TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- יאללה ברוך השם פגישה מתוכננת ! ! !
Pages (51): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 [48] 49 50 51 »
| quote: |
| Originally posted by Shahar חחחחחחחח יחמוד. בתגובה לזה שוהא אמר לי להיכנס לחדר האטום אמרתי שמומלץ לו שאני אהיה בחדר האטום שהוא בא ![]() כבר צחקנו על זה באיסיקיו :P יש, מה המספר שלך ? אני אוסיף אותך ותכלס מי מסוגל עלינו אורן |
| Originally posted by Hell_Copter ואורן... יאללה רמת גן עיר הפשע של ישראל בשכונת המרגניות הורודות יש סמים חופשי ברחובות צריך להזהר כמעט גרוע כמו נוה חמציצים |
| Originally posted by Shahar יש, מה המספר שלך ? אני אוסיף אותך ותכלס מי מסוגל עלינו אורן |
| Originally posted by NaOren על מה לעזעזעל אתה מדבר??? על השיכון??? זה איפה שכל העשירים האהבבבלים גרים... נראה אותך בא לעמידר\פרדס כץ ... :-) |
| Originally posted by Hell_Copter משם אתה בא!? בואנה אני מתחיל לפחד... אני צריך ללכת למישהו שירגיע אותי |
| Originally posted by NaOren לא אבל אתה מדבר על ר"ג כאילו הכל פה זה שיכון........... ויאללה מה ת'משחק אותה? |
| Originally posted by Hell_Copter כי אתה משחק לי אותה מי שמגיע לרמת גן לא יוצא משם חי אז עשה טובה... |
| Originally posted by NaOren אבל יש מלא עבריינים בר"ג... גם בגיל שלנו ואנחנו גרים שיא הקרוב לגבעת שמואל... |
| Originally posted by Hell_Copter בכל מקום יש ואנחנו גרים שיא הקרוב לשביב מה אתה רוצה להגיד בזה... |
חחחח כן זה מה שאמרתי לה, ורועי , אתה יודע כמה הייתי צריך להשקיע ?
ככה אני חולב כל פעם שאני רוצה בלי להשקיע
בקשר לריב שלכם שחר יא מסטול, ואורן מה אתה לוקח את זה רציני
הוא בסך הכל צחק עם שחר,
ושחר תגיד לשבלול הזה שאני לא מחכה אותך בדיבור
| Originally posted by DjChook ושחר תגיד לשבלול הזה שאני לא מחכה אותך בדיבור |
אל תצבן ת'י תפוס תך בפוני
MUHAHAHAHA
| Originally posted by DjChook ושחר תגיד לשבלול הזה שאני לא מחכה אותך בדיבור |
איזה משפטים ?
כאילו יש מצב ת'אמת
רועי מביא משפטים מצחיקים, למה לא להביא אותם קצת לאהל שם 
| Originally posted by DjChook איזה משפטים ? כאילו יש מצב ת'אמת רועי מביא משפטים מצחיקים, למה לא להביא אותם קצת לאהל שם |
מה אתה דפוק ?
חרצף ?!
אני אפילו לא יודע איך להגיד את זה
שבלול גם אני לא אומר במילים אלה רק רושם
ורק לרועי 
קיצור שחר, שים שים עוד חרדל בפיתה
| Originally posted by Shahar כן כן שמעתי אותך כבר אומר למישהו שבלול חרצף וכו........... |

| Originally posted by Hell_Copter איזה מגניב היה אתמול יא אללה ![]() באנו אל עודד... פרצנו למועדון ואני אישית אכלתי לחמניות ושוקו וגם מורן אכל לחמניה... עודד לא רצה ישבנו על נרגילה בסבבה ככה די הרבה זמן... החלפנו חוויות... אני עדיין מכחיש בכל תוקף שיצאתי עם ההיא לדייט!! אין לי מושג מי זאת!!!! השם שלה בחיים לא עבר בפלאפון שלי לא משנה אם זאת היא או מישהי אחרתת.. השם לא היה שם אף פעם1!! אתם חייבים להאמין לי!! קיצר אחר כך עשינו סיבובים בגעש וחיפשנו כל מיני מקומות... עלינו על גגות של מכבסות וכאלה דברים... ואז הורדנו את עודד בבית ואני ומורן יצאנו לטיול שטח עצבני איזה צחוקים!!!!!! הגענו לכוורות וכאלה דברים... בלחחח!!! לקח... להביא לפעם הבאה בוקסה וזהו |

| Originally posted by Tarantula למה מין הסתם?! אפשר גם להנות לבד... |
| Originally posted by Tarantula חחחחח..... דווקא יכול להיות נחמד עם ארבעה... |
| Originally posted by luckystrike וואי וואי היה עעעעננננקקק !!! רועי כוס אמק הלך לי האוטו מהטיול שטח הזה ב3 בלילה אינעל ראבאק ! יום למחרת אמא שלי מביאה עליי צעקות - למה האוטו מלא בוץ ! איפה היית ? אתה לא הבן שלי !!! וכל מיני כאלה ![]() |

מתנחלים קבוע הא? אבל מה נעשה אצלי כל שבוע?
וגם : מה עם המפגש אצל רותם? ומה עם מפגש אצלי?
כל מי שרוצה לבוא אליי מחר
שיביא לי צלצול מחר בשתיים
ואם יש מישהו שמוכן להביא סתם מערכת מיני קטנה
לא משהו רציני רק שיתחבר למחשב
שיגיד לי, כי אין לי כלום
=\
ואם רוצים על האש גם אפשר
תגידו לי
רק שכל אחד יקנה קצת בשר
רבאק
נקווה שייצא משהו טוב אם ייצא בכלל
אני חולה, לא מגיע
מי מגיע לרותם ?
חן
אח שלי קנה רמיקסר של ימהה
איזה דבר !!!!!
עוד לא למדם שצריכים לארגן את זה המון זמן מראש ...
קיצר יעלה שבוע הבא ?
סעמק הפעם באמת !
ודרך אגב
פגשתי את תומר בקניון בשישי ...
תומר אתה כזה סטלן באמא שלי 
תעלה לפה יותר יא חמור !
| Originally posted by luckystrike ודרך אגב פגשתי את תומר בקניון בשישי ... תומר אתה כזה סטלן באמא שלי ![]() תעלה לפה יותר יא חמור ! |