TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- .....:::::::::: טרד מחשבים :::::::::.....
Pages (6): « 1 2 3 4 [5] 6 »
נסה להביא סידירום מחבר
למרות שהבעיה שתיארת אמורה לקרות בכל כונן תקליטורים
נסה ותראה
בקשר ל
BOOT FROM CD
באיזה שלב הוא כבר נכנס לווינדוס ומתקין
אקספלורר לוח בקרה וכו
אז לא יודע
כל מקרה
אם הבעיה בווינדוס
אחרי שתפרמט ותתקין מחדש והוא יחזור לווינדוס זה כבר יהיה ווינדוס חדש ככה שלא אמור להיות בו בעיה
אז אולי זה יעבוד
כל זה בתנאי שהמחשב לא נכבה כשהוא ב DOS
אם כבר יש אשכול כזה
יש לי איזו בעיה באייסיקיו 5
האקסטרז לא עולה לי
אני מקבל הודעה
cannot connect to server
יש למישהו מושג איך אני מתקן את זה?
שיהיה בהצלחה
עדיין כדאי קודם להתקין מחדש לפני שמבזבזים כסף על ספק.
| quote: |
| Originally posted by Flotser שיהיה בהצלחה עדיין כדאי קודם להתקין מחדש לפני שמבזבזים כסף על ספק. |

טלטול, לא נראה לי שיש קשר בין ספק של פנטיום 3 לספק של פנטיום 4..
בסופו של דבר הספק הוא רק מקור החשמל, גם אם תשים מעבד שבא מג'נין הוא יעבוד...
תלוי אבל כמה וואט הספק כמובן...
בכל מקרה לפני שאתה קונה חדש, שלח אותו למעבדה, שיבדקו אותו...
אם יגידו מקולקל, ויש לך את הכסף - תקנה ספק חדש, זה לא ביג דיל בתאכל"ס..
ובנוגע ל boot from cd..
אפשר לעשות גם בוט מדיסקט..
הקטע הוא שצריך להכין את הדיסקט הזה דרך win 98 אם אני זוכר נכון..
או לקחת ממישהו שיש לו כבר דיסקט מוכן כזה לכל מקרה שמור איפשהו...
בקיצור מקווה שתפתור את הבעייה 
תגידו אתם מדברים על התקנת חלונות מחדש????!?!?
מאיפה יש לי זמן לזה!!!!
יקח לי שבוע להגדיר הכל מחדש... והכל אצלי פה בכיוון הפוך לגמרי מהברירות מחדל...!!!
אני לא ארוץ עכשיו לקנות ספק... אבל גם להתקין מחדש אין לי זמן...
ואמרתם פה גיובי....גיבוי למה???? אתם צוחקים או מה אני לא מביןןןןןןן???? סידירום וצורב לא עובדיםםםםםםם מה כבר לא ברור...
לפעמים נראה כי אנשים צוחקים...
אבל עזבו אני אמצא פה כבר משהו בגוגל....
תודה בכל זאת...
איזה הגדרות מיוחדות כבר יש לך בווינדוס?
ומה תרוצה זה הפתרון היחיד שיכול לסדר לך תבעיה בלי להתחיל להנדס את האמא של הווינדוס...עד שתמצא בגוגל משו כזה יכול לקחת לך פול זמן
אם הווינדוס שלך חוקי מגיע לך תמיכה טכנית (אבל נראה לי שהוא לא
קיצור אל תקנה ספק
שב יום שבת אחד שאין לך איזה מבחן תתקין
יותר מ6-7 שעות (וזה בהגזמה) זה לא יכול לקחת..
| Originally posted by Shahar איזה הגדרות מיוחדות כבר יש לך בווינדוס? ומה תרוצה זה הפתרון היחיד שיכול לסדר לך תבעיה בלי להתחיל להנדס את האמא של הווינדוס...עד שתמצא בגוגל משו כזה יכול לקחת לך פול זמן אם הווינדוס שלך חוקי מגיע לך תמיכה טכנית (אבל נראה לי שהוא לא קיצור אל תקנה ספק שב יום שבת אחד שאין לך איזה מבחן תתקין יותר מ6-7 שעות (וזה בהגזמה) זה לא יכול לקחת.. |
| Originally posted by KrazyDJs הפירמוט עצמו בלחץ זה שעה... לי לקח משו כמו 6 שעות להתקין הכל חוץ מהאופיס, שאת זה התקנתי היום ולקח לי בדיוק 3 דקות... וכן, גם רוב ההגדרות וה tweaking שאני עשיתי לפני שפירמטתי לקח לי מלא זמן.. אז עשיתי הכל מחדש, אז בוא תוסיף לזה עוד שעה וחצי אולי.. ואל תשכח שהייתי צריך להגדיר רשת וכו'... אתה מגזים טלטול... אם אתה מכין את עצמך לזה, רושם לעצמך או זוכר בדיוק מה אתה צריך לעשות כדי שהכל יחזור להיות תקין זה לא בעייה... |

מה אתה מתעצבן סתם,
אני באמת מנסה לעזור לך
ויש עוד דרכים לגבות,
כמו למשל לפצל את ההארדיסק
בחלק אחד לשים את כל מה שחשוב לך
ואת החלק השני לפרמט ....
ואמרת שמישהו עם אותה בעיה עזר לו להלחיף את הספק,
אז כנראה אני באמת טועה
אבל למה אתה לא נחמד ?...

| Originally posted by Flotser מה אתה מתעצבן סתם, אני באמת מנסה לעזור לך ויש עוד דרכים לגבות, כמו למשל לפצל את ההארדיסק בחלק אחד לשים את כל מה שחשוב לך ואת החלק השני לפרמט .... ואמרת שמישהו עם אותה בעיה עזר לו להלחיף את הספק, אז כנראה אני באמת טועה אבל למה אתה לא נחמד ?... |

אם מישו פה מחפש אתגר
יש לי בעיה כבר מלא זמן
איזה שנה אולי יותר
כשאני שולח משו ברצף שעה ו 20
זה מנתק תאינטרנט
יעני אם אני שולח למישו 100 מגה
כשזה יגיע ל 40 זה יתנתק
ועדיין רואים תציור של השני מחשבים..אבל אני לא יכול לקבל ולשלוח מידע
צריך להתחבר מחדש
החבילת אינטרנט שלי זה חבילה עיסקית
אז בא אלי טכנאי נתן לי מודם ולא לקח כסף על הביקור
אבל עדיין הבעיה
אני אישית חושב זה הכרטיס רשת
וכל פעם אני רוצה לקנות ודוחה
אנלא זוכר אם זה היה לי מההתחלה שקניתי אדסל
לא חושב שזה היה מההתחלה...
ניסיתי כבר מלא פעמים לפרמט תווינדוס זה לא קשור
מישו יודע מה הבעיה?
(הספק ובזק בדקו תבעיה ואמרו שהקו עובד טוב..ד"א יכולות להיות מליון בעיות תשתית או בדרך אליהם או מהם שצריך להשקיע מלא זמן מצידם בשביל לבדוק)
| Originally posted by Shahar הוא מסביר שיש לו דברים אחרים שהוא שינה בוינדוס וזה יכול לקחת שעות ואני מבין אותו תשאל אותו ותבין לבד |

| Originally posted by taltul הבעיה היא להבין מה קורה עם הספק... אני אומר לכם אותו חבר אחד אמר לי שהייתה לו אותה בעיה בדיוק... אז הוא הביא איזה אחד שמבין - התחיל לעשות לו בדיקות וזה... בסוף לא ידע מה לעשות ואמר שזה הספק...אז הוא קנה ספק החליף והכל עובד בלי כיבוים פתאומים בלי כלום ![]() אבל כמו שאמרתי אין לי כסף עכשיו... טוב אני אקח יום שבת ספק מדוד שלי נראה אם איתו יעבוד לי... ![]() אולי אפילו הוא יביא לי אותו "בנתיים" חחח |
| Originally posted by Huge-A טל .. מה הבעיה בדיוק בספק? תשובות שלי למקרה ו: אם אתה שומע רעש ממנו זה כנראה המאוורר ומה שאתה צריך לעשות זה פשוט להחליף אותו הכיבויים האלה שאתה מדבר עליהם זאת בעיה במוניטור של המחשב שמתחמם די מהר וגורם לקריסה של המערכת או בכלל המחשב עצמו .. אני גם ממליץ לבדוק את המאוורר של המעבד כי זה חשוב..!!! גם עוד שכאלה מאוורים לא בעיה להשיג או לקנות ממש בגרושים רק תצטרך מישהו שירכיב לך את זה אם אתה לא יודע או רוצה לנסות לפרק לדוגמה את כל הספק בשביל להחליף.. אתה יכול לדבר איתי בפרטי ואני יעזור לך.. |

בקשה תגידו לי שיש פה עוד דפוק כמוני שקנה את
WORLD OF WARCRAFT???????????
| Originally posted by Huge-A טל .. מה הבעיה בדיוק בספק? תשובות שלי למקרה ו: אם אתה שומע רעש ממנו זה כנראה המאוורר ומה שאתה צריך לעשות זה פשוט להחליף אותו הכיבויים האלה שאתה מדבר עליהם זאת בעיה במוניטור של המחשב שמתחמם די מהר וגורם לקריסה של המערכת או בכלל המחשב עצמו .. אני גם ממליץ לבדוק את המאוורר של המעבד כי זה חשוב..!!! גם עוד שכאלה מאוורים לא בעיה להשיג או לקנות ממש בגרושים רק תצטרך מישהו שירכיב לך את זה אם אתה לא יודע או רוצה לנסות לפרק לדוגמה את כל הספק בשביל להחליף.. אתה יכול לדבר איתי בפרטי ואני יעזור לך.. |
| Originally posted by arik בקשה תגידו לי שיש פה עוד דפוק כמוני שקנה את WORLD OF WARCRAFT??????????? |
| Originally posted by Shahar ואמרתי כבר שזה לא הספק זה לא יכוליות הספק!! |
| Originally posted by taltul תקשיב לדעתי זה ההפך...זה הגיוני אפילו...כשמנוע של סידירום קורא את הדיסק הוא מתחיל להסתובב כמו מטורף...שומעים אותו טוב ברגע הזה... והוא צורך הרבה זרם בעקבות זאת...ולכן אני מניח שספק לא עומד במתן אנרגיה לפעולה ספציפית זו... |
| Originally posted by Huge-A אוקי כמו שאתה אומר וזה מוכר לימאוד כי נתקלתי בזה כמה פעמים .. פשוט להחליף מאוור לספק כי הם באיזה שהוא שלב בחיים הולכים . |
מקווה שעזרתי...
| Originally posted by taltul תקשיב לדעתי זה ההפך...זה הגיוני אפילו...כשמנוע של סידירום קורא את הדיסק הוא מתחיל להסתובב כמו מטורף...שומעים אותו טוב ברגע הזה... והוא צורך הרבה זרם בעקבות זאת...ולכן אני מניח שספק לא עומד במתן אנרגיה לפעולה ספציפית זו... |
| Originally posted by Shahar כבר אמרתי שאם זה ספק זה חייב לקרות גם בדוס לא הגיוני שכשהוא בווינדוס זה לא יעמוד בזה וכשהוא בדוס זה כן יעמוד בזה מבין |
גם אצלכם באייסי אף אחד לא מחובר??
| Originally posted by Shahar גם אצלכם באייסי אף אחד לא מחובר?? |