TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מסיבות ..... כנסו
Pages (114): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 [47] 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 »
או שאני ילך למסיבה נחמדה היום או משהו בקטנה...
תלוי בחברים שלי...
מגן יום ראשון 
שינוי בתוכניות..בסוף אני הולך לדום..
מקוה שההומואים לא יטרידו אותי מינית 
רועי במה יש לך מגן?
| quote: |
| Originally posted by Trance man רועי במה יש לך מגן? |
| Originally posted by Hell_Copter או שאני ילך למסיבה נחמדה היום או משהו בקטנה... תלוי בחברים שלי... מגן יום ראשון |
| Originally posted by luckystrike הבנתי מאסף שרצית לבוא איתנו ושהוא דיבר בשבילך עם ההוא ואין מצב שיכניסו אותך ... מה נסגר עם זה בסוף ? ובלי קשר בהצלחה במגן אחי ... |
וואי אני שיכוררררררררררררררררררררררררררררר
הרגע סגרו לנו מסיבה בכפר
עודד אתה מלךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
הספקתי לשים רק חצי מהסט
סעמק בסוף אחד הביא ציוד אז סתם מיקססתי
לא נוראא
בקיצור היה אדיררררררררררר
ואני שיכור אני זז לישון
חבל שהמשטרה הבני זונות האלההההה
ררר
תרגיש טוב מוש..
אתמול הייתי בדום. פעם ראשונה שלי במסיבת גיי פרינדלי.
תחשבו על זה ככה - זאת מסיבה כמו כל מסיבה רגילה. רק שבמקום ערסים יש לכם הומואים. תעשו את החשבון שלכם ;P
בהתחלה התבאסתי כשבכל מקום שאני מסתכל אני רואה הומואים רוקדים, מתחרמנים, מתנשקים..קוקסינלים מחלקים הזמנות להופעה של דנה אינטרנשיונל.. אבל התרגלתי.. ופשוט מצאתי לי מקום שבו יש יותר בנות וסטרייטים..
והבנות, חבל על הזמן, דוגמניות אחת אחת..אין כונפות מגעילות, פשוט לא קיים כזה דבר שם..
וכל הבנות שם יודעות להנות ולהשתולל עם המוזיקה..
היו שם 3 לסביות שרקדו ביחד, כאלו כוסיותתתתתת אני מקווה שצילמו אותן אני ישלח פה את התמונה..
והמוזיקה פשוט אדירה אין מה להגיד..
כשנכנסתי דני תובל ניגן ניו-יורק האוס חזק..לא זיהיתי ממש כלום..
חוץ מאקפלה של
CELADA - MUSIC IS THE ANSWER
בסביבות 3:30 עלה אוסי..והוא פשוט פירק את המועדון..
הביא טרבלים מטורפים..מלא עליות, פרקשנים בלאגנים 
זיהיתי שהוא שם
Victor Calderone - The Drive
tedd patterson - magnifique (?? remix)
בקיצור תותח..
למי שאין בעיה עם הומואים אני ממליץ ללכת..תאכל'ס לא בודקים גיל שם בכלל. אני נכנסתי חלק לגמרי תוך פחות מ2 דקות..

כמו שצח אמר לא מיזמן
ההומאים יודעים להנות
:]
דוגרי לי אין בעיה ליראות הומאים
אבל לח'ברה שלי יש
הייתי בחממה כרגיל
היה ענננננק
חוץ מאיזה פאשלה שהייתי עם חברה לשעבר שלי מלפני שנתיים
אלוהים יודע מה היא עשתה שם פתאום ...
אבל שנינו היינו דיי מסטולים וזה הסתדר טוב .
ח-מ-מ-ה תמיד יהיה המקום 
איכשהוא תמיד אנחנו מגיעים לשם בסופו של דבר ..
שווה ללכת לחממה בפורים הרגע צילצלו אלי מצוות של ניר אליהו ואמרו לי שבגלל שיש לי עוד יומים יום הולדת(10.3) אז יש לי כרטיס VIP ותלושים של שתיה חינם אבל עם לא שווה אני מעדיף ללכת למקום טוב ולשלם סכום"טוב"
| Originally posted by Segev שווה ללכת לחממה בפורים הרגע צילצלו אלי מצוות של ניר אליהו ואמרו לי שבגלל שיש לי עוד יומים יום הולדת(10.3) אז יש לי כרטיס VIP ותלושים של שתיה חינם אבל עם לא שווה אני מעדיף ללכת למקום טוב ולשלם סכום"טוב" |
| Originally posted by Segev שווה ללכת לחממה בפורים הרגע צילצלו אלי מצוות של ניר אליהו ואמרו לי שבגלל שיש לי עוד יומים יום הולדת(10.3) אז יש לי כרטיס VIP ותלושים של שתיה חינם אבל עם לא שווה אני מעדיף ללכת למקום טוב ולשלם סכום"טוב" |
עזבו אותכם חינם לא חינם שווה ללכת מקום טוב אני לא היתי שם אף פעם...
| Originally posted by Segev עזבו אותכם חינם לא חינם שווה ללכת מקום טוב אני לא היתי שם אף פעם... |
תיראה הניר אליהו ותוצרת הארץ (קיוגה) התיאחדו
לפורים וחבר שלי שותף שם
בתל יצחק חברים שלי כמו שהבנתי עושים שם מסיבה פרטית מוזמנים בלבד בחדר הקטן וזה גם של חבר של בן דוד שלי יש מצב שאני יארגן איזה משו
יש גם
MOVE
שהמקום עצמו זה של בן דוד של ידידה שלי אני צריך לדבר איתה..:]
מממ הבנתי שיש גם מסיבה של בי יו
משו מטורף
טוב אז ככה
קו בימי חמישי נהיה על הפנים
השבוע זו הפעם האחרונה שאני הולך לליין הזה
די נמאס...חוץ משבוע שעבר שהיה עופר נסים כל שבוע אותו חרא אותם שירים אותם אנשים הכל אותו דבר
ומי שפה שנהנה שם אז סבבה לכו עוד 3-4 פעמים ותראו שיתחיל להימאס
אני הייתי במסיבות האלה כבר 20 פעם באמת משהתגייסתי אני הולך לשם בימי חמישי כמעט כל חמשוש שהיה לי (והיה לי מספיק...) ודי זה חוזר על עצמו
ימי שבת בטיאלוי אותו פואנטה מתחיל להימאס אבל עדיין כיף פלינר מחדש ושם קצת רובי ריוורה אז סובלים מה גם שהתחלתי ממש להתקמבן שם כי גילו שאני חובש בחר"פ אז זה ישר קומבינות.....
קיצור אני ממליץ ככה - יום שני טיאלוי MONDAY SPECIAL
יום שלישי קו מילניום - SEXY TUESDAY
יום רביעי דום - 799
יום חמישי ליין הדגל בטיאלוי
יום שישי דום - PLESURE או טיאלוי - FFF
ויום שבת......בטוח לא דום
אולי מוב נהיה שם חזק ככה שמעתי
| Originally posted by luckystrike בדיוק אחי ... רועי - למה אתה חושבים שלחממה אין חינמים כמעט ? יש למקום שם טוב וגם ככה מפוץ למה שיחלקו חינמים ? למרות שלימי הולדת הם דווקא בסדר בקטע הזה בדרך כלל ... |
| Originally posted by yahel222 טוב אז ככה קו בימי חמישי נהיה על הפנים השבוע זו הפעם האחרונה שאני הולך לליין הזה די נמאס...חוץ משבוע שעבר שהיה עופר נסים כל שבוע אותו חרא אותם שירים אותם אנשים הכל אותו דבר ומי שפה שנהנה שם אז סבבה לכו עוד 3-4 פעמים ותראו שיתחיל להימאס אני הייתי במסיבות האלה כבר 20 פעם באמת משהתגייסתי אני הולך לשם בימי חמישי כמעט כל חמשוש שהיה לי (והיה לי מספיק...) ודי זה חוזר על עצמו ימי שבת בטיאלוי אותו פואנטה מתחיל להימאס אבל עדיין כיף פלינר מחדש ושם קצת רובי ריוורה אז סובלים מה גם שהתחלתי ממש להתקמבן שם כי גילו שאני חובש בחר"פ אז זה ישר קומבינות..... קיצור אני ממליץ ככה - יום שני טיאלוי MONDAY SPECIAL יום שלישי קו מילניום - SEXY TUESDAY יום רביעי דום - 799 יום חמישי ליין הדגל בטיאלוי יום שישי דום - PLESURE או טיאלוי - FFF ויום שבת......בטוח לא דום אולי מוב נהיה שם חזק ככה שמעתי |

ראסמי אני לא מבין מה הקטע של הרזינטים לשים כל שבוע בדיוק אותם שירים
איזה מסריחים יאללה שיגוונו קצת
בני זונות
שרלילות
מישהו מאזור חיפה או הקריות הולך ל 910 ב 16.3 [ פורים ] ?
אני מייחצן שם...
וסתם רוצה לדעת אולי מישהו יבוא
כמובן זה מיני-נוער
אז הרוב כאן ערבו ממזמן א תהגיל...אבל סתם, בא לי לדעת...
ואם אני מדבר על זה...
מישהו אולי הולך ל Abaco ? [ הורג'ין לשעבר ]
אני יודע שגם שם הולכת להיות מסיבת מיני-נוער...
אבל הפכו את זה כבר לחרא של מועדון...
בכל מקרה, אם יש מצב שמישהו הולך לאחד מהם (או לרקטור, או לטרמינל [ טרמינל - מד"צים, 17.3 כל מחוז חיפה ] )
תגידו כאן...
אולי נראה אותכם או משהו...
ד"א
ב 901 הולך להיות פצצות...
כמה DJ שאני זוכר שיהיו שם...מממממ
DJ Yahel Sherman
DJ LIRON AFUTA
ועוד כמה...

משהו יודע פרטים על המסיבה בדום??
יענו יש מצב לילדים בכיתה ט שמה?
| Originally posted by warpedd_ משהו יודע פרטים על המסיבה בדום?? יענו יש מצב לילדים בכיתה ט שמה? |
| Originally posted by warpedd_ משהו יודע פרטים על המסיבה בדום?? יענו יש מצב לילדים בכיתה ט שמה? |
למה אתם כלכך בטוחים
פשוט יש מצב לסידור קצת
ויש די'גיים טובים ומקום אחלה
אני מתלבט
| Originally posted by warpedd_ למה אתם כלכך בטוחים |