TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- חתימות
Pages (6): « 1 2 3 4 [5] 6 »
אחי איזה סיבה ישלך בעולם להגדיל את התמונה? הרי היא אמורה להיות בגודלה כפי שהיא מוצגת בחתימה, אתה יכול להגיד לי בכנות שאתה רואה את הכתמים האלה בחתימה שהיא לא בהגדלה? כיאלו מה הקטע? אבל אני חייב לציין שהתמונה עברה "קונברט" כמה פעמים ובגלל זה האיכות כפי שהיא
אבל זה פשוט לא משנה
| quote: |
| Originally posted by eXeTik רואה את כל הפיקסלים הלא קשורים? כשאתה מפחית ל-256 הפוטושופ מחליף את הפלטה בצבעים דומים ואם הפלטה הייתה גדולה לפני ההורדת צבעים אין לו טווח לצבעים דומים אז זה מה שהוא עושה שאם תתקן את זה החתימה תיראה יותר טוב |
| Originally posted by eXeTik תקשיב, היציאות האלה מתחילות לעצבן אותי אמרתי אחלה חתימה, חוץ מהקטע הזה שהפריע לי בעין אני בא להראות לך איפה אתה יכול לשפר ואתה מביא לי יציאה?! |
| Originally posted by GLoBaL-MUZiK אחי איזה סיבה ישלך בעולם להגדיל את התמונה? הרי היא אמורה להיות בגודלה כפי שהיא מוצגת בחתימה, אתה יכול להגיד לי בכנות שאתה רואה את הכתמים האלה בחתימה שהיא לא בהגדלה? כיאלו מה הקטע? אבל אני חייב לציין שהתמונה עברה "קונברט" כמה פעמים ובגלל זה האיכות כפי שהיא אבל זה פשוט לא משנה |
| Originally posted by Rising לא שמתי לב כי זה היה ב-4 בבוקר. ואל תתחכם בבקשה .. |
| Originally posted by Rising היציאה הזאת באה כתגובה ליציאה שלך.. אני בסדר עם מי שבסדר איתי.. ברגע שמישהו מתחיל משהו אני משנה את היחס זה הכל. אני לא הייתי פונה אלייך בצורה כזאת אם אתה לא היית מחפש אותי. וכמובן שאתה יכול להעיר בשביל מה יש ביקורת בונה אבל מה שעשית לא נראה ככה. |
חתימה בחסות אורן התותח
תודה רבה לך אורן
| Originally posted by eXeTik הגדלתי כדי שאורן יראה בדיוק על מה אני מדבר כן... ראיתי את זה בשניה שהסתכלתי על החתימה וזה לא קשור ל"קוננברטים" שעשית\הוא עשה- הסברתי בפוסט למעלה למה זה קורה אמרת שלא שמת לב אז הגדשלתי שתראה מה אתה עושה לי פה פורום 99 של ילדים מוגבלים שמיפשים לריב באינטרנט?! לא בראש שלי בוא תראה לי מה בתגובה שלי היה חוץ מביקורת אם תראה לי מילה אחת אני יורד על הברכיים מבקש סליחה ומלקק לך ביצה גבר או לא גבר?! |
| Originally posted by Rising אדון רונן אני לא מחפש לריב איתך יכול להיות שהייתה פה אי הבנה כי אני חשבתי שאתה מחפש אותי עובדה תראה בהודעה שלך לפני כמה עמודים הערת לי על הסימון של האות על הפנים שלה.. ולא הגבתי ככה. זהו נגמר. |
| Originally posted by eXeTik חליק, שולם... |
| Originally posted by yaman מסכן רונן ברוגז אין לו |
אז מה רונן איך עברה השבת?
עליי היתושים הבני זונות טיפסו לקחו ממני מנות דם וירקו עלי
ועכשיו עדיין נפוח לי
| Originally posted by yaman אז מה רונן איך עברה השבת? עליי היתושים הבני זונות טיפסו לקחו ממני מנות דם וירקו עלי ועכשיו עדיין נפוח לי |
מצטער על ההקפצה..
אבל למי שהחתימה שלו לא עובדת, מראש אני מצטער..
השרת שכל החתימות מאוכסנות עליו עושה קצת בעיות ובינתיים שום דבר לא עובד
ולא היה לי התראה בשביל לגבות את החתימות..
אולי אני אמצא גיבוי ישן ואעלה למקום אחר ואתן פה את הלינקים
בינתיים נתאזר בסבלנות 
לאור ההצטרפות של החברים החדשים אני מציע את עצמי שוב למשימה הנעלה
אז מי רוצה חתימה ?
ואני כרגיל כבר הסתדרתי עם חשבון חדש להעלות אליו חתימות..
אז אורן, ברגע שאתה מסיים..תשלח לי..
| Originally posted by Rising לאור ההצטרפות של החברים החדשים אני מציע את עצמי שוב למשימה הנעלה אז מי רוצה חתימה ? |
| Originally posted by KrazyDJs ואני כרגיל כבר הסתדרתי עם חשבון חדש להעלות אליו חתימות.. אז אורן, ברגע שאתה מסיים..תשלח לי.. |
| Originally posted by princess cc me me me! ואגב אלכס שלח לי ת'לינק של התמונות האלה בצד (סורי שכחתי איך קוראים לזה) אבל אנ'לא יודעת איך עושים את זה! קיצר HELP! |

| Originally posted by taltul אחי מה בעיה להעלות תמונות ברשת??? יש פול אתרים שנותנים שירות זה.... |
תודה לאורןןןןן כפרה עלייך!!
גם על החתימה וגם שסידר לי את החתימה והאבטר
מה היית עושה בלעדייך נשמה 
| Originally posted by princess cc תודה לאורןןןןן כפרה עלייך!! גם על החתימה וגם שסידר לי את החתימה והאבטר מה היית עושה בלעדייך נשמה |
חתימת השבת של סיסיל'ה!
| Originally posted by princess cc תודה לאורןןןןן כפרה עלייך!! גם על החתימה וגם שסידר לי את החתימה והאבטר מה היית עושה בלעדייך נשמה |
וואלה, חתימה פצצה..רואים שאורן עשה אותה 
| Originally posted by KrazyDJs וואלה, חתימה פצצה..רואים שאורן עשה אותה |
אין על אורן בחתימות.....
תפור עליו בצלאל
אחלה חתימה עשה לך סיסי
| Originally posted by yaman תפור עליו בצלאל |
מה אכפת לו זה קרוב לבית..