TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מסיבות ..... כנסו
Pages (114): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 [43] 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 »
| quote: |
| Originally posted by Trance man שתיה נשארתי במקום שתיתי מהר וביקשתי עוד בלי לצאת מהתור..תנסו את זה! ![]() |

| Originally posted by Trance man עשיתי אתמול משהו מאוד לא יפה... התחלתי עם איזה מישהי שיש לה חבר.. (מי מביא את חברה שלו למסיבה בוולנטיינס דיי!?!?!) כוסית חבל על הזמן, מרמת אביב.. כשראיתי שחבר שלה מסתובב והולך לאןשהו התחלתי לנשק אותה בצוואר (לא שלטתי בזה חחחח) ואז כשהתחלתי לנשק אותה בפנים היא עושה לי "דיי יש לי חבר" |
קיצר עזבו אתכם משטויות
ת"א הכי טוב
יום שישי דום
הסתדרתי
ומורן...אמנם אני לא קרבי ואין לי אישור לב' ונשק
אבל הגעתי למכרה זהב
המקום שבו הקומבינות נולדו...
| Originally posted by yahel222 ומורן...אמנם אני לא קרבי ואין לי אישור לב' ונשק אבל הגעתי למכרה זהב המקום שבו הקומבינות נולדו... |

איזה פרשיםםם אתם, מה כולכם יוצאים למסיבות ביום האהבה?!?! אין בנות הההא?
| Originally posted by Hell_Copter קודם כל תומר... לך תזדיין ![]() |
| Originally posted by Tarantula יש לי שאלה.. טיפשית, אבל שאלה.. למה כל פעם שולחים אנשים להזדיין, למה מחשיבים את זה לקללה בכלל?! זה לא כזה נורא..להיפך דווקא, מצידי כל יום@@!!!@#%^ |
| Originally posted by oDrori אני בדרך אלייך אלונההההההההההה (למרות שרועי כבר ישיג אותי) |
חחחחח אלונה את צודקת חבל על הזמן!!!:]
מסיבה בפלמחים למי שרוצה

אני הולך כנראה...
מישהו יודע איך המקום?
נשמע פצצה ...
חארות חבל שזה לתיכוניסטים
| Originally posted by luckystrike נשמע פצצה ... חארות חבל שזה לתיכוניסטים |
| Originally posted by Hell_Copter מורן שישי בחממה? אולי אני יראה מחר את אסף אם הוא יעבור דרך הבלוקבבסטר... עובד גם מחר |
| Originally posted by luckystrike נשמע פצצה ... חארות חבל שזה לתיכוניסטים |

מחר יש מצב שאני בקו..יש לי ויאייפי 
ויום שישי שפיים ככל הנראה...
וואו המסיבה בפלמחים נראית מצויין
גורדון וגוטמן מביאים בראש
אבל באאאסה לא נראה לי שאני ילך
טוב אם מחר ירד גשם אז כניראה שאני יקפוץ לצח אם הוא לא יעשה משו
כמעט סגורר
ואם לא ירד גשם אז ניסע לקיוגה:]
| Originally posted by Sniper ואם לא ירד גשם אז ניסע לקיוגה:] |
| Originally posted by clubber@work לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא! אל תעשה את זה!!!! אתה לא יודע איזה נזק אתה גורם לעצמך!!!! יום אחד אתה תתעורר תסתכל במראה ולא תבין מאיפה זה בא לך!!! |
| Originally posted by Sniper חחח אחי אני הולך במודע לדעת שזה מסיבת קיבוצים חברים שלי הם אלה שמארגנים את המסיבות האלה:] חברים טובים שי אוחיון ואדם סנדר בכל אופן שמע אני ניכנס חינם ככל הניראה מקסימום וי אי פי וסתם כל הח'ברה באים תיודע כזה מסיבת שכונה |
| Originally posted by clubber@work אה אז סבבה ד"ש לשומרים! פעם אחרונה שהייתי שם קצת הסתבכתי איתם אבל חפיף |
היה מסיבת גיוס לחבר שלי
ואני וחברים שלי הגענו גם להתפרק קיצר שתיתי רקדתי וככה עד שפתאום התחילה מוזיקת ראפ בעיברית (ולא משהו מוכר)
אז הגעתי למסקנה שאני צריך לשתות הרבה מאוד כדי להתחבר למוזיקה
ולכן התיישבתי על הבר התיידדתי עם הברמנית החמודה (שנחזור אליה בהמשך..)
והתחלתי לשתות 20 ומשהו הקפצות טקילה
7 כוסות בירה
וודקה נקי
חבר שלי שחגג הביא בקבוק שמפניה - גנבתי לו אותו וסיימתי אותו לבד
שתיתי פול אפילו עם המשפך הזה...
קיצר אני פתאום מתחיל להתחבר למוזיק רוקד נופל כל שניה
חוזר לבר להמשיך לשתות - הברמנית מניחה כוס להקפצה - חבר שלי שגם הוא שיכור דוחף את הכוס והכל נשפך עליה
היא מתחילה לצעוק עליו ואני כולי צוחק - מבקש ממנה אחד חדש
ושוב אותו הדבר היא הביאה סטירה לחבר שלי ולא הסכימה יותר לתת לנו לשתות
מהקטע הזה אני כבר לא זוכר כלום
רק שהתעוררתי במיטה וכולי חתכים ומכות וכאלה..
למחרת ישבתי עם חברים שלי שהשלימו את הסיפור - המשכתי לרקוד וליפול כל הזמן עם עוד חבר שלי שהיה שיכור לגמרי
בקיצר חברים שלי רצו ללכת הביתה וחבר שלי שארגן את המסיבה ניסה להעיף אותנו החוצה (מניאק - אנחנו עוד נתחשבן איתו!)
קיצר ניסו להוציא אותי ולא הצליחו - איכשהו הצלחתי להתנגד ש3 חברים שלי מנסים להוציא אותי - הם לא הצליחו אז ביקשו מהשומרים אז התחלתי ללכת איתם מכות ובכל זאת אני לא בן-אדם גדול במיוחד
אבל אמרו לי שהייתי ליגה ורק 4 שומרים רולות הצליחו להוציא אותי אחרי איזה 20 דקות של מכות...
גם עשיתי לחבר שלי סרטים בדרך הביתה אמרתי לו עצור עצור אני חייב להקיא
רק הוא עצר ברחתי לו מהאוטו והתחלתי לרוץ בכביש (אל תשאל אותי למה אין לי מושג)
קיצר פעם ראשונה ונראה לי אחרונה שאני משתכר ככה !
אני עדיין לא זוכר כלום מהחלק של השתייה על הבר
והלאה
לפחות הפנסים כבר נעלמו 
| Originally posted by clubber@work כל מב שהוא כתב למעלה.. |

מילה זה...
אצלנו כולם שיכורים 
הבעיה הייתה שבמשך חודש ככה לא יכולתי לשתות - הייתי שותה שוט
אחד ומקיא רק מהריח התהפכה לי הקיבה
אמרו לי שזה אופייני - וקורה אחרי ששותים פול
מזל שזה עבר ואפש לחזור לאלכוהוליזם!!!!
| Originally posted by clubber@work מילה זה... אצלנו כולם שיכורים ![]() הבעיה הייתה שבמשך חודש ככה לא יכולתי לשתות - הייתי שותה שוט אחד ומקיא רק מהריח התהפכה לי הקיבה אמרו לי שזה אופייני - וקורה אחרי ששותים פול מזל שזה עבר ואפש לחזור לאלכוהוליזם!!!! |

| Originally posted by Trance man אבל תפסיק עם טקילות! עדיף בירות, וודקה.. או שוט של אבסנט, זה סטייייל |