TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מי רוצה לבא לעודד היום?
Pages (6): « 1 2 3 4 [5] 6 »
| quote: |
| Originally posted by MoSH_MaN מה שפשוט באתי להגיד שחלאסססססססססס אני רואה כאן כל מיני אנשים באופן כל כך מעצבן וזה אחד מהם והם זה לא בסדר איתך אז זובי שאני לא יתחיל להגיד כאן הכל |
| Originally posted by MoSH_MaN המשפט הראשון היה בצחוק וצח גם לך אין חברה ואני לא הומו ואני לא חושב שזה חסק טאקט והיה לי חברה עד לפני כמה חודשים ואני יודע מה זה ולדעתי כל ההתנהגויות שלכם זה כמו האלה ב ICQ שכותבים בניק ניים lior i love you מה שפשוט באתי להגיד שחלאסססססססססס אני רואה כאן כל מיני אנשים באופן כל כך מעצבן וזה אחד מהם והם זה לא בסדר איתך אז זובי שאני לא יתחיל להגיד כאן הכל |
ראסמי גם אני שונא את כל הילדים שמנסים לשחק אותה מבוגרים
"אני אוהב אותך אני אוהבת אותך"
נשמע צבוע לגמרי
| Originally posted by Scorchio ראסמי גם אני שונא את כל הילדים שמנסים לשחק אותה מבוגרים "אני אוהב אותך אני אוהבת אותך" נשמע צבוע לגמרי |
| Originally posted by Scorchio ראסמי גם אני שונא את כל הילדים שמנסים לשחק אותה מבוגרים "אני אוהב אותך אני אוהבת אותך" נשמע צבוע לגמרי |
כאנשים בני 18 אומרים את זה אז אחלה
אבל אני רואה ילד בכיתה ז' מנסה לשחק אותה דון ז'ואן ואומר לחברה שלו כל שנייה אני אוהב אותך כאילו הוא יודע מה זה אהבה בכלל.
אני יודע שזה קלישאה וחצי ממכם יגידו שאתם יודעים מה זה אהבה
אבל תאכלס אף אחד לא יודע מה זה אהבה עד שהוא מרגיש את זה בעצמו.
| Originally posted by Scorchio כאנשים בני 18 אומרים את זה אז אחלה אבל אני רואה ילד בכיתה ז' מנסה לשחק אותה דון ז'ואן ואומר לחברה שלו כל שנייה אני אוהב אותך כאילו הוא יודע מה זה אהבה בכלל. אני יודע שזה קלישאה וחצי ממכם יגידו שאתם יודעים מה זה אהבה אבל תאכלס אף אחד לא יודע מה זה אהבה עד שהוא מרגיש את זה בעצמו. |
| Originally posted by TinkerbeL קודם כל אני ואורן בני 17 אנחנו לא ילדים בכיתה ז, ואני איתו בערך 3 שנים ניראה לי שאני דיי בטוחה שאני אוהבת אותו אחרי הזמן הזה |
| Originally posted by HyPeRSoNiC חחחחחחחחחחחחחחחח תסתכלי הודעה אחת למעלה הרגע אמרתי אותו דבר....... |
| Originally posted by TinkerbeL לא ראיתי שאתה כתבת את זה... בכל מיקרה יאללה אורן מוש תשירו ביחד: זה סימן בשבילי זה סימן בשביל כולם זה סימן שיכול לעצור את העולם זה סימן שאומר אנחנו משלימים זה סימן שלא ראינו שאנחנו מגזימים סורי מה אני יעשה אחותי שומעת פה את זה עכשיו אז זה הדבר היחיד שעלה לי בראש |
גם אנ לא באתי לריב פשוט באתי להגיד בהתלחה שהתנהגות קצת ילדותית לדעתי
יש לי רעיון בוא נעשה שלושתינו אורגיה !
Chasing Amy
אם מישהו הבין
להגיד לא להגיד...
כל הקטע זה להרגיש להביע את זה, ולא להגיד כל שניה אני אוהב אותך
וזה לא שאני מדברת עליכם אורן וטלי...
אבל תקופה ארוכה של ביחד לא מראה תמיד על אהבה
זה לא קשור בכלל...
| Originally posted by Tarantula להגיד לא להגיד... כל הקטע זה להרגיש להביע את זה, ולא להגיד כל שניה אני אוהב אותך וזה לא שאני מדברת עליכם אורן וטלי... אבל תקופה ארוכה של ביחד לא מראה תמיד על אהבה זה לא קשור בכלל... |
אני מסכים עם אלונה
היה לי זוג בכיתה
היו חברים שנתיים
וסתם כי פשוט לא ידעו איך לגמור את זה
אז הם נתקעו ביחד
עד שאני הסברתי לו שהוא צריך להפרד ממנה כי אין לו כלום בקשר הזה
אבל אני מאמין שזה לא המצב אצלכם
בכל מקרה
איכססססס
אתם יודעים כמה עצבן אותי שחברה שלי לשעבר כל הזמן בהודעות
AWAY
שלה רשמה
"חנוש אני מתה עליך
חנוש חולה עליך"
(ברגע שהיא עברה לאוהבת אותך, נפרדתי ממנה)
| Originally posted by TinkerbeL אבל מבחינת היגיון להיות עם מישהו כל כך הרבה זמן סתם אם לא אוהבים אותו? |
אבל לא יודע| quote: |
| Originally posted by DjChook אני מסכים עם אלונה היה לי זוג בכיתה היו חברים שנתיים וסתם כי פשוט לא ידעו איך לגמור את זה אז הם נתקעו ביחד עד שאני הסברתי לו שהוא צריך להפרד ממנה כי אין לו כלום בקשר הזה אבל אני מאמין שזה לא המצב אצלכם בכל מקרה איכססססס אתם יודעים כמה עצבן אותי שחברה שלי לשעבר כל הזמן בהודעות AWAY שלה רשמה "חנוש אני מתה עליך חנוש חולה עליך" (ברגע שהיא עברה לאוהבת אותך, נפרדתי ממנה) |

טוב לא היה לי כח לקרוא את כל הטרד ...
אבל איך לעזעזל הגעתם מפגישה אצל דרודי לאהבה ?!!

כן אחי...
לא דייקתי בפרטים כי זה מאד מאד מורכב אבל בגדול אני חושב שהיה לי חלק בזה
אל תדבר איתו על זה בבקשה
בכל מקרה,
לא בגלל האייסיקו
ברגע שהיא אמרה לי פנים מול פנים שהיא אוהבת אותי ומה שיצא לי זה חיבוק
הבנתי שאני צריך להפרד ממנה
| Originally posted by DjChook אני מסכים עם אלונה היה לי זוג בכיתה היו חברים שנתיים וסתם כי פשוט לא ידעו איך לגמור את זה אז הם נתקעו ביחד עד שאני הסברתי לו שהוא צריך להפרד ממנה כי אין לו כלום בקשר הזה אבל אני מאמין שזה לא המצב אצלכם בכל מקרה איכססססס אתם יודעים כמה עצבן אותי שחברה שלי לשעבר כל הזמן בהודעות AWAY שלה רשמה "חנוש אני מתה עליך חנוש חולה עליך" (ברגע שהיא עברה לאוהבת אותך, נפרדתי ממנה) |
| Originally posted by DjChook כן אחי... לא דייקתי בפרטים כי זה מאד מאד מורכב אבל בגדול אני חושב שהיה לי חלק בזה אל תדבר איתו על זה בבקשה בכל מקרה, לא בגלל האייסיקו ברגע שהיא אמרה לי פנים מול פנים שהיא אוהבת אותי ומה שיצא לי זה חיבוק הבנתי שאני צריך להפרד ממנה |

ואווו אנשים ירדתם פה נמוך עזבו את אורן וטלי שיחייו תחייים שלהם תאהבה שלהם וזהו.. כאילו מה אתם מנתחים את זה??? כל אחד והמקרה שלו כאילו אלונה צודקת לדעתי וחן אחי אם עזבת אותה רק ביגלל שיצא לך מזה חיבוק אז זה אומר שלא אהבת אותה ביכלל חחח רצית רק לזיין אותה וזהו וזה סבבה:]] כאילו לא סבבה מבחינתה בקטנההההההה:]]]]
סגרנו תאישו
רות סוף
מה הקשר
איך מיזה נובע שהיא ביישנית
כאילו היא כן
אבל לא הבנתי ממה נובע
מה אחי ?!
לא הבנת מה שרשמתי
היינו חברים שלושה חודשים והיה סבבה בכל התחומים
ואז נגררנו לשיחה והיא אמרה לי שהיא אוהבת אותי
ואני בתגובה שלי במקום להגיד לה שאני אוהב אותה חייכתי וחיבקתי אותה
כי באמת לא אהבתי אותה
ונפרדתי ממנה אחרי זה כי לא רציתי לפגוע בה
| Originally posted by DjChook מה הקשר איך מיזה נובע שהיא ביישנית כאילו היא כן אבל לא הבנתי ממה נובע |
| Originally posted by DjChook מה אחי ?! לא הבנת מה שרשמתי היינו חברים שלושה חודשים והיה סבבה בכל התחומים ואז נגררנו לשיחה והיא אמרה לי שהיא אוהבת אותי ואני בתגובה שלי במקום להגיד לה שאני אוהב אותה חייכתי וחיבקתי אותה כי באמת לא אהבתי אותה ונפרדתי ממנה אחרי זה כי לא רציתי לפגוע בה |