TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Poland
-- Po Polsku Ktosz?
Pages (155): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 [44] 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 »
quote: |
Originally posted by anuneventrade To bardzo prze prose! ![]() ![]() |
wiyajcie moi mili ale tu polaczkow sie narobiło:P
polish kamikaze flew 48 successful missions %-)
Originally posted by anuneventrade To nie prawda... ![]() ![]() |
Originally posted by infinity HiGH Tak jak moj wielko-wiedzacy kumpel z Poski powiedzial: Jest tylko dobra wodka, i bardzo dobra wodka. Nie ma zlej wodki. -Robson, Wakacje 2003 ![]() ![]() ![]() |
Originally posted by vmc och jak bardzo sie nie zgadzam!! on nie pil jeszcze podlych wodek za grosze jak "z czerwona kartka", "starogardzka" lub slowacka "familia" |
Originally posted by Stuku Najgorsza jaką piłem to ... ARA z Plusa za 10 zł 30 procentowy Shit wchodzi jak woda dosłownie ale jak się wypije i bomba jebnie to lepiej iść spać ![]() |
Originally posted by Matteo wiyajcie moi mili ![]() polish kamikaze flew 48 successful missions %-) |
Originally posted by vmc tez chce taka dziewczyne co lubi tak czesto, choc chlopaczyna musial miec duzo wolnego czasu... |
wiyajcie moi mili ![]() polish kamikaze flew 48 successful missions %-) |
Originally posted by anuneventrade Nie mialismy asz tyle wolnego czasu, ale mieskalismy razem, to latwjej (latwiej?) bilo. ![]() ![]() witam! ![]() No, dzis sie na chodzilam, mismi poszli na spacer na dowtown, bo pogoda bila fantasticzna! Teras zabieram sie za nauki, nie wiem kiedi wroce... czimajce dobre humor! ![]() |
Originally posted by anuneventrade Nie mialismy asz tyle wolnego czasu, ale mieskalismy razem, to latwjej (latwiej?) bilo. ![]() ![]() witam! ![]() No, dzis sie na chodzilam, mismi poszli na spacer na dowtown, bo pogoda bila fantasticzna! Teras zabieram sie za nauki, nie wiem kiedi wroce... czimajce dobre humor! ![]() |
Zdjecia albo ZKR (zamknij kurwa ryj)
Originally posted by maxstradamus Zdjecia albo ZKR (zamknij kurwa ryj) |
LOL
can we change Zdjecia to PICSY??
i think most of us speak half na pol anyways
Originally posted by Muff2K LOL can we change Zdjecia to PICSY?? i think most of us speak half na pol anyways |
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
tak, ale musze sobie to wszytko zapisac bo ja wymislalem KSNPWS i jak malgosia to postowala, nawet niewiedzialem co to znaczylo
Originally posted by Muff2K ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ tak, ale musze sobie to wszytko zapisac bo ja wymislalem KSNPWS i jak malgosia to postowala, nawet niewiedzialem co to znaczylo |
kurwa mac tyle powiem w Polsce teraz bedzie wystep Blank and Jones a rok temu to kurde grac nie mogli co, zal cokolwiek mowic chociaz by na wakacje wpasc na pare imprezek tu i tam by bylo super, ale mysle ze bede za to na Creamfields Poland, oto info jak ktos chce wiedziec wiecej
Oto plan trasy B&J Poland Tour 2004:
Wtorek 10.02.04 Klub METROPOLIS - Wroclaw
Sroda 11.02.04 Klub AZTEKA - Budkowice kolo Opola
Sobota 14.02.04 Klub EPSILON - Izdebnik kolo Krakowa
Niedziela 15.02.04 Klub EKWADOR - Manieczki kolo Poznania
Poniedzialek 16.02.04 Klub PROTECTOR - Biala kolo Wielunia
Wszyscy pisza ze jada do Polski itd a mozna wiedziec, a) na ile jedzicie i kiedy tzn jakie miesiace, b) skad z Polski jestescie i c) macie jakies plany co bedziecie tam robic
a) ja mam zamiar jechac gdzies na koncu czerwca do konca sierpnia czyli dwa miechy na chlanie wodki z poludnia, Slowcja rulez, i ze wschodu
b) Krakow i okolicen
c) nad morze pojade, moze na Cream takze tzn zalezy kto bedzie grac tam i czy bedzie tak samo np w Czechach jak w zeszlym roku . no i moze na jakies imprezki na zachodz pojade Nature w szczegolnosci, ILT oraz moze Dance Valley....
e tam Sashe he sucks, dlatego moze najwiecej osob sie bawilo przy jego muzyce w Bagiczu jak zasuwal na gramofonach, no ale mojim zdaniem Christian Smith oraz Dave Clarke najlepiej wypadli, mysle ze ten rok bedzie o wiele wiele lepszy niz poprzedni w poruwnaiu do imprez
Originally posted by Projekt4.o e tam Sashe he sucks, dlatego moze najwiecej osob sie bawilo przy jego muzyce w Bagiczu jak zasuwal na gramofonach, no ale mojim zdaniem Christian Smith oraz Dave Clarke najlepiej wypadli, mysle ze ten rok bedzie o wiele wiele lepszy niz poprzedni w poruwnaiu do imprez |
A moze by tak dokladnie czytac co eh oto co napisalem w calosci "e tam Sashe he sucks, dlatego moze najwiecej osob sie bawilo przy jego muzyce w Bagiczu jak zasuwal na gramofonach..." a wiec czytaj dokladnie i tyle a ze gra muzyczke ktora ja jakos nie potrafie lubic to trudno
czemu edit nie dziala co jest grane, oka to nic jak Radek mowil i tak postow nie nabijam a wiec, z tym sie nie zgodze, co napisales ze do Polski nie przyjezdzaja, wlasnie ze przyjezdzaja ale nie graja zaraz w najlepszym klubie z tego co wiem, graja w takich klubach gdzie ludzie sie umia bawic do ich muzyczki, ile dj-ow w Polsce bylo przez ostatnio rok, nie chce mi sie liczyc ale moge to zrobic, np Mauro Picotto byl, Sander K, i paru innych a ze Tiesto, itp nie przyjezdzaja to juz nie moja wina, bo napewno kasiore chca a w Polsce kasa nie rosnie na wierzbie czy sosnie.
Plus pojedziesz do Polski, napewno Infinity(Piotrek) sie zgodzi z tym, ze w Polandii jest duzo mlodych talentow co graja super muze, house np, lub techno, jak tam polecisz to sam sie przekonasz
Originally posted by maxstradamus wiesz...mowienie o kims ze jest chujowy jest zwyklym przejawem ignorancji. Powiedz ze ty go nie lubisz i luz. Jest duzo wykonawcow ktorych ja nie lubie ale nie biegam i nie krzycze "he sucks". Nie przepadam za B&J i napewno z wieksza checia przykoczowalbym w domu ze zrolowanym jointem i dobrym setem sashy w glosniku niz przeciskal miedzy naspidowanymi gowniarzami w manieczkach orgazmujacymi do B&J. Jestem na maksa tolerancyjny ale mam minimalna tolerancje do ignorancji, moze dlatego ze sam przez dluzszy czas taki bylem. I nie pisze tego zeby kogos wkurwic tylko dlatego zeby zaraz nie wywolala sie beznadziejna debata na temat who sucks and who doesn't. Dlaczego najlepsi(moim zdaniem) dj'e transowi tak zadko zagladaja do polski? bo nie sa tam doceniani...dalej w polsce panuje moda na siekane umca-umca. ^ moje dwa grosze. |
aha a jak juz o Sasha wspomniane bylo dlaczego on nie gra razem z John Digweed jak dawnej grali????
Sasha - Live at La Locomotiva, Paris 2002
Originally posted by Projekt4.o aha a jak juz o Sasha wspomniane bylo dlaczego on nie gra razem z John Digweed jak dawnej grali???? Sasha - Live at La Locomotiva, Paris 2002 ![]() |
Originally posted by Muff2K OMBCTJHOT??? Oj Moj Boze, Czy Ty Jestes Hot??? |
dobry humor...hmm czyzbys dostala pigulke na sex? ![]() |
heh nie wiem od czego zaczac...oki
jezeli zle przeczytalem i nie to miales na mysli to sorry ale dalej sie z toba nie zgodze...moj bardzo dobry kolega wrocil niedawno z rocznego pobytu w polsce wiec mial okazje doswiadczyc to co sie dzieje nie tylko w wakacje ale na codzien. Owszem w okresie wakacyjnym sa duze imprezki i jakos to wszystko sie kreci ale tak na codzien z tygodnia na tydzien to jest lipa. Poza tym moj komentarz na temat dobrych dj'ow tyczyl sie mojej opinii dobrych dj'ow a nie ogolnej. To ze w polsce nie ma kasy zeby oplacac dj'ow typu tiesto jest raczej powszechnie wiadome i sie zgodze z tym jak najbardziej, ale z drugiej strony kto go potrzebuje
Delta Heavy Tour 2???
to chyba bedzie jego rok w takim razie...oprocz tego przeciez jeszcze maja wyjsc jego nowe series dla GU, na to tez sie nie moge doczekac.