TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- המלצת סרטים
Pages (45): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 [42] 43 44 45 »
| quote: |
| Originally posted by Glenn-Holmes ולי ראית אבל סרט מתח מצוין שראיתי לא מזמן (חבר אמר לי שבאינטרנט זה היה כבר מזמן) ציידי המחשבות ראיתי פעמיים סרט טוב מאוד |
| Originally posted by KrazyDJs מת לצעוק 4... מי שציפה להתאכזב, חובה עליו לפחות לראות את זה בדיוידי לדעתי.. קטעים מצחיקים, לפחות יותר טוב מ3 לדעתי... |
| Originally posted by Shahar mindhunters סרט עצבני כן .. חבל שאיזה סתום שעשה איתי תורנות סיפר לי על כל הסרט ועל הסוף שלו ואז סיפר לי שזה סרט ולא סיפור אמיתי חחח |
עידן הקרח 2 על הפנים לעומת הראשון... הראשון תותח השני מאכזב ברמות 
| Originally posted by Glenn-Holmes זה מהאנשים האלה שאתה משלם על החטא שלא ידעת לגרום לו לשתוק בזמן... אין דבר יותר מרגיז ממישהו שמספר לך על סרט מעניין והורס לך אותו תוך כדי סיפור |
| Originally posted by Shahar חחחחחחח לא זה מהאנשים הסתומים שאומרים לך שמע סיפור ואחר כך אומרים לך חבל שגיליתי לך תסוף זה יבאס לך תסרט |
מלא זמן לא המליצו פה
מינכן - אחד הסרטים הכי טובים שראיתי
סיפור יפה (חבל שזה אמיתי)והסרט עצמו מממש מותח וחובה לראות!!
Lucky Number Slevin (להרוג את המזל)
סרט נהדר 
האולם היה ריק בעיקרון..
אני וחברה שלי, ועוד 2 זוגות של מבוגרים..אני מניח שזה כי הלכנו להצגה של 7 חח..
מלא קטעים שנונים ומצחיקים כאלו, ועלילה די מסובכת וקצת מפתיעה...אקשן לפנים, ויש בו גם יהודים חח 
בהחלט ממליץ.
| Originally posted by KrazyDJs Lucky Number Slevin (להרוג את המזל) סרט נהדר ![]() האולם היה ריק בעיקרון.. אני וחברה שלי, ועוד 2 זוגות של מבוגרים..אני מניח שזה כי הלכנו להצגה של 7 חח.. מלא קטעים שנונים ומצחיקים כאלו, ועלילה די מסובכת וקצת מפתיעה...אקשן לפנים, ויש בו גם יהודים חח ![]() בהחלט ממליץ. |
| Originally posted by Koby מדהים!!!! אחד הסרטים הכי טובים שראיתי בזמן האחרון סרט נוסף שלא נופל מזה הוא Running Scared חובה לראות... |
אל תקלקל!!
lucky number slevin
גרוע
וגם קצת גזעני
אבל מנסים להתחכם וזה ממש לא משהו
| Originally posted by KrazyDJs בהחלט...הקטע לקראת הסוף המגרש הוקי היה פשוט מבחיל, אבל מחזק את ההמלצה לסרט הזה גם... |
בונאה אני יהרוג אותכם!
בלי ספויילרים
!
גם הדבר הכי קטן משפיע
| Originally posted by m0sh בונאה אני יהרוג אותכם! בלי ספויילרים ! גם הדבר הכי קטן משפיע |
קודם כל אל תקרא לי מפגר
אבל זה מעצבן והורס גם אם אתה אומר שיש קטע עם הזוג בסוף
אני יודע לצפות לזה
זה מעצבן מה לעשות
אז אל תגיד כאלה דברים
ולמה גזעני?
תראה איך מציגים שם את הרבי למשל
מלבישים עליו סטרואטיפ של יהודי
זה סרט שמנסה להיות כמו
usual suspect
ולתת הפתעות כמוהו
די כבר הבנו את הקטע...הסרט הזה היה גרוע שאפילו נרדמתי בו
ותאמין לי אם הייתי רואה סרטים טובים לאחרונה הייתי ממליץ
הדברים האחרונים שראיתי:
מינכן-נפילה
walk the line-נחמד אבל לא יותר מידי,חואקין במשחק טוב
| Originally posted by m0sh ולמה גזעני? תראה איך מציגים שם את הרבי למשל מלבישים עליו סטרואטיפ של יהודי |
תודה על ההמלצה
| Originally posted by m0sh קודם כל אל תקרא לי מפגר אבל זה מעצבן והורס גם אם אתה אומר שיש קטע עם הזוג בסוף אני יודע לצפות לזה זה מעצבן מה לעשות אז אל תגיד כאלה דברים |
ולמה גזעני? תראה איך מציגים שם את הרבי למשל מלבישים עליו סטרואטיפ של יהודי |
זה סרט שמנסה להיות כמו usual suspect ולתת הפתעות כמוהו די כבר הבנו את הקטע...הסרט הזה היה גרוע שאפילו נרדמתי בו |
לא רוצה כלום
זה שנרדמתי לא אומר שלא הבנתי
הבנתי הכל ואם משהו פיספסתי חבר שלי אמר
נרדמתי קצת בסוף
אם הייתי היחיד בחדר שלא נהנה מהסרט אז ואללה היה אולי אפשר להאשים את זה שנרדמתי
ואליאור לא ראיתי
usual suspect?
בושה!
לך עכשיו!
וקובי יש הבדל בין להגיד שזה סרט עם הפתעות לבין לדבר על קטע כלשהו בזמן מסויים בסרט ולתת פרטים
כמה שפחות פרטים יותר טוב
כל היופי זה לא לצפות
| Originally posted by m0sh ואליאור לא ראיתי usual suspect? בושה! לך עכשיו! |
ראיתי לפני כמה ימים את אקס מן 3 בקולנוע
ויש לי שלוש תובנות ממנו
א. לא לקנות שוב קולה גדולה בתחילת הסרט. הפיפי בהפסקה פשוט לא מספיק וכל החצי השני שוב הייתי צריך להשתין
ב. יש טעם לראות סרטים בקולנוע
ג. אחלה סרט, ואולי הסרט "מספר 3" הכי טוב שיצא לי לראות
מישהו רואה את העונה החדשה של The 4400 ?
וואו...כל חמשת הפרקים שיצאו עד עכשיו היו פשוט מטורפים..
2 האחרונים העבירו בו צמרמורות גם...
הולך להיות מעניין בפרק הבא...סידרה מעולה!
Ice Age 2
חמוד עם כמה קטעים מצחיקים
שווה להביא לדיוידי ביום קיץ חם...
The Family Stone
דרמה... קומדיה... עלילה חמודה... התגלגלות אירועים מטורפת... מיטב השחקנים אין לי מושג מאיפה התקציב... מרגש... מצחיק לאלה לאוהבי הז'אנר וזהו - מאד מומלץ סרט מושקע שווה מעניין סוחף...
אתם יודעים שאני לא סתם ממליץ 
אני ראיתי את הבועה בקולנוע ומאד נהנתי
למרות שה 10 דקות האחרונות מיותרות לטעמי
חוץ מזה, אמממ אם לא המלצתי כבר אז "רק ידידים" ב
DVD
חמוד ביותר 
אהה וכמובן לאחרונה ראיתי סוף סוף את המסור 2
אחלה סרט
אבל לא מתקרב לראשון לטעמי
אני מרפרף ככה על העונה ה2 של אבודים (שש לא לגלות כלום!) וסוייר הזה הורג אותי מצחוק הגעתי למסקנה הוא ה-דמות שלי!
כל הזמן הוא מסתלבט בפרצוף חמוץ כזה עושה צחוקים ויש לו הומור מקורי חזק ביותר
)))))
| Originally posted by YoraY אני מרפרף ככה על העונה ה2 של אבודים (שש לא לגלות כלום!) וסוייר הזה הורג אותי מצחוק הגעתי למסקנה הוא ה-דמות שלי! כל הזמן הוא מסתלבט בפרצוף חמוץ כזה עושה צחוקים ויש לו הומור מקורי חזק ביותר ))))) |
| Originally posted by Dj Alex (ISR) אני הכי אוהב את הכומר הכושי.. |