TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- (!!!המצב (המוזיקלי) העצוב של ארצנו (תקראו זה חשוב
Pages (7): « 1 2 3 4 [5] 6 7 »
סבבה, אהבתי את האתר ואני בטוח שזה יעזור לי...

ובקשר לרדיו אני ישמח לשדר אבל כרגע אין לי אינטרנט מהיר, שיהיה לי אז אני ינג'ס לכם שתתנו לי לשדר(

: 

...
זה לא יהיה טוב אם מישהו בעל חיבור מתחת לא.ד.ס.ל. או כבלים ישדר למה זה יצא קטוע ולא יפה...

ממממ...
וזהו...

עדיף שמישהו עם כבלים ישדר כי
ADSL
שולח לאט יחסית כבלים שולח הרבה יותר מהר אז עדיף שמישהו עם כבלים ישדר למרות שעם
ADSL
זה גם יהיה שידור טוב.
| quote: |
| Originally posted by Dj Moriano עדיף שמישהו עם כבלים ישדר כי ADSL שולח לאט יחסית כבלים שולח הרבה יותר מהר אז עדיף שמישהו עם כבלים ישדר למרות שעם ADSL זה גם יהיה שידור טוב. |
תמיד יהיו את הטראקים הישנים והטובים ותמיד יהיו הישנים שכבר נמאס מהם
לפעמיים אני בא לאנשהו ושומע
melt to the ocen
שישראל נדבקה לטראק הזה כמו לא יודע מה!!!....סופר גלו פחות חזק מזה
אבל די גיים קולטים שהאנשים בישראל אוהבים את זה
והם רוצים להרים מסיבה
הם ישימו דברים ישנים שחוזרים על עצמם וכבר נמאסו
| Originally posted by Dj Black תמיד יהיו את הטראקים הישנים והטובים ותמיד יהיו הישנים שכבר נמאס מהם לפעמיים אני בא לאנשהו ושומע melt to the ocen שישראל נדבקה לטראק הזה כמו לא יודע מה!!!....סופר גלו פחות חזק מזה אבל די גיים קולטים שהאנשים בישראל אוהבים את זה והם רוצים להרים מסיבה הם ישימו דברים ישנים שחוזרים על עצמם וכבר נמאסו |
| Originally posted by DJ_BoN אכן כך ראו ערך Yahel - Voyage Yves Deruyter - Back To Earth וכמובן Zombienation |
| Originally posted by ripcurl בטח שאם די ג'י דופק לך על ההתחלה back to earth ועובר לך אחר כך ל sandstorm אני יהרוד אותו אבל בשיא של המסיבה, אין דבר יותר כייף מלהנות מטראקים חזקים וישנים אולי |
| Originally posted by Trance man צודק..פעם הייתי במסיבה שהדיג'י פתח עם delerium - silence וזה היה בכלל לא מתאים..! ואני גם עדיין נהנה לשמוע להיטים ישנים כמו "פסנג'ר" ו"זומבי ניישן" במסיבות ( אם מכניסים אותם ברגע הנכון).. |
אל תדאג לזה
בקרוב כל השירים העתיקים כביכול יעברו גם ככה לרחבות של האלטרנטיבי, ''s70 ,'s80 ובקורב גם 90's
הערה לא קשורה: מכל הוידיאו קליפים של דאפט פאנק עוד יעשו סרט בסוף !!!
פעם ראשונה שאני עונה ל
Thread
הזה למה אני לא סובל הודעות ארוכות מדי
[hahaha nizkarti ah]
קיצר
לפי דעתי
המצב המוזיקלי לא כל כך נורא, חוץ מזה שאין יוצרים ברמה
ואני לא מדבר על פסיכודלי כי בזה אנחנו אלופים
יש מסיבות טובות מדי פעם
מה שאתם עושים אתם פשוט משווים ארצות כמו הולנד וגרמניה לישראל
זה לא חוכמה
אלה ארצות שזה החיים שלהם
הכל מסיבות
במיוחד בהולנד ששם יש גם גראס חופשי
יחסית לגודל המאפן שלנו אנחנו לא רעים
יש מלא מסיבות שאני נהנה עד השמיים למרות שכל מיני ערסים בני 3 נדחפים אליהם
כי זה לא מעניין אותי
אני משתגע ומשתולל
הערסים יכולים לקפוץ לי
הםם...
יכול להיות שכתבו דברים דומים לשלי פשוט אין לי כוח לקרוא 8 עמודים אם אתם מבינים אותי!!!
| Originally posted by nesher פעם ראשונה שאני עונה ל Thread הזה למה אני לא סובל הודעות ארוכות מדי [hahaha nizkarti ah] קיצר לפי דעתי המצב המוזיקלי לא כל כך נורא, חוץ מזה שאין יוצרים ברמה ואני לא מדבר על פסיכודלי כי בזה אנחנו אלופים יש מסיבות טובות מדי פעם מה שאתם עושים אתם פשוט משווים ארצות כמו הולנד וגרמניה לישראל זה לא חוכמה אלה ארצות שזה החיים שלהם הכל מסיבות במיוחד בהולנד ששם יש גם גראס חופשי יחסית לגודל המאפן שלנו אנחנו לא רעים יש מלא מסיבות שאני נהנה עד השמיים למרות שכל מיני ערסים בני 3 נדחפים אליהם כי זה לא מעניין אותי אני משתגע ומשתולל הערסים יכולים לקפוץ לי הםם... יכול להיות שכתבו דברים דומים לשלי פשוט אין לי כוח לקרוא 8 עמודים אם אתם מבינים אותי!!! |
אה באמת
פשוט ראיתי 8 עמודים התחרפנתי
לא יכולתי לקרוא אפילו אחד
| Originally posted by nesher אה באמת פשוט ראיתי 8 עמודים התחרפנתי לא יכולתי לקרוא אפילו אחד |
זה הדיון שהכי נהניתי לקרוא להשתתף בו.... כל שאר הדיונים פה באתר צריכים לקחת דוגמא מזה!
DJ IN ISREAL!
הDJ
בארץ זה פשוט נפילה!
היית במסיבה אחת היית בכולם!
זה נמאס שכל השירים חוזריםן על עצמם כל הזמן...!
שמע נראה לכם שבחול שמים כל הזמן
played a live?
ממש מוזר....
כל הטראקים אסיד ששמים בארץ כול הזמן אותו דבר...
קוסמיק גייט 24/7
נמאס חלאס
אתה בא למסיבה המוזיקה עדיין טובה אבל זה פשוט עלוב ועצוב שככה זה!
לא נראה לי שישימו rapture בארץ...
צריכים לעבור ל לעידן חדש...
פעם היה פסיי כל הזמן עכשיו אסיד וכל האלה...
NEXT!

| קוסמיק גייט 24/7 נמאס חלאס אתה בא למסיבה המוזיקה עדיין טובה אבל זה פשוט עלוב ועצוב שככה זה! לא נראה לי שישימו rapture בארץ... |
צודקים 100 אחוז
זה הדבר שהכי מעצבן בארץ - אין להם מושג איזה טראקים יוצאים ומה חדש ומה ישן ואין להם חומר ...

| Originally posted by luckystrike צודקים 100 אחוז זה הדבר שהכי מעצבן בארץ - אין להם מושג איזה טראקים יוצאים ומה חדש ומה ישן ואין להם חומר ... |
אחי - יובל יחד איתי בעסק חחחח

חוץ מזה שזה שטויות - תלוי בסוג הטראקים שאני מתענין בהם - אחרים מתענינים בסגנונות שונים ויש להם ידע בסגנון שהם מתענינים בו...
זה סתם אובססיה להשקיע יותר מדי זמן פנוי על זה
חחחח
ברוך השם ביום שני יוצא הרמיקס של ארמין ל
RAPTURE ...
ואני יהיה באילת ...

חוץ מזה - שאני מדבר על זה שדיג'יים בכלל לא צריכים לשים ישר את מה שיוצא אבל לפחות שלא ישימו דברים מלפני שנה\שנתיים
לפני שבוע הייתי בדיסקוטק ברישפון והכל היה טראקים ישנים ...
באמצע הוא הכניס את
SILVERBLUE - STEP BACK
וזה עשה לי את הערב...
לא שזה טראק ממש ממש חדש אבל זה מהתקופה האחרונה - חבל שבשאר הערב הדיג'יי הסריח ...
| Originally posted by luckystrike לפני שבוע הייתי בדיסקוטק ברישפון והכל היה טראקים ישנים ... באמצע הוא הכניס את SILVERBLUE - STEP BACK וזה עשה לי את הערב... לא שזה טראק ממש ממש חדש אבל זה מהתקופה האחרונה - חבל שבשאר הערב הדיג'יי הסריח ... |
| Originally posted by MoSH_MaN היית ברשפון ואללה זה חמש דקות ממני באופניים |
זה תפוז?
| Originally posted by MoSH_MaN זה תפוז? |
אני זוכר היה פעם שמה איזה דיסקוטק שקראו לו הטירה
אני זוכר שאיפשהו בחולות היה לחבר שלי שם יום הולדת.........
אני חושב שצריך להחליף את השם של ה
Thread
:ל
איפה היית ביום שישי האחרון
!!!!!וכמה התאכזבת