TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- יאללה ברוך השם פגישה מתוכננת ! ! !
Pages (51): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 [47] 48 49 50 51 »
| quote: |
| Originally posted by Hell_Copter יכול להיות נחמד או היה נחמד?? |

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
היה מתאים לי איזה 4 ככה בננות פייי אז עינוג
חחחחחחחחח
4 בנים
חחחח טוב עד כאן
אלעד תאורטית רשמת 4 בננות
שזה שווה ערך ל 4 מלפפונים
Are you getting this ?
| Originally posted by MoSH_MaN חחחחחחחחח 4 בנים חחחח טוב עד כאן |
חחחחחחחחחחחח מצחיקים אתם
אז מתאים לי עם איזה 4 עגבניות
זה כבר טוב
??
ושחר דבר יפהלאלונה
| Originally posted by Sniper חחחחחחחחחחחח מצחיקים אתם אז מתאים לי עם איזה 4 עגבניות זה כבר טוב ?? ושחר דבר יפהלאלונה |
חחחחח
תראה קצת כבוד אחי
:]]
פה זה Tranceaddict
לא
Sexaddict
תוציאו את זה מהראש שלכם חרמנים
=\
חחח, סתם
בקיצור ולעניין
מי שרוצה לבוא לפה ביום שישי בשעה 5 או 4
לעשות על האש בסבבה ולשמוע מוזיקה סבבית מהמחשב הסבבי שלי והמערכת מיני הסבבית שמישהו יביא לי
שיכתוב
I DO
| Originally posted by Shahar הופהההה עכשיו אתה מדבר ! אלונה מה דעתך להראות לנו את הקישורים שלך ברביעיה? |
| Originally posted by Hell_Copter הלו הלו הלו הלו!!!!!! תרגיע עם איך שאתה מדבר אליה!!!! דיר בלאק אני תופס אותך עוד פעם ככה מדבר לא יפה... יהיה פה רצח :whip: |
| Originally posted by Shahar אני לא מודאג |
| Originally posted by Hell_Copter אז תתחיל להיות כי ברגע שמתעסקים עם אלונה שלי ואני לא אוהב את זה זה לא נגמר בטוב!! |
| Originally posted by Hell_Copter אז תתחיל להיות כי ברגע שמתעסקים עם אלונה שלי ואני לא אוהב את זה זה לא נגמר בטוב!! |
טוב מה נסגר , יכול להיות שאני במקום אחר אם אין מפגש.
עודד, חולב ?
(תרתי משמע)
ורועי ושחר, רק חסר לי שתריבו עכשיו
שחר, בלי שטויות אינטרנט, אתה חוקי עכשיו תזכור את זה
| Originally posted by DjChook עודד, חולב ? (תרתי משמע) |
NOBODY WILL...
חוץ ממני
חחח בחודש עם החברה
"מאמי יש לי מבחן חשוב במתמטיקה"

| Originally posted by DjChook ורועי ושחר, רק חסר לי שתריבו עכשיו שחר, בלי שטויות אינטרנט, אתה חוקי עכשיו תזכור את זה |
רועי... עזוב... לא מתעסקים עם אנשי מירק
| Originally posted by nesher פה זה Tranceaddict לא Sexaddict תוציאו את זה מהראש שלכם חרמנים =\ חחח, סתם בקיצור ולעניין מי שרוצה לבוא לפה ביום שישי בשעה 5 או 4 לעשות על האש בסבבה ולשמוע מוזיקה סבבית מהמחשב הסבבי שלי והמערכת מיני הסבבית שמישהו יביא לי שיכתוב I DO |
חחח חן אחי אתה רציני שאמרת לה בחודש את זה
????????????????????????????????????????????
| Originally posted by Hell_Copter אמרתי לו שאם הוא מלכלך על אלונה אז בפעם הבאה שאני מגיע לרמת גן שיכנס לחדר האטום למה אם לא חבל עליו |
| Originally posted by DjChook NOBODY WILL... חוץ ממני חחח בחודש עם החברה "מאמי יש לי מבחן חשוב במתמטיקה" |
| Originally posted by DjChook עודד, חולב ? (תרתי משמע) ורועי ושחר, רק חסר לי שתריבו עכשיו שחר, בלי שטויות אינטרנט, אתה חוקי עכשיו תזכור את זה |
| Originally posted by NaOren איזה טעות אאנוש.. הבחור לא יודע שלא מתעסקים עםן אנשים מרמת גן... :-))) שחר - יש לך אי סי קיו? |