TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מחפשים טראק או עזרה בזיהוי שיר? הגעתם למקום הנכון
Pages (111): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 [49] 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 »
יש כזה דבר.
חפש בהאב
| quote: |
| Originally posted by nimrod levi יש כזה דבר. חפש בהאב |
| Originally posted by luckystrike לקח לי שנה לעלות להאב הזה ... עושה בעיות לאחרונה לא מצאתי שם סעמק ... |
| Originally posted by nimrod levi התחלתי להוריד את זה, אבל המשתמש התנתק לא משנה קיצור שאני יגמור להוריד את זה אני אשלח לך את זה איכשהו אם אתה רוצה |

| Originally posted by luckystrike אני חייב להגיד ששמעתי את האורגינל שוב פעם שכבר שוכב אצלי שנתיים במחשב והוא פשוט מדהים !!! אלוהים יודע איך גיליתי את שזה רק עכשיו האורגינל ענננננק !!! איזה ווקאל ... אני חייב את האקפלה ... |
| Originally posted by Hell_Copter תלמד חוק... כל מה שדלריום מוציאים באורגינל שווה זהב!! תוריד את Delerium - Inner Sanctum אחד היותר טובים שלהם... אמן יצאו לזה כבר הרמיקסים!! |
| Originally posted by luckystrike אמת ! טראק מצויין הרמיקס של ג'אנקי לא יצא כבר ? |

שאלה מעניינת:
למישהו היה, יש את
Perpetuous Dreamer - The Sound of Goodbye (Original Mix/Main Mix)
או כל מיקס מקורי אחר של הטראק???
מעולם לא ראיתי לא נתקלתי ובטח שלא שמעתי משהו שמתיימר להיות הדבר...
מישהו יכול לעזור???
| Originally posted by Hell_Copter לא שאני יודע אבל אם אתה מוצא שגר אליי דחוף!! ויש לי חשק לאורגינל שלח לי אותו גם ![]() אין לי כוח לחפש אותו בדיסקים... אמורים לצאת רמיקסים של אנג'ליק לפי מה שאני זוכר... ושל ג'דג' ג'ולס לבד אולי ואם אני לא טועה גם של פרי קורסטן... כל מיני רמיקסים שאמורים להיות חזקים... טראק מדהים!! |
| Originally posted by luckystrike באותו הקשר של אנג'ליק שמעו אני יודע שהיה על זה אלף דיונים בכל מקום בפורום כבר ובכל סקשן אבל אני חייב לברר אחת ולתמיד בבקשה בבקשה בבקשה שמישהוא פה יגיד לי שיש לו את ANGELIC - STAY WITH ME בגרסא בלי הווקאל !!! אינסטורמנטל רמיקס ... פליז ! שנים אני מחפש את זה ! |
חברס אני מחפש להוריד את
magik 6
in search of sunrise 2 & 3
מישהו יכול לעזור?
מחפש טראק של עופר ניסים ..
מחפש את Ofer Nisim & Maya - That's The Way I Like It
ואי אני זקוק לו בטירוףףףףף
תודה מראש.
| Originally posted by H.A. שאלה מעניינת: למישהו היה, יש את Perpetuous Dreamer - The Sound of Goodbye (Original Mix/Main Mix) |
| Originally posted by DjNumShum חברס אני מחפש להוריד את magik 6 in search of sunrise 2 & 3 |
| Originally posted by nimrod levi KMC Feat Sandy - Get Better |

| Originally posted by eXeTik 5. טראק פסיכודאלי עצבני שהולך "Electrooooooo Panic" |
| Originally posted by eXeTik 6. מה השם המקורי של "חולה סרטן"? |
| Originally posted by eXeTik 3. "what is love, baby don't hurt me Don't hurt me... No more" 4. "I need a hero..." <--- חידוש טראנס לקלאסיקה |
Re: מחפש טראק של עופר ניסים ..
| Originally posted by ngl מחפש את Ofer Nisim & Maya - That's The Way I Like It ואי אני זקוק לו בטירוףףףףף תודה מראש. |
חיייייב דחוףףףףףףףףף !
בקמפוס וב סי בר באילת ניגנו את
time of my life
אבל בגירסא בתתתת זונההההההההה
למי יש מושג איזו!?!
חייייייב זיהוי
שמעתי את זה במסיבות ואצל חממי
---------
סוףסוף מצאתייייייייי
Fuel To Fire - Fuel 2 Fire (Tomer G Extended Mix)
מחפש איזה רמיקס חדש של רובי ריווירה
משהו יכול לרשום רמיקסים חדשים שלו מהחודש-חודשים האחרונים
| Originally posted by warpedd_ מחפש איזה רמיקס חדש של רובי ריווירה משהו יכול לרשום רמיקסים חדשים שלו מהחודש-חודשים האחרונים |
1. " When I lost you I lost everything but I still want you...."?
2. מה שמשמיעים במסיבות, הרמיקס ל
Scorpions - Winds of change
| Originally posted by nimrod levi 1. " When I lost you I lost everything but I still want you...."? 2. מה שמשמיעים במסיבות, הרמיקס ל Scorpions - Winds of change |
| Originally posted by nimrod levi 1. " When I lost you I lost everything but I still want you...."? |
למישו יש מושג איך קוראים לשיר של הפירסומת של מי עדן
אם אני לא טועה
או של נביעות יכול להיות
שיר שקט כזה
הללויההה הללויההה