TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- יאללה ברוך השם פגישה מתוכננת ! ! !
Pages (51): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 [41] 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 »
| quote: |
| Originally posted by luckystrike ראסמי - אצל מוש ... מתישהוא - התקשרתי אליו היום רציתי לקפוץ דרכו לקחת תמשחק אבל הוא לא ענה ... |

לך תזדיין
הייתי בחדר כושר
שמעתי את הצילצול
אבל הייתי באמצע.......
וזה היה לא מזוהה........
יוו אני שונא את כל האלה שאם לא עונים הם לא מתקשרים שוב.....
| Originally posted by MoSH_MaN יוו אני שונא את כל האלה שאם לא עונים הם לא מתקשרים שוב..... |
חבר'יסס תקשיבווו
אני ואורן נוכל לבואא אבל אני לא יוכל לשחחרר אוטו אבל עם חבר שלי כן אני יוכל להביא אותוו הוא אחלה של בן אדםם ודבר שני אין לנו אחרת איך להגיעע
אתם מסכימים לי???
| Originally posted by itamarsan חבר'יסס תקשיבווו אני ואורן נוכל לבואא אבל אני לא יוכל לשחחרר אוטו אבל עם חבר שלי כן אני יוכל להביא אותוו הוא אחלה של בן אדםם ודבר שני אין לנו אחרת איך להגיעע אתם מסכימים לי??? |

| Originally posted by luckystrike מתאים אחי !!! יא אללה עוד לא פגשתי אותך יהיה צחוקים ! אתם בטוחים שבוע הבא ולא עוד שבועיים שגם אריאל יבוא ? |
| Originally posted by Ragnarok אני אישית לא ממליץ לך, ולא לאחרים ללכת לפגוש את רותם דבר ראשון, הוא מכוער רצח, ואל תאמינו לו שהוא חי בחדרה כי זו מחמאה די רצינית בשבילו. הוא חי בחור נידח בשם בית אליעזר, עיר מלאה בקווקזים שכל מה שהם מחפשים זה מסיבה טובה לפלוש אליה ולדפוק לאנשים מכות. אה וחוץ מזה, רותם מכוער רצח... אה כבר אמרתי את זה ? לא משנה w00t w00t w00t תסלחו לי אבל אני במצב רוח טוב במיוחד |
?למה צריך לשאול אותי
אני פשוט מזהיר אותם, הם לא יודעים למה הם נכנסים.. פשוט חבל לי על כל הציוד שהם יביאו לשם.. כנראה גם מישהו גם יחזור הביתה עם פנס או שתיים
| Originally posted by Ragnarok אני אישית לא ממליץ לך, ולא לאחרים ללכת לפגוש את רותם דבר ראשון, הוא מכוער רצח, ואל תאמינו לו שהוא חי בחדרה כי זו מחמאה די רצינית בשבילו. הוא חי בחור נידח בשם בית אליעזר, עיר מלאה בקווקזים שכל מה שהם מחפשים זה מסיבה טובה לפלוש אליה ולדפוק לאנשים מכות. אה וחוץ מזה, רותם מכוער רצח... אה כבר אמרתי את זה ? לא משנה w00t w00t w00t תסלחו לי אבל אני במצב רוח טוב במיוחד |

קיצר - עוד שבוע וחצי
הרגע דיברתי עם אריאל והוא בא ...
ואני יביא את המחטים
WOOT WOOT ...
סעמק - היום אחד המילואמיניקים לא הסכים להחדיר עירוי
פעם ראשונה שלא הצלחתי לשכנע אותו ...
דרך אגב מישוהוא רוצה לנסות להחדיר פעם הבאה ?
(סעמק זה נשמע רע)
אני מנדב ת'יד !
| Originally posted by luckystrike דרך אגב מישוהוא רוצה לנסות להחדיר פעם הבאה ? (סעמק זה נשמע רע) אני מנדב ת'יד ! |
| Originally posted by luckystrike דרך אגב מישוהוא רוצה לנסות להחדיר פעם הבאה ? אני מנדב ת'יד ! |
| Originally posted by Hell_Copter תחליט כבר... אנחנו מחדירים או אתה?? |
| Originally posted by luckystrike כבר משעמם כבר כל הזמן ... צריך לגוון ... |
| Originally posted by luckystrike מה אתה משוגע ??? כל מי שאתה מתקשר אליו ולא עונה אתה מנסה ישר שוב ? |
| Originally posted by itamarsan חבר'יסס תקשיבווו אני ואורן נוכל לבואא אבל אני לא יוכל לשחחרר אוטו אבל עם חבר שלי כן אני יוכל להביא אותוו הוא אחלה של בן אדםם ודבר שני אין לנו אחרת איך להגיעע אתם מסכימים לי??? |
יש מצב אני עולה על ההסעה הזאת אחי? [/QUOTE]
תקשיב אחי עם תוכל להגיע ליבנה ולשלם סכום נחמד מאוד לדללק אני אומר שכן
רק שיודיעו לנו באיזה תאריך אוקייי????
אף אחד לא בא היום לתל אביב? 
| Originally posted by eran אף אחד לא בא היום לתל אביב? |
| Originally posted by Vortex_SA יש מצב אני עולה על ההסעה הזאת אחי? |
צריך לארגן איזה משהו 
| Originally posted by itamarsan יש מצב אני עולה על ההסעה הזאת אחי? |