TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- ב-8.4 אני הולך לתקלט ב.........
Pages (6): « 1 2 3 [4] 5 6 »
חחחחח חסר ?
לא משנה מאיפה אח שלי קורא לי לבוא לכבות לו את האור / לסגור לו את הדלת
אבל זה אחים גדולים / הורים
אני באמת עצלן 
| quote: |
| Originally posted by warpedd_ יאללה רועי יא גודזילה מתי אתה מזמין אותי לשווארמה |
| Originally posted by Hell_Copter בואנה יא חתיכת כלב בן כלב!!!!!! חכה אני יתפוס אותך!!@$%!#%#~#$#$#$@ אני יושב לאכול בכיפה אדומה עם חבר שלי ופתאום תומר עובר ברחוב ורואה אותנו אז הוא התיישב איתנו ההוא שאני מכיר קימבן אותנו בצלחת צ'יפס ו 3 פלאפלים ותומר כזה לוקח צ'יפס אחד... וכוס קולה לא אמרנו לו מילה... חשוב לציין שהוא לא ביקש רשות... אז אחר כך הוא מתחיל לבלוס את הצ'יפס כמו בהמה ואפילו לוקח פלאפל אחד!!!! אז בסוף נשאר עוד טיפה צ'יפס ופלאפל אחד... אז אני עושה לחבר שלי אם הוא רוצה את הפלאפל שנשאר... הוא ענה לא אז באתי לקחת את הפלאפל והבן זונה הזה תפס אותו מהר לפניי וטחן אותו!!!!! אחר כך חבר שלי עוד השאיר רבע לאפה וכמו ילד מורעב הוא אכל את זה!!! והוא עוד אמר שהוא לא רעב!@!!!!@#!%!#$^@$!@#$!@#$!@#@#$$!#$^ כמו הפעם באסא שהוא אמר שהוא לא רעב בכלל ובסוף אכל שלושת רבעי צ'יפס ועוד 4 חלקי 15 מהמסעדה!! זה לא יעבור בשתיקה תומר!!! כל כלב בא יומו!!! |
| Originally posted by HyPeRSoNiC כן אבל זה אומר שאתה לא תבוא....... ודווקא רציתי לפגוש אותך....... |
| Originally posted by luckystrike אחי אנחנו מארגנים פגישה שעודד חוזר ... רק תארגנו אוטו שיהיה לכם מצב להגיע לאזור |
| Originally posted by TinkerbeL אם תחכו עוד חודש ויום יהיה אוטו ובאו למסיבה ביום שלישי ככה אתם? מאכזבים את אורן הילד יושב פה ובוכה שאתם לא באים אין לכם לב |
| Originally posted by luckystrike למה ששבוע הבא לא תעלו על אוטובוס לפה ? מה הבעיה תאכל'ס ? |

| Originally posted by TinkerbeL גם זה רעיון... רק תגידו פרטים ואם אין אוכל אני לא באה ![]() יאללה לארגן על האש! |

| Originally posted by luckystrike קיצר נראה לי יום חמישי\רביעי כזה ! במושב של עודד במועדון - הכי קלאסה ... יש שם סנוקר ומקום לעשות על האש ונרגילות וכאלה ... ![]() יש מצב ? |
| Originally posted by TinkerbeL יאמיייייייי כן! חחח אורן יבוא ויראה שהפכנו את הטרד של המסיבה שלו לטרד של פגישה ויתעצבן חחחח |
מורן... רביעי עדיף... למה חמישי אני כבר לא פה...
גם שלישי תופס...
אבל גם אם הם לא באים צריך לחדש את פגישות המשולש המקראי... זה לא הולך ככה!!!
אה ואל תדאגו מוש יביא פול כסף כדי לקנות בשר ובסוף יקנה לנו זיפו ב 3 שקל...
| Originally posted by Hell_Copter אבל גם אם הם לא באים צריך לחדש את פגישות המשולש המקראי... זה לא הולך ככה!!! |
| Originally posted by TinkerbeL מה זה לא באים ניראה לכם שאני יפספס פגישה שיש בה אוכל ?!?!!??!?! |
| Originally posted by Hell_Copter זה לא מנע ממך עד עכשיו |
טוב! אז ככה..........
דיברתי עם האמרגן של המסיבה, ואמרתי לו שיש אנשים שרוצים לבוא מערים אחרות.....
הוא שואל כמה, כי אם אתם תהיו הרבה מאיזור אחד, הוא יוכל להגיע אליכם למכור לכם כרטיסים במכירה מוקדמת........ יעני ב-40 שקל
אז מי שבא ועם חברים, שיגיד לי כמה הוא מביא איתו כדי שתשלמו פחות....
אגב, ההזמנות למסיבה יצאו חבל"ז!!!!

ואני עולה ב-4 וחצי וסוגר את המסיבה......
יכול להיות שאני גם יפתח את המסיבה אבל זה לא בטוח......
אבל בכל מקרה, אני אהיה שם כל הערב........
| Originally posted by TinkerbeL לא נכון! אל תשכח שאני דיי חדשה פה ומאז שאני פה אני לא זוכרת שאירגנתם פגישה |
| Originally posted by Hell_Copter את פה מינואר... זה כבר 3 חודש... את יודעת כמה פגישות משולש מקראי היו לנו?! היו שבועות שזה הגיע ל 3 פעמים בשבוע... והיו עוד עם נספחים... ואפילו היה על האש... קיצר... אתם לא רציניים |
| Originally posted by TinkerbeL אני פה מינואר? איך שהזמן טס.......... למרות שלא ניראה לי שאני פה מינואר אה ולא ידעתי על שום פגישה! |
| Originally posted by Hell_Copter מתחת לשם שלך כתוב ממתי את... Jan 2003 ומוזר... הנוער של היום.. שימי לב מה הולך סביבך |
אני חייב לציין רק שהפגישה הרצינית האחרונה שהייתה הייתה אצלי
או אצל תומר בעצם, אני לא יודע מי היה שם 
| Originally posted by DjChook אני חייב לציין רק שהפגישה הרצינית האחרונה שהייתה הייתה אצלי או אצל תומר בעצם, אני לא יודע מי היה שם |

גם
אבל בתכלס אצלי היו הכי הרבה אנשים 
| Originally posted by DjChook גם אבל בתכלס אצלי היו הכי הרבה אנשים |
עברנו את זה כבר 
| Originally posted by DjChook גם אבל בתכלס אצלי היו הכי הרבה אנשים |