TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- ! ! ! משחקי - מחשב
Pages (16): « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 »
| quote: |
| Originally posted by warpedd_ יש לך לינק ל ISO? |
אני רוצה את וורקרפט 3
ולא הסתדרתי על החמור
אני יודע איך לעבוד איתו
נו בחיית אף אחד לא יכול לצרוב לי
אופס....
בכל זאת דבר ראשון תכתוב אותו דבר רק תחפש את וורקרפט
ואני יודע שהחמור עושה בעיות לכמה אנשים ולפעמים אין לי מושג אפילו איך לסדר את זה ובגלל זה המלצתי לך על התחליף של החמור, שאותה בנה אותה אחד שבנה את החמור אבל עכשיו היא בלי סרברים ותמיד מתחברת ולא עושב בעיות למרות שהיא ממש חדשה כנס שוב ל
www.overnet.com
תגיד פלוצר,
החמור הזה יותר טוב מהקאזה??????
ואם אני מוריד אותו, אז יש לו איזה
spyware
או משהו כזה??????
תגיד לי כי אם כן אני לא יוריד אותו.......
| Originally posted by HyPeRSoNiC תגיד פלוצר, החמור הזה יותר טוב מהקאזה?????? ואם אני מוריד אותו, אז יש לו איזה spyware או משהו כזה?????? תגיד לי כי אם כן אני לא יוריד אותו....... |
| Originally posted by Flotser החמור ברור יותר טוב מקאזה אבל קצת מסובך לפעמים לעשות שיתחבר וכל זה לכן אני ממליץ לא את החמור אלא את: www.overnet.com אל תשכח להוריד מאותו מום גם את ה .NET בעיקר הוא טוב כי יש שמה פול משחקים מלאים וסרטים יותר מבכל תוכנה אחרת למרות שאי אפשר למצוא שמה ממש הרבה שירים ולא אין שמה spyware כאילו יש שמה פרסומת, אבל זה סתם פרסומת, כי בעצם זה בנוי על ממשק של אתר אינטרנט כאילו לא יודע בדיוק. ואתה לא תראה שמה שמפרסמים בעברית כמו כמו בקאזה כי יודעים שאתה מישראל ושאתה נכנס ל sex4free |
| Originally posted by HyPeRSoNiC אגב, בקשר לקאזה, אני מצאתי גירסה של הקאזה שהיא נקיה מתוכנות spyware...... קוראים לה קאזה-לייט..... אם אתם רוצים אותה, לכו לאתר www.kazaa-lite.com ותורידו.......... |
טוב קבלתי את וורקרפט תודות לאריק
זה משחק כלכך אדיייר
חוץ מזה הוא הביא לי גם את
neverwinter nights
שכרגע אני עוד לא לגמרי מבין איך לדחק בזה
וsof2
שהמשחב שלי לא מספיק חזק בשביל להריץ אותו
הנה אני יעשה לזה באמפ
כי יש משהו שאני ממש חייב
אולי אתם זוכרים
Megarace 2
משחק
מדהייייםם
במיוחד יחסית לתקופה
אני פשוט חייב אותו
אז בבקשה אם למישהו יש על דיסק או איזה ריפ או לא יודע מה
אני פשוט חייב
| Originally posted by nesher הנה אני יעשה לזה באמפ כי יש משהו שאני ממש חייב אולי אתם זוכרים Megarace 2 משחק מדהייייםם במיוחד יחסית לתקופה אני פשוט חייב אותו אז בבקשה אם למישהו יש על דיסק או איזה ריפ או לא יודע מה אני פשוט חייב |
| Originally posted by MoSH_MaN מדברים על משחקים יתצא עכשיו המשחק MAFIA שזה אחלה של משחק |
| Originally posted by DjChook א. שלוש דיסקים ב. נראה לי קצת מסובך וכבד |
הורדתי את זה כבר לפני כמה ימים
אבל לא יצא עוד לשחק בזה
אני צריך למחוק כמה דברים ואין לי כוח
התכונתי איך שראיתי
SDCREN SHOTS
שהמשחק נראה מורכב כזה
זהו רציתי באמת לשאול פה מישהו, איך המחשק הזה?
כי זה נשמע לי כמו איזה
gta3
משהו כזה ??
| Originally posted by nesher הנה אני יעשה לזה באמפ כי יש משהו שאני ממש חייב אולי אתם זוכרים Megarace 2 משחק מדהייייםם במיוחד יחסית לתקופה אני פשוט חייב אותו אז בבקשה אם למישהו יש על דיסק או איזה ריפ או לא יודע מה אני פשוט חייב |
| Originally posted by Flotser ואללה אחי, יכול להיות יש לי את זה על איזה דיס'ק סרוט רצח... אבל אני יכול להביא לך לינק ל megarace 3.... כי כמו שנאי זוכר אתה דווקא כן מתמש בחמור...? |
| Originally posted by nesher תאמת כן אני לא יודע איך אתה זוכר כי אני לא זוכר שאמרתי את זה פה אבל פעם בבבב... אני פותח את החמור לרוב בשביל משחקים ישנים כמו Longest Journey לקח לי משהו כמו חודש להוריד אותו בגלל האיטיות של 012 הזונות אבל בכל מקרה אני לא רוצה את 3 אני יכול להשיג אותו אני רוצה את שתיים נוסטלגיה אדירה |
| Originally posted by MoSH_MaN 012 הכי טובים! |
אוקיי אז ככה
הורדתי משחק בשם
Beach Life
משחק מגניב שיעביר ת'זמן לחיילים שבינינו שיושבים רוב הזמן במשרד עם מחשב פנטיום 3 ומעלה
המטרה היא לבנות את האי המושלם לתיירים
משהו מגניב 
עוד משחק
Mafia
משחק של 3 דיסקים אבל מה..
שווה את ההורדה, ואזהרה
המשחק כבד מאוד למחשבים ישנים וייתכן והוא לא יעלה
זהו לעכשיו
בקרוב:
Jagged Alliance II Gold
| Originally posted by Gil Shwarts עוד משחק Mafia משחק של 3 דיסקים אבל מה.. שווה את ההורדה, ואזהרה המשחק כבד מאוד למחשבים ישנים וייתכן והוא לא יעלה |
מאפיה הגרפיקה מדהימה
וזה מין שילוב מוזר של קאוסט ו
GTA
אני חושב ?
או כל מני שטויות כאלה
והסרט פתיחה אמרו לי גם ממש ממש מדהים
קיצור חבר שלי הוריד והוא יצרוב לי בימים הקרובים
כן משחק ענק
עכשיו אני סיימתי להוריד את ה
Us_Open_2002-iMMERSION
נראה איך זה...

זהו מחקתי מאפיה....
לא יכלתי כבר
זה תופס 2 ג'יגה!!!
היה לחץ ענק שזה יצא
אמרתי יאללה כוסאומו!
הורדתי והלכתי לישון
אין לי כוח להשאר בלילה לראות את זה.....
מאפיה הוא אחד המשחקים הטובים ביותר שיצאו בזמן האחרון...
זה משחק יותר רציני מג'יטיאיי וקטעי היריות שם יותר אמתיים...
סיימתי אותו שבוע שעבר...
לפי דעתי זה משחק ששווה אפילו קניה...