TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- אתם יודעים מה אני שונא
Pages (4): « 1 2 3 [4]
| quote: |
| Originally posted by luckystrike חחחחחחחחח תאמין לי אני יהיה ילד גם שאני יהיה בן 30 ... אם בגיל 20 אנחנו יכולים להתחפש לגורילות ושיחים ולקפוץ על אנשים אז אני מקווה שגם בעתיד לא תהיה בעייה ... ומה הקשר ? רוצה ילד עכשיו - מושך כוסיות |
| Originally posted by clubber@work נראה לי עדיף כלב - אותה אפקטיביות פחות בלאגן |
| Originally posted by luckystrike אני רוצה צ'ינצ'ילה ! |
| Originally posted by clubber@work וואלה היצור הכי ליגה בארץ! רק חבל שהוא ישן ככל כך הרבה והוא גם עולה די הרבה! אבל חמודדדדדדדדדדד! איתו נראה לי מביאים הכי הרבה בנות ומשהו קצת לא קשור - למה לא באת בסוף לקו? היית יכול ליישב את המחלוקת ביני לבין קלאבר - אם היה כיף או לא... |
| Originally posted by yahel222 ורועי תפסיק לקנא הם משיגים רק את הבנות השטחיות שגם ככה לא היית רוצה כאלה |
| Originally posted by Hell_Copter אני לא מקנא בהם... כי אם הייתי מקנא הייתי הופך לאחד כזה לא?! ועל הזין שלי שהן שטחיות... מי מחפש חברה במועדון!? |
להה ליכלכתם יש בנות איכותיות במועדונים..אפשר למצוא חברה במועדון (לא שאני מחפש..) 
ובקשר לג'ל בחו"ל - כן כל האירופאים לא שמים ג'ל הולכים עם שיער טבעי..! לפחות הרוב המכריע..!
it's true...

| Originally posted by Sm0keMachine להה ליכלכתם יש בנות איכותיות במועדונים..אפשר למצוא חברה במועדון (לא שאני מחפש..) ![]() ובקשר לג'ל בחו"ל - כן כל האירופאים לא שמים ג'ל הולכים עם שיער טבעי..! לפחות הרוב המכריע..! it's true... |
| Originally posted by Ariels ...והארפופאיות לא מגלחות מתחת לבית שחי |

| Originally posted by Hell_Copter נו כבר אמרו פה שהארופאים הולכים עם כל השיער טבעי ![]() זה די דוחה אותך לראות כוסית סופנית ואז שיער מתחת לבית השחי... בעעעע |