TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- יאללה ברוך השם פגישה מתוכננת ! ! !
Pages (51): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 [45] 46 47 48 49 50 51 »
| quote: |
| Originally posted by Hell_Copter סתם זרקתי חדרה... דונם אחד זה 1000 מטר מרובעים... תכפיל ב 100 תקבל 100,000 מטר מרובע... מה שאומר 100 קילומטר מרובע... מה שאומר יותר משליש מהארץ ![]() ואם זה מאה מטר מרובע אתה יכול להכניס שם 800 איש אתה יודע מה זה 100 מטר על 100 מטר? |
| Originally posted by nesher לא חשבתי על זה כל כך קיצר יש לנו רבע דונם ו100 מטר מרובע אחי , זה לא מאה מטר מכל צד זה 10 מטר ו10 מטר מפה אחשלי זה כל השטח 100 מטר בקוביות 150 מטר מרובע הבית שלי ו100 הגינה חמור!!!!!! *EDIT* וטוב שלא אמרת שזה שישראל זה דונם אחד בעעעע |

4 The Cause
יאללה אנשים! יש מצב אצל נשר שישי הקרוב? אני אומר אם נחליט שמרגע שאנחנו מגיעים ועד לסיום המפגש חייבים לסגור על שם, אנחנו יוצאים עם משהו טוב!
בטטה תפוחים מבחינתי אח שלי 
Re: 4 The Cause
| Originally posted by oDrori יאללה אנשים! יש מצב אצל נשר שישי הקרוב? אני אומר אם נחליט שמרגע שאנחנו מגיעים ועד לסיום המפגש חייבים לסגור על שם, אנחנו יוצאים עם משהו טוב! |
חחחחחחחחח
נו מורן את חיי
?
| Originally posted by Sniper חחחחחחחחח נו מורן את חיי ? |
יש פגישה מתוכננת בקרוב?
| Originally posted by Shahar יש פגישה מתוכננת בקרוב? |
| Originally posted by nesher כן , יום שישי אצל נשר הכוסון שמעת עליו? אחלה גבר זה כדי לך לבוא |
הוא מחדרה
ונכון אתה לא מוזמן
סתם אחי
רותם באיזה שעה בערך נראה לך החגיגה תחל ?
| Originally posted by DjChook הוא מחדרה ונכון אתה לא מוזמן סתם אחי רותם באיזה שעה בערך נראה לך החגיגה תחל ? |
| Originally posted by DjChook ונכון אתה לא מוזמן סתם אחי |
חחחחחחחחחחחחחחחחחח
איזה מצחיקים שחר אחי ברור שאתה מוזמן!! בקיצר יש סיכוי גדול שאני לא בא
יש לי פולל סידוריםם בעעע
ננסה לפנות קצתת אפילו שיש לי בגרות ביום ראשון
חחח סבבה
אני ב 16:00 ככה מסיים אימון
| Originally posted by luckystrike רועי - היום אצל עודד !!!!!! |
סתמותפשכם
| Originally posted by oDrori סתמותפשכם |
חן אולי שוב תזמין את כולם אליך?:)
חחח יא חמוד
מי יזמין את החבורת חיות האלה אלי הביתה ?
סתם
הם ראו את צ'וק בתקופת שפל (לחוץ עם אח קרציה על הראש)
הגיע הזמן שהם יראו את צ'וק המסטול בהופעה חיה
Muhahaha
| Originally posted by DjChook חחח יא חמוד מי יזמין את החבורת חיות האלה אלי הביתה ? סתם הם ראו את צ'וק בתקופת שפל (לחוץ עם אח קרציה על הראש) הגיע הזמן שהם יראו את צ'וק המסטול בהופעה חיה Muhahaha |
| Originally posted by DjChook הם ראו את צ'וק בתקופת שפל (לחוץ עם אח קרציה על הראש) הגיע הזמן שהם יראו את צ'וק המסטול בהופעה חיה Muhahaha |
| Originally posted by oDrori תוריד ת'משקפיים ונתחיל לדבר :p |
| Originally posted by DjChook הם ראו את צ'וק בתקופת שפל (לחוץ עם אח קרציה על הראש) הגיע הזמן שהם יראו את צ'וק המסטול בהופעה חיה Muhahaha |
עודד
אתה מדבר ? 
חח רועי, דיברנו על זה כבר
אתה יודע טוב מאד מה היה שם חחח
ובקשר למטאל... בזמן האחרון אני לא שומע את זה בכללללל
אבל ת'אמת אני גם בקושי שומע טראנס אז זה מתאזן