TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- האלבומים שהשפיעו עליכם במוזיקה האלקטרונית
Pages (5): « 1 2 3 4 [5]
כן המפקד הזרחן
אצלי זה החל עם הבריטים הקרועים:
THE PRODIGY - MUSIC FOR THE JILTED GENERATION.
דיסק פשוט מעולה לזמנו, עם שורה של טראקים מעולים.
ובנוסף לכך היו גם
ASTRAL PROJECTION - DANCING GALAXY
MFG
ולגבי הקלאב טראנס, מדובר בעיקר מדיסקים מהתקופה האחרונה, כמו
SYSTEM F
וכן הלאה
בונ'ה גואטאג סחה של הרשימה !
יש פה הרבה קטעים שהם אקסקלוסיביים לאלעד !
ואילן, לא ידעתי שהכרת אותה.
חחחחחח
אגב בנות, תירגעו אילן לא מכור לבנות אלא למוסיקה ואף אחת לא תשנה זאת !
ברור ?!!?!?
| quote: |
| אני מרשה לך לקרוא לי גילי |
| הייתי איתך כל המסיבה של ארמין איך שכחת? יצאת חציל אחי |
קודם כל.... מוזר הנוער של היום
דבר שני...
גילי... הרשימה שהבאת מחזירה אותי אחורה לימים הטובים של 2001-2002... איזה תענוג של תקופה זו הייתה... פשוט היה כיף לשמוע מוזיקה!!!!!
| Originally posted by markfeldman בונ'ה גואטאג סחה של הרשימה ! יש פה הרבה קטעים שהם אקסקלוסיביים לאלעד ! ואילן, לא ידעתי שהכרת אותה. חחחחחח אגב בנות, תירגעו אילן לא מכור לבנות אלא למוסיקה ואף אחת לא תשנה זאת ! ברור ?!!?!? |
| זה בגלל שאני נשואה... אם הייתי רווקה, טראסט מי הוא היה משנה את כל סדר העדיפויות שלו |
| Originally posted by markfeldman זה הפחד הגדול שלי ! |
טוב אם אסתכל ממש לאחור לפני משהו כמו 6, 7 שנים...אז ישר אני נזכר בשני אלבומים שהשפיעו עליי קשות ובכלל מאז אני פשוט לא יכול "להבריא" מהחיידק האלקטרוני שנכנס בי באותו רגע כששמעתי אותם בפעם הראשונה...
1.PRODIGY - FAT OF THE LAND
2.ROBERT MILES - Dreamland
| Originally posted by princess cc זה בגלל שאני נשואה... אם הייתי רווקה, טראסט מי הוא היה משנה את כל סדר העדיפויות שלו |
אני אסתפק בתמונה בינתיים
| Originally posted by DjChook אני אסתפק בתמונה בינתיים |
| ????????????????? |
| סאנטיאגו נינו |
| Originally posted by Glenn-Holmes אין סיכוי מותק אני אוהב בחורות יותר פרוגרסיביות את יותר מדי אפליפטינג אבל המלודיה בך נשמעת מקטע ישן... חוץ מזה יש בך סאמפלים גנובים מקטעים אחרים ולגבי הבחורה הצעירה יעל... אני מופתע שבגילך כבר יודעים מה אמור להיות האורך של משאמור בשלב מסוים של החיים שלך לגרום לך לצעוק יותר חזק מהצעקה שצעקתי כששמעתי שמרקוס שולץ בא ורק לידע כללי...זה קצת ארוך יותר מהגודל שכתבת... רק קצת. ממש טיפונת (מידע מסווג שסביר להניח שמשתדע אותו תדע גם מי זה סאנטיאגו נינו, מרקוס שולץ, מקס גראהאם ועוד רשימה של רבים וטובים ) ולגבייך... אולי נכנס לפרטים אינטימיים עלייך? כמו למשל את מפליצה בסתר? |