TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- יאללה ברוך השם פגישה מתוכננת ! ! !
Pages (51): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 [44] 45 46 47 48 49 50 51 »
| quote: |
| Originally posted by luckystrike חחחח אנשים מעל 89 בחדר כושר ?!?! |
[spam]
| Originally posted by Hell_Copter אולי הם בני 87 לא ממש ביררתי... |
אפשר תמיד לעצור אותך אחרי
רועי...
| Originally posted by DjChook אפשר תמיד לעצור אותך אחרי רועי... |
hmmmmmmmm
טוב....
מה קורה מחר לא הבנתי ?
| Originally posted by luckystrike מה קורה מחר לא הבנתי ? |
גם ככה אני לא הייתי יכול מחרר
בעע
| Originally posted by Hell_Copter you are under arrest you have the right to remain silence everything you say can and will be used agains you in court fuck you ass hole....... or known as reqtum!!! |
| Originally posted by oDrori שוטה שכמוך. הוא התכוון שתגיד עצווווווווווווווווווווור [U know the rest] |

אריאל התקשר אליי ושאל מה קורה עם הפגישה ...
ראסמי חבר'ה יא נקניקים עכשיו גם יש תיכנון לעשות
לגבי הרצת הרעיונות שהעלנו פה ...
רותם אחי מה נסגר עם הביית שלך ?
| Originally posted by luckystrike אריאל התקשר אליי ושאל מה קורה עם הפגישה ... ראסמי חבר'ה יא נקניקים עכשיו גם יש תיכנון לעשות לגבי הרצת הרעיונות שהעלנו פה ... רותם אחי מה נסגר עם הביית שלך ? |
| Originally posted by nesher אחי, אמרתי כבר לרועי, מצדי כל יום תבואו , אני רק מחכה לזה ימי שישי הקודמים היה בלאגן בגלל שהייתה סערה והיה קר, הפעם אני מאמין שיהיה טוב רק תבואו אחים שלי , חובהההההה |
| Originally posted by Hell_Copter יוווו יש לי רעיון!! על האש אצל עודד!!! אפילו לא צריך לקנות כלום... יש פרות לשחוט.... ויש קולה בגנים יכול להיות בסט!!! |
ראסמי רעיון טוב
עודד זה אפשרי אחי ?
ניפגש ככה על נרגילה ונחשוב על רעיונות לאתר וכאלה
מה פתאום קיפחתם את רותם? אל תעשו לו את האוול הזה
כל מקרה אין לי בעיה שתבואו השאלה זה מתי ולאן, כי בשישי המקום בד"כ מאוכלס (איפה שראיתם את הזולה... מה גם שהזולה כ"כ מטונפת שזה לא ייאמן)... אבל תכל'ס אפשר גם לרדת לחוף או ללכת לגבעות או לאנשבלכם...
אחי יום שישי בצהריים מפוצץ שם ?
קיצר אין מצב ככה בגינה של המאתיים דונם שלך ?
| Originally posted by luckystrike אחי יום שישי בצהריים מפוצץ שם ? קיצר אין מצב ככה בגינה של המאתיים דונם שלך ? |
| Originally posted by oDrori שישי בצהריים מאוכלס... ואם לא היו הורים בבית הייתי מביא אותכם לשבת אצלי אבל ישנים בשכונה... יש מספיק מקומות לשבת בסבבה עם נרגילה... אני רק צריך לחשוב על אחד... |

| Originally posted by luckystrike אחי לא יהיה אכפת להורים שלך DONT WORRY BE HAPPY ... ![]() יאללה מתי באים - על האש אצל עודד ? |
*Now knows how Mosh_Man feels*
תפסיקו להעלות רעיונות כאלה על הפרות שלי!!!!!!!
קיצוץ... נוכל לשבת בקיבוץ בכיף אבל זה בטח יהיה במקום פתוח
ומה איתי?
אף אחד לא רוצה לעשות על האש אצלי בגינה
Bitche's
יש לי גינה של 100 דונם אם אני לא טועה
לא שזה משנה כך כך
יש בה מקום למעל 50 איש , וזה מנסיון
| Originally posted by nesher ומה איתי? אף אחד לא רוצה לעשות על האש אצלי בגינה Bitche's יש לי גינה של 100 דונם אם אני לא טועה לא שזה משנה כך כך יש בה מקום למעל 50 איש , וזה מנסיון |
| Originally posted by Hell_Copter חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יא פעוררררררר!!!!! (עכשיו גם לי יש הזדמנות להגיד את זה) אין לך אפילו דונם אחד של שטח!! 100 דונם זה אולי כל חדרה... אפילו הרבה יותר מחדרה... |
| Originally posted by nesher אופס אחשלי אתה יודע שלא התכוונתי דונם מטר מרובע =] *edit* נ.ב - מבחינת שטח שיפוט חדרה העיר הכי גדולה בארץ מבחינת שטח בנוי היא באמת מעפנה =\ |