TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- פגישה
Pages (6): « 1 2 3 4 [5] 6 »
האמת שחוץ מהפגישה הזאת כל הפגישות הקודמות הסתיימו בהצלחה
קיצור אם תיהיה פגישה אצל אלעד אז זה בטח יהיה אותו פורום כמו בדרך כלל
כי זה שוב בשרון
| quote: |
| Originally posted by TinkerbeL כמה אתם משקיעים בדיבורים על פגישה אבל כשזה מגיע כמעט כולם דופקים ברז! ובגלל זה אני לא מנדבת את הבית הריק שיש לי שבוע הבא! חחח טוב נו זה בגלל שאני מפחדת שתהרסו לי אותו............. |
| Originally posted by HyPeRSoNiC את האוטו לפחות את מוכנה לנדב? או שאת מפחדת שנהרוס לך גם את זה?? |
| Originally posted by TinkerbeL בגלל שאמרת את זה מוכנה לנדב את האוטו אבל לא לך! |
תיקון קטן בקבוק סמירנוף שזה משהו איכותי לא דופקים את הראש רק מקבלים מצב רוח טוב ובבוקר אין הנגאובר
טוב ח'ברס השבוע לא תיהיה פגישה אצלי
אולי שבוע הבא למה אני עדיין לא יודע ת'סידור עבודה שלי
השבוע אני עובד כל יום ערב..
זה זין גדול שחבל על הזמן
אנשים מה דעתכם לארגן בקרוב עוד פגישה?
אני השבוע כמעט כל ערב פנוי..:]
אלה אם כן יקפוץ איזה משהו מעניין
אז דברו איתי
נארגן איזה משהו באיזור השרון
סבבה
אבל רק מיום רביעי והלאה כי יש לי מועד ב במתמטיקה......
אולי אצלי ? כל יום כל שעה
למרות שהנסיונות הקודמים להביא אותכם לחדרה עלו בתוהו
אפשר לעשות עוד אחד
:]
למה באזור השרון?!?!
טוף מקווה שיהיה לי אוטו באותו יום
מחר אני כנראה בחופש ...

יום שלישי גם אמור להיות בביית ...
עד יום ראשון ה-20 לחודש אני בבית אז אני מקווה באמת סוף סוף לראות את כולם במיוחד את מורן הזין הזה שקשה לו לשמור על קשר או לקפוץ למרחק של 20 דקות מהבית שלו ופחות מ-10 דקות נסיעה מהבסיס שלו
אנשים אני גם מאוד רוצה להגיע למפגש ואני מקוה שזה יתארגן בסביבת רחובות למרות שאני מוכן להתגמש אבל מה חדרה ? זה בארץ חחחח

| Originally posted by Eitan E אבל מה חדרה ? זה בארץ חחחח |
אז מה אין מצב שתבואו לחדרה ?
:\
דווקא רציתי לראות אתכם
יאללה נו , תחגגו איתי גיוס
עוד 16 יום

| Originally posted by nesher אז מה אין מצב שתבואו לחדרה ? :\ דווקא רציתי לראות אתכם יאללה נו , תחגגו איתי גיוס עוד 16 יום |
הוא מחדרה... מה קל בלהגיע לתא חחח
| Originally posted by DjChook הוא מחדרה... מה קל בלהגיע לתא חחח |
| Originally posted by TinkerbeL מבחינת תחבורה הרבה יותר קל שכולם יגיעו לת"א כי יש תחבורה לת"א מכל חור בארץ! |
| Originally posted by Sniper בדוגרי צודקת:] אבל אין מה לעשות בת"א צריך לימצוא איזה בית של מישהו חח כאילו נלך איזה 8 ח'ברה בת"א ומה נעשה?? |
| Originally posted by TinkerbeL תעזרו לי לעשות שופינג! חחח אם אני לא טועה יש את מיכאל שגר בת"א (לא אני לא מנדבת את הבית שלך בלי לשאול אותך) |

פלוסטר מה אתה דואג ?
אני יושב אצל חבר שלי עם עוד כמה
ואבא של חבר שלי פותח לנו שולחן ויושב לעשן איתנו נרגילה
איזה מלך
אני מקוה שיש לך איזו אחוזה נחמדה ככה שיוכלו לבוא הרבה אנשים.
Originally posted by Flotser ![]() אם זה נשמע לכם מתאים אולי אפשר בכל זאת לעשות משהו, אבל יותר צנוע סתם לשבת לדבר בלי אלכוהול וציוד, ![]() אבל אם נארגן משהו ביום זה יהיה סבבה דווקא גם להביא ציוד וזה... בקיצור החלטה שלכם, אני כמו תמיד מאוד רוצה לבוא כבר לאיזה פגישה ואם היא אצלי בבית מה טוב |

| Originally posted by TinkerbeL יאללה כולם התנחלות אצל מיכאל!!!!!!!!!!!! ![]() אממממ רק לא שבוע הבא כי אני באילת: |