TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מסיבות ..... כנסו
Pages (114): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 [44] 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 »
מורן מה נסגר איתך להיום??
| quote: |
| Originally posted by Hell_Copter מורן מה נסגר איתך להיום?? |
בייבי!!!!!!
איזה כיף לי!!
אנחנו נוסעים לאומן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ודיברתי עם האחראי על המסיבה כבר ועל הזין שלי זה שאין לי חוגר!!!
אני נכנס!!!!
ולפי מה שהבנתי גילי התערב עם אלונה שאני לא יכנס והוא חייב לי מציצה או משהו כזה... מוזר 
איזה סבבה היה באומן!!! משהו בסט!!!
רק ציפיתי למקום טיפה יותר גדול מזה...
נרחיב מחר...
| Originally posted by Hell_Copter ולפי מה שהבנתי גילי התערב עם אלונה שאני לא יכנס והוא חייב לי מציצה או משהו כזה... מוזר |
מישו פה שמע על המסיבה של אינפקטד בגני התערוכה
27.02?
גילאים בילבולים שיגועים?
הייתי בשפיים כרגיל היה סבבה..
רק הבאסה ששילמתי מחיר מלא הפעם
70 שח
יצאתי בנזק של 114 שח אתמול..
ורועי החוכמה זה להכנס למסיבות של האומן בימי חמישי, שבת...
| Originally posted by Trance man הייתי בשפיים כרגיל היה סבבה.. רק הבאסה ששילמתי מחיר מלא הפעם 70 שח יצאתי בנזק של 114 שח אתמול.. ורועי החוכמה זה להכנס למסיבות של האומן בימי חמישי, שבת... |
| Originally posted by guetag חוכמה? זה לאנשים בני 23 + למה שהוא יכנס לשם |
| Originally posted by guetag חוכמה? זה לאנשים בני 23 + למה שהוא יכנס לשם |
מורנוש מותק בוא אני יסביר לך
אני שם כולה חודש
אני רק בהתחלה שלי אוקיי
קח אבל דוגמא
הסמל מרפאה בחר"פ: יש לו שיער ארוך אבל לא תגיד ארוך רגיל
ממש ארוך ארוך כאילו פוני מגיע לו עד לגרון משהו כזה
הוא נכנס בכל מסיבה חינם אבל בלי הרבה דיבורים
הוא בא אומר שלום אני ככה וככה (תשם שלו) ואז בא הבעלים ומכניס אותו במיוחד
כל שבוע כרטיסים למשחקים של מכבי (סידר גימלים בראובן עובד)
קיצר אין הכל אבל הכל הוא מקומבן אוקיי
ואני היורש שלו
אהה ושם הוא לא עושה כלום הוא סמל מרפאה רק קובע את התורניות ויושן @
ועכשיו הוא כבר שבוע וחצי בארה"ב....שתבין
עכשיו אני בכיף יעזור לך אם אני יוכל
רק אתמול עשיתי שבת סידרתי לבן דוד של חבר חום 38 קיבל 2 גימל
ולחבר שלי שבמגלן הבאתי לו ים צ יוד כולל ח.ע ירוק...שקשה להשיג יחסית
קיצר דבר מה אתה מסוגל לארגן ונראה.....
ואלונה...
מזה איך את מדברת מה את זונה
שמעי בואי ספרי מה נסגר איתך?? חולת מין??
ראית פעם בכלל בולבול??
| Originally posted by yahel222 ואלונה... מזה איך את מדברת מה את זונה שמעי בואי ספרי מה נסגר איתך?? חולת מין?? ראית פעם בכלל בולבול?? |
| Originally posted by Tarantula ילד, אני לא מכירה אותך, אתה לא מכיר אותי אז סתום תפה שלך לפני שאני מתעצבנת!@#$$% |
| Originally posted by clubber@work בזמן האחרון נהיה ממש מפחיד להסתובב בשכונה הזאת.... |
| Originally posted by yahel222 עכשיו אני בכיף יעזור לך אם אני יוכל רק אתמול עשיתי שבת סידרתי לבן דוד של חבר חום 38 קיבל 2 גימל ולחבר שלי שבמגלן הבאתי לו ים צ יוד כולל ח.ע ירוק...שקשה להשיג יחסית קיצר דבר מה אתה מסוגל לארגן ונראה..... ואלונה... מזה איך את מדברת מה את זונה שמעי בואי ספרי מה נסגר איתך?? חולת מין?? ראית פעם בכלל בולבול?? |
| Originally posted by HyPeRSoNiC מה הקשר? זה לא ממש נעים לבן אדם לראות שרושמים עליו דברים כאלה...... סוף סוף יש בחורה בפורום הזה שבאמת פעילה, ועוד מדברת איתכם על הכל בפתיחות ובכיף..... וגם על סקס!!! ואנשים פה מעליבים אותה ככה!!!! קוראים לה זונה, חולת מין, וכל מיני דברים כאלה.... אולי זה היה מצחיק בהתחלה אבל זה כבר מגיע לקטע של הגזמה ושל ירידות ממש.... לפחות זה מה שאני רואה yahel222 אין לי מושג איך הגעת בכלל לכתוב הודעה כזאת מפגרת ות'אמת זה לא כל כך מעניין אותי אבל דוגרי זה לא היה במקום אנשים! יש לכם פה אחלה בחורה בפורום.... תלמדו לכבד אותה!!! נ.ב. סורי שאני מדבר פה בהכללה.... אני בטוח שיש כאן עוד אנשים שחושבים כמוני... |
| Originally posted by djGoosh איפה אתה משרת? |
| Originally posted by Sniper מסכים איתך באלפי אחוזים:] |

| Originally posted by yahel222 בחר"פ וזה לא בקטע של העלבה טוב עזבו שתכתוב מה שהיא רוצה באמת שלא מפריע לי שהיא תגדל היא תבין |
| Originally posted by yahel222 מורנוש מותק בוא אני יסביר לך אני שם כולה חודש אני רק בהתחלה שלי אוקיי קח אבל דוגמא הסמל מרפאה בחר"פ: יש לו שיער ארוך אבל לא תגיד ארוך רגיל ממש ארוך ארוך כאילו פוני מגיע לו עד לגרון משהו כזה הוא נכנס בכל מסיבה חינם אבל בלי הרבה דיבורים הוא בא אומר שלום אני ככה וככה (תשם שלו) ואז בא הבעלים ומכניס אותו במיוחד כל שבוע כרטיסים למשחקים של מכבי (סידר גימלים בראובן עובד) קיצר אין הכל אבל הכל הוא מקומבן אוקיי ואני היורש שלו אהה ושם הוא לא עושה כלום הוא סמל מרפאה רק קובע את התורניות ויושן @ ועכשיו הוא כבר שבוע וחצי בארה"ב....שתבין |
| Originally posted by yahel222 עכשיו אני בכיף יעזור לך אם אני יוכל רק אתמול עשיתי שבת סידרתי לבן דוד של חבר חום 38 קיבל 2 גימל ולחבר שלי שבמגלן הבאתי לו ים צ יוד כולל ח.ע ירוק...שקשה להשיג יחסית קיצר דבר מה אתה מסוגל לארגן ונראה..... ואלונה... מזה איך את מדברת מה את זונה שמעי בואי ספרי מה נסגר איתך?? חולת מין?? ראית פעם בכלל בולבול?? |
| Originally posted by Tarantula ילד, אני לא מכירה אותך, אתה לא מכיר אותי אז סתום תפה שלך לפני שאני מתעצבנת!@#$$% |
שמישהו יגיד לי פעם אחת בבקשה
איזה מן מקום זה החממה?
איפה הוא ממוקם?
קיבולת?
תקליטנים מפורסמים?
| Originally posted by Gil Shwarts שמישהו יגיד לי פעם אחת בבקשה איזה מן מקום זה החממה? איפה הוא ממוקם? קיבולת? תקליטנים מפורסמים? |
מה ז"א סלקציה על הרכבים?
ואם תוכל לומר לי בדיוק איך אני מגיע לשם מבאר שבע
זה יהיה סבבה
כי יכול להיות שאני יקפוץ
זאת אומרת שאתה נכנס על הכביש ופונה מגהה שמאלה אפילו
שאתה קילומטרים מהמקום כבר מתחילים בסלקציה
בהתחלה יש מחסום עם אנשים ושם יענו עושים בדיקה ביטחונית
לאוטו - וזה ממש ממש רחוק לדיסקוטק - אלוהים יודע איך
הם השתלטו על הכביש ההוא ...
אח"כ נוסעים ופנים יומינה לדרך כביש-עפר כזאתי רחבה
ושמה ישר בהתחלה יש עוד מעיין מחסום
פעם שנייה בודקים את האוטו ואז יש סלקציה
יענו אוטו שעובר את הסלקציה הראשונה הזאת
מקבל דף בצבע צהוב ...
שזה אומר - בטוח נכנס פנימה
ואוטו כזה מעבירים גם בסלקציה השנייה
של המכוניות שנמצאת מאה מטר אחרי ...
אוטו שמקבל דף אדום - זה אומר שהסלקציה השנייה תחליט אם להכניס
ואוטו שלא קיבל דף - בסלקציה הבאה יעיפו אותו ...
בדרך כלל אוטו שהוא רק עם בנים לא מכניסים
או אוטו עם שחורים\ארסים כנ"ל ...
או אוטו עם מגעילות ...
קיצר ככה הם בונים אוכלוסייה טובה בערב ...
ואח"כ בכניסה - עוד סלקציה רגילה כמו בשאר הדיסקוטקים