TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מסיבות ..... כנסו
Pages (114): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 [41] 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 »
אהלן אהלן שנים שלא כתבתי כאן
אתמול בדום באמת היה בן זונה
ימבהההההההההההה כוסיות
היום אני בתל יצחק נראה לי נקווה לטוב
אתמול בסוף הייתי בגת רימון בגלל שבלמון ראינו ערסים מגעילים מהשכונה שלי..
והיה על הפנים הלכתי הביתה ב3:30..
היום אני הולך לשפיים כנראה..הולך להשתכר כמו שצריך 
| quote: |
| Originally posted by Trance man אתמול בסוף הייתי בגת רימון בגלל שבלמון ראינו ערסים מגעילים מהשכונה שלי.. והיה על הפנים הלכתי הביתה ב3:30.. היום אני הולך לשפיים כנראה..הולך להשתכר כמו שצריך |
לא יודע כבר מה נסגר בקשר למחר
נראה לי החבר הזה שבניתי על ללכת איתו נשאר שבת.......
נברר יותר לעומק עם אנשים אחרים...
בכל אופן...
היום אני בכחול
מישהו בא?
מורנוש תבין
אני שם כל שבת כמעט 4-5 שבתות אחרונות הייתי רצוף
קיצר מחר יש שתיה חינם
תמיד זה עד 12 וחצי אבל מחר מסיבה מיוחדת עם חינם ועולה 80
ואם אתה יכול סדר לי 30 כי אני מסתדר אבל חברים שלי לא תמיד
איך בדיוק אתה מסדר אתה מכניס לרשימות ??? של מי???
וגם אני לא תמיד למשל שבוע שעבר היה לי 50 כי היה קשה ההנחות כי עלה 80 ולא 70 וככה גם השבוע...
אבל השבת אולי אני יביא חינם כי בא מישהו שאני מכיר ...אולי
ולא זה בעיה להכניס שם מתחת לגיל בקושי את עצמי וחבר אני מכניס...
ואתמול רונן לביא היה בדום
היה חמוד פשוט הכרתי 90 אחוז מהאנשים כי זה היה מסיבת גיוס של 10 חברה שכמעט כולם מהשכבה שלי....אז זה היה כמו פגישת מחזור מחוזקת באנשים מהסביבה....
והיום סתם מעפן אין מה לעשות...
כאילו יש אבל אין חשקקקקק
אהה ורועי היום בדום זה הפלז'ר של ההומואים ראיתי בשנקין הזמנה\
אבל עדיין אני ממליץ ללכת אם מישהו יכול להיכנס
| Originally posted by yahel222 מורנוש תבין אני שם כל שבת כמעט 4-5 שבתות אחרונות הייתי רצוף קיצר מחר יש שתיה חינם תמיד זה עד 12 וחצי אבל מחר מסיבה מיוחדת עם חינם ועולה 80 ואם אתה יכול סדר לי 30 כי אני מסתדר אבל חברים שלי לא תמיד איך בדיוק אתה מסדר אתה מכניס לרשימות ??? של מי??? |
| Originally posted by luckystrike ברשימה של סנדי ורפפורט ... רפפורט חבר טוב שלי מהטירונות עוד מת על הילד הזה למרות שהוא מסומם אחושרמוטה ... וסנדי - היה לי איתה הזדמנות לקטע כבר יותר מפעם אחת ... קיצר מחר בצהריים אני יברר שתרשום אותך ואת טראנסמן שברח לי שוב פעם השם שלו לרגע ... וטמבל זה בדיוק מה שאמרתי שבדרך כלל זה עד 12 וחצי ובטח מחר יש משהוא מיוחד ... סעמ'ק הלוואי הייתי בא דפקו לי בראשון על הבוקר מבדקים מזדיינים ... |
| Originally posted by DjNumShum לך בראשון דפקו אני חוזר מקוצרת |
| Originally posted by yahel222 פחחחחחחחחחחחחחחח טוב אתה יודע איך אומרים כל הזין בשבת מקוצרת (יצחק רבין) אבל שששש באמת שלא יפה ורגע מורן איזה סנדי כי היום אחת בשם סנדי לקחה תשם שלי מחבר כדי לרשום אותי ברשימה אבל לא יודע איזה רשימהההההה בת כמה היא.???? ולא משנה בכל זאת תרשום אותי ונראה כמה זה אני צריך להגיע אבל לרשימה של אסף !! (לטין) זה הכי ליגה |
| Originally posted by luckystrike כנראה זה אותה סנדי אחת מצפון ת"א ... חמודה - היא קטנה יחסית נראה לי י"ב עכשיו ... אני ירים טלפון לרפפורט מחר |
חזרתי מהכחול הזה...
אני אשכרה לא מאמין שייחצנתי לחרא הזה...
באו 14 וחצי אנשים בקושי...
היה ממש על הפנים...
לפחות לא בדקו שום תעודה על השתייה אז יכולתי לשתות קצת כמו בנאדם...
ועכשיו לקטע החשוב של הפוסט הזה...
כנראה נאי מחר בדום ולא בטי אל וי
אבל עוד הרבה מים יצאו מהכנרת עד מחר אז נראה
ראסמי קפצתי לבקר את רועי בכחול הזה
זה היה ממש מצחיל בקושי היו שמה אנשים
חוץ מכמה בנות משכבת י"א אצלנו
(כוסיות
(
אחרי זה התגלגלנו למסיבה פרטית של תל-מונד באיזה צריף תותים
די קרוב לתל יצחק
לא משהו רציני
| Originally posted by luckystrike כנראה זה אותה סנדי אחת מצפון ת"א ... חמודה - היא קטנה יחסית נראה לי י"ב עכשיו ... אני ירים טלפון לרפפורט מחר |
טוב חבר'ה מה כנראה שנסגר זה שאני יהיה בדום היום... עדיין לא 100 אחוז אבל סיכויים טובים
חבר שלי שחשבתי שסגר שבת חזר הביתה בסוף וכנראה נסע לדום...
יש שם נרקוטיק טראסט!! 
גם אולי יש קצת קומבינות אז למה לא...
אגב יום חמישי הייתי בדום
ובא תומאס...
וידה ידה ידה פעם ראשונה ששמעתי במסיבה
Sioux - Pho
נראה לי שזה היה האסנטייל דיג'יי טים רמיקס
קיצר ענקקקקק
גם אחרי זה היה THE THEME
בכלל שם אחלה שירים !!
| Originally posted by yahel222 אגב יום חמישי הייתי בדום ובא תומאס... וידה ידה ידה פעם ראשונה ששמעתי במסיבה Sioux - Pho נראה לי שזה היה האסנטייל דיג'יי טים רמיקס קיצר ענקקקקק גם אחרי זה היה THE THEME בכלל שם אחלה שירים !! |
איכס תומס מגעיל..
הוא אשכרה לא יודע למקסס..פשוט מכניס לברייק של השיר שבא אחרי..
והוא עדיין שם שירים אנתיקות כמו "לאבסטרק (דיג'יי ז'אן רמיקס" של סאוטסייד ספינרס!
אתמול הייתי בשפיים היה סבבה..

היום עוד לא בטוח לאן..
| Originally posted by Hell_Copter חזרתי מהכחול הזה... אני אשכרה לא מאמין שייחצנתי לחרא הזה... באו 14 וחצי אנשים בקושי... היה ממש על הפנים... |
| Originally posted by yahel222 כן זאת היא סתם מעפנה היא אמרה שזה רשימה ל50 שקל אין מצב זה בטח סתם 70.... וחוץ מזה שתבינו גם אם יש לכם חינם ביד זה לא אומר שתעברו סלקציה כי זה לא קשור אחד לשני |
| Originally posted by luckystrike חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עשית מזה כסף בכלל ? |

| Originally posted by Hell_Copter חזרתי לפני כמה דקות מהדום.... היה סבבה של מסיבה... עם אנדי מוריס מנרקוטיק טראסט.... הוא תקלט דיפ ופרוגרסיב כזה... בהתחלה היה נחמד אבל אחרי איזה שעה וחצי השתגעתי כבר והלכתי לשבת כמה דקות עד שהוא סיים את הסט שלו אחר כך עלה רונן לביא ושם כל מיני זבל שאמרו לו לשים ואז היה עוד אחד ששם דברים נחמדים.... קיצר... היה ממש נחמד.... והכי פצצה זה שאיך שהגעתי ראיתי את הסלקטור שהכניס אותנו שבוע שעבר באתי אליו אמרתי לו מה קורה אחי וזה... זוכר אותי משבוע שעבר... בלה בלה בלה... ואז הוא עושה לי כן מה המצב וזה... ואז אמרתי לו תארגן איזה משהו... אז הוא עושה אני יכול לארגן לך רק הנחה... מצטער... קיצר נכנסנו בהנחה אני ועוד שני חברים שלי... בלי תעודות בלי כלום ![]() פנאן של החיים יחסית למישהו בלי קומבינות שם |

| Originally posted by Trance man בסוף לא יצאתי אתמול כי כל החברים שלי היו עייפים וצריכים לקום מוקדם.. באסה..לשמוע פרוגרסיב בסאונד של הדום צריך להיות משו בן זונה.. ![]() בכמה נכנסת? 70 או 60? |
בשישי היינו בחממה ...
המקום פשוט אורגזמה כיך שמה שחבל על הזמן
ואי אפשר לתאר במילים את כמות הכוסיות שיש שם .
הסלקציה מטורפת - 3 סלקציות !
זה מתחיל כבר מהשביל כניסה עם האוטו - מכונית שעוברת סלקציה נותנים
לה פתק ומי שלא עובר יש שומרים שמסובבים לו את האוטו !
כמו שצריך והארסים על הזיין שלי ...
לא מכניסים אמחה ולא מכניסים אוטו שהוא רק עם בנים !
סוף סוף דיסקוטק שמבין עניין !
התחלתי עם איזה כוסית אחת מהרצליה - רקדנו התחרמנו
והיא עושה לי שהיא מתה לצאת החוצה - אני כולי מזיל ריר לוקח אותה ביד החוצה ואז חברות שלה תופסות אותי ועושות לי - היא שיכורה בבקשה תישאר
איתה בפנים

סעמ'ק ... התחרמנו בפנים ולקחתי טלפון ...
קיצר - אין על החממה ...
| Originally posted by luckystrike לא מכניסים אמחה ולא מכניסים אוטו שהוא רק עם בנים ! סוף סוף דיסקוטק שמבין עניין ! |
| Originally posted by Hell_Copter אתם לא באים איזה 10 חבר'ה?! זה לא מכוניות עם רק בנים?? |

| Originally posted by luckystrike לא קרה שחיכינו יותר משתי דקקות בחוץ וזה גם שהיה תורים מטורפים |