TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- לאלו מכם שעדיין לא מספיק גדולים למסיבות של נקסט
Pages (5): « 1 2 3 4 [5]
העיקר שכולם נהנו מה זה משנה איפה היה יותר טוב....
אגב זה הרי ברור שאצלנו היה יותר טוב..... 
יאללללללללללללללה מזה משנה שימו פלייליסט טוב בווינאמפ להגביר תווליום ויש לך סט בן זונה בלייב מה זה משנה חחחחח גם אני יכול לשים
vadim zhukov - exit

איתי נראה לי אתה עדיין בסרטים מהמסיבה חחחחחח
אגב בסט האחרון שלי גם שמתי את
VADIM ZHUKOV - EXIT
הייתי חייב מייק החזיר אותי לטראק הזה
כנראה אחד האהובים עליו אם הוא ניגן אותו בכל מסיבה שהיה פה
| quote: |
| Originally posted by Black Dragon אגב בסט האחרון שלי גם שמתי את VADIM ZHUKOV - EXIT הייתי חייב מייק החזיר אותי לטראק הזה כנראה אחד האהובים עליו אם הוא ניגן אותו בכל מסיבה שהיה פה |
| Originally posted by DJ Alex E. ומי אני שאני אתווכח איתו??גם אחד האהובים עלי!! |
| Originally posted by Black Dragon ממש ממש לא ![]() הוא התחיל עם איזה טראק רגוע ולא ידוע וסיים עם משהו מפציץ אבל לא ידוע והוא נתן איזה שני טראקים בונוס אחרי.. |
| Originally posted by YuVaL שמע אחי, נכון שאצלכם הוא נתן 3 שעות אבל הוא התחיל נמוך ורק לאט לאט עלה אצלינו הוא ישר הפציץ היה לנו מספיק את טל כהן וויק שחיממו ונתנו ברגוע וישר הוא בא ונתן בראש ותאמין לי... גם אנחנו היינו המון... |
| Originally posted by ROBERTO חחח הוא ניגן גם אצלכם את: Push-Strange World Young Parisians ft. Ben Lost - Jump The Next Train (Kyau vs. Albert Remix) Solar Stone Vs. Scott Bond - The Red Line Highway Re Locate – Typhoon armin vs. mike - pound armin vs. mike - intruder אני יודע את זה מפה... http://www.atraf.co.il/forums/forum.asp?fid=100 |