ILTA הרבה יותר טוב....!!!!!! ומה אתה מתחיל לשיר לי את החיקוי של זומבי ניישן?! |

| Originally posted by Dj-2TaLL טוב אז תראה מה נעשה, במקום לנהל את אותו ויכוח ב2 טרדים שונים תעשה טרט חדש עם הצבעה בין הינשוף המשוגע ILTA ובאלגן SITE NAME אהה וגם ![]() ![]() ![]() אני חייב לחזור ללמוד... מה שיוביל בערב זה יהיה השם הזמני עד שיהיה תת-טרד מוסכם? |
| Originally posted by Dj-2TaLL :אוקי, נסכם את האפשרויות הינשוף המשוגע - אין אנשים זה שם חבל"ז אני לא יודע מה נסגר איתכם אבל אני חושב שיש לנו זוכה... ובאלגן... אני לא יודע מה נסגרתם על הסמל של הביו האזארד אבל זה ממש לא הולך טוב עם דגל ישראל... וכש נבחר את "הינשוף המשוגע" הלוגו המתאים יהיה מן הסתם תנשמת |
מורן הבנתי שאתה החלטת לבד על התנשמת
?
בכל מקרה אין התנגדות אז יופי לפחות על חיה החלטנו..
ורגע מה זה ביו אזארד?!
ואם כבר אתם עושים פול אז בין השמות
MAD OWL
ISRAEL TRANCE FORCE
ITLA
ISRAEL NIGHT CLUBBING
יאללללללללללללה
| Originally posted by Rising מורן הבנתי שאתה החלטת לבד על התנשמת ?בכל מקרה אין התנגדות אז יופי לפחות על חיה החלטנו.. ורגע מה זה ביו אזארד?! ואם כבר אתם עושים פול אז בין השמות MAD OWL ISRAEL TRANCE FORCE ITLA ISRAEL NIGHT CLUBBING יאללללללללללללה |
חחח
בקשר לעיצוב..
צריך להחליט על שם..
גם את האותיות מעצבים..
שמישהו יפתח פול עם השמות שהזכרתי (שהכי רוצים אותם)
| Originally posted by Rising חחח בקשר לעיצוב.. צריך להחליט על שם.. גם את האותיות מעצבים.. שמישהו יפתח פול עם השמות שהזכרתי (שהכי רוצים אותם) |
| Originally posted by Hell_Copter זה ממש לא עקרוני תכתוב Site name בעיצובים שלך... ואחר כך פשוט מחליפים את האותיות למה שמחליטים אל תתן לזה לעכב אותך |
| Originally posted by Rising יכול להיות שאני לא בסדר וקצת דפוק |

דוגרי גם אני חושב
שהינשוף לא משו
Israeli Trance Movement
Israeli Trance Stream
אפשר גם
Reformist Israeli Trance Movement
יענו שייצא
RITM
או שמשהו
תראו לדעתי עדיין אפשר לקרוא לזה
הסצינה
| Originally posted by Sniper תראו לדעתי עדיין אפשר לקרוא לזה הסצינה |
ררר אני אצביע ל
ILTA
וכולכם על הזין שלי
כמה מתחתם את זה יאאאאאלה
| Originally posted by DjChook ררר אני אצביע ל ILTA וכולכם על הזין שלי כמה מתחתם את זה יאאאאאלה |
איפה הפוסט שמורן שם על הביטול של הסטיקי של הפגישה?
?למה לא עושים הצבעה על השם ונגמור עם זה