TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- ג'ל ! ! !
Pages (4): « 1 2 3 [4]
| quote: |
| Originally posted by Hell_Copter לא מנסה להוכיח כלום... רק מעצבן אותי שכל דבר זה סטייל... מי ששם דאקס סטייליסט?! אז כמו שאמרת פול ערסים והומואים הם סטייליסטים גם אז מה שאני בעצם רוצה זה חלאס עם ההגדרות... |
| Originally posted by Hell_Copter אני מת שכאלה אנשים יגיעו לצבא... כאלה דברים ותופעות לא רואים במסיבות חיילים... אין שום קלאברים מסריחים כולם נורמליים |
| Originally posted by luckystrike כי אצלנו אין את כל המשחקים המטומטים אנשים לא צריכים להחצין את עצמם ולהיראות הומואים כדי שישימו לב אליהם ... למי יש כוח לזה ? באים להתפרק משבוע מעצבן בצבא ... כל הצעצועים האלה עם החולצות בטן - למה הם עושים את זה ? אנשים שבחיים לא השתינו עליהם ... מאלה שבאו לשתות בברזייה ונתת להם כאפה מאחורה ... מי הסתכל עליהם ? אבל הם מגיעים ככה ל16-17 והם מתלבשים ככה כי ככה סוף סוף הם יימשכו תשומת לב ויסתכלו עליהם ... בצבא אין צעצועים כאלה בדרך כלל ... |
| Originally posted by Hell_Copter זה בדיוק מה שאני אומר... זה למה הרבה יותר נחמד במסיבות של חיילים...!!! |
לי יש את הג'לים האלה שבאים בקופסאות של 40 ליטר
אני שוטף את השיער ומייבש בפן שהראש כלפי מטה
ואז שם ממש אבל ממש קצת ג'ל על הידיים ומורח על כל הכפות ידיים ואז מעביר רק בקצוות של השיער
השאיפה... להשים ג'ל ושיראה בלי
יענו מעוב שפיצי אבל לא מבריק
| Originally posted by Ariels לי יש את הג'לים האלה שבאים בקופסאות של 40 ליטר אני שוטף את השיער ומייבש בפן שהראש כלפי מטה ואז שם ממש אבל ממש קצת ג'ל על הידיים ומורח על כל הכפות ידיים ואז מעביר רק בקצוות של השיער השאיפה... להשים ג'ל ושיראה בלי יענו מעוב שפיצי אבל לא מבריק |
...אשכנזים
לך תסביר
| Originally posted by Scorchio עזבו אותכם ג'ל תאמינו לי הכל חרטה שיטה הכי טובה תביאו ביד תמרחו על השיער מסור חשמלי לא חותך את זה (מי שראה משתגעים על מרי מבין אותי) |