TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- יאללה ברוך השם פגישה מתוכננת ! ! !
Pages (51): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 [49] 50 51 »
מו אתם בוכים? תומר המלך שלי 
טוב חלאס עם כל הזיוני שכל באוויר
בואו ניפגש בת"א וזהו!
| quote: |
| Originally posted by oDrori מו אתם בוכים? תומר המלך שלי |
איזה עיתוי עלוב אחי... אני היום עובהד נון סטופ בספרות כי יש לי מחר דו"ח להגיש, ובתשע וחצי אני צריך להיות בת"א

| Originally posted by oDrori איזה עיתוי עלוב אחי... אני היום עובהד נון סטופ בספרות כי יש לי מחר דו"ח להגיש, ובתשע וחצי אני צריך להיות בת"א |
לא בהכרח מורן אז הפגישה בתא אורגנה באותו היום חחח
תגידו לי מה עם רון ונמרוד, איפה הם נעלמו ?
גבעתיים על המפההה
| Originally posted by DjChook לא בהכרח מורן אז הפגישה בתא אורגנה באותו היום חחח תגידו לי מה עם רון ונמרוד, איפה הם נעלמו ? גבעתיים על המפההה |
מורן תן לי רמזים... מה לארגן?
| Originally posted by oDrori מורן תן לי רמזים... מה לארגן? |
| Originally posted by luckystrike אנערף ! תזיז את ההורים נעשה על האש מחר !!! מתאים ? |
| Originally posted by Hell_Copter מתאים לי!!! אבל לא חוזרים יותר מדי מאוחר יש לי איזה מבחן מעצבן כזה באנגלית יום שלישי... משהו על חומר שצריך ללמוד... כל מיני סיפורים וחרא בצבעים... נלך חדר כושר ומשם אל עודד... לא לשכוח בוקסה דרך אגב... אז לא נוכל לרוקן את המכונה.... שעה מוקדמת מדי |
| Originally posted by luckystrike גם לבוקסה זה יהיה מוקדם מדי ועודד אל תגיד שלא חזרתי אלייך - השארתי הודעה אפילו ! |

| Originally posted by Hell_Copter גנים לאומיים לא נסגרים בשעה 8 או משהו כזה...? ![]() אליי לא חזרת אבל חפיף... גם ככה ישנתי ואז נסעתי לכל מיני מקומות... |
| Originally posted by luckystrike הממממ אולי כיפה היום ? לא בעצם לא בא לי כיפה.. אווזי ? הממממ |
| Originally posted by Hell_Copter נזכרת בשעה ממש טובה אכלתי כבר... נפצה מחר בעל האש אצל עודד... עד שנגיע הוא ידליק כבר את הפחמים והכל... יש את המנגל ליד המועדון נשב שם בפנאן על נרגילה עם על האש ואחר כך נרוקן את הקיבוץ השכן עם בוקסה muju jajajajajajjaja |
מורן אולי במקום כל יום לאכול בחוץ תשלם את החשבון מים בבית ואז לא תצטרך לגנוב מהשכנים ...
| Originally posted by luckystrike הפעם אני יביא את הנרגילה שתראה מה זה איכות ... ולא המיץ צפרדעים שעישנו אז ... |
| Originally posted by Hell_Copter דרך אגב... אז לא נוכל לרוקן את המכונה.... שעה מוקדמת מדי |
| Originally posted by oDrori כי בשעה שתים עשרה אתם מרוקנים אותה בלי בעיה מה? יאללה מי בא אליי מחר? |
רועי מישהווווו תארגנו משהו בת"א :)
| Originally posted by Shahar רועי מישהווווו תארגנו משהו בת"א |
| Originally posted by Hell_Copter חחחחחחח מה יש לנו לחפש שם בואו לפה... |
| Originally posted by Shahar רועי מישהווווו תארגנו משהו בת"א |
אתה גר בחדרה איך אתה יכול לדבר על ת"א ?
למרות שאני ברמת גן, שזה איפשהו קצת ההפך,
אבל שני האיזורים זה איזורים של סנוביות מגעילות ברובן
או פריקיות שרמוטות
תלוי מה אתה מעדיף
| Originally posted by DjChook אתה גר בחדרה איך אתה יכול לדבר על ת"א ? למרות שאני ברמת גן, שזה איפשהו קצת ההפך, אבל שני האיזורים זה איזורים של סנוביות מגעילות ברובן או פריקיות שרמוטות תלוי מה אתה מעדיף |