TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- עצות לבילוי
Pages (5): « 1 2 3 4 [5]
| quote: |
| חחחחחחחח עלק לסבך עם האישה... היא לא מרשה לך להסתכל? as if... אני בטוחה שהיא לא ממש קנאית אם היא נותנת לך לצאת בלעדיה |
| אגב יש גם מסלולים של פעמיים בשבוע, לומדים פעם אחת ערב וביום שישי מה אתה לומד באוניברסיטה הפתוחה? BA כללי? ולי זה יכול להסתדר... |
| חחחחחחחח עלק לסבך עם האישה... היא לא מרשה לך להסתכל? as if... אני בטוחה שהיא לא ממש קנאית אם היא נותנת לך לצאת בלעדיה |
| אגב יש גם מסלולים של פעמיים בשבוע, לומדים פעם אחת ערב וביום שישי מה אתה לומד באוניברסיטה הפתוחה? BA כללי? ולי זה יכול להסתדר... |
| Originally posted by markfeldman וגם זה אחרי שכנועים... אני לומד כלכלה ומדע המדינה. מה יכול להסתדר לך ? בכל אופן לגבי משפטים, אולי כתואר נוסף. אגב, ניתן ללמוד משפטים כתואר שני ? |
| בטח שאפשר כתואר שני ויפה לך כלכלה ומדע המדינה... מוזר משהו לא? לשלב אותם יחד |
| Originally posted by markfeldman תואר שני וגם רשיון עו"ד ? כלכלה ומדע המדינה אילו תחומים שחופפים האחד את השני. |
אין לדעתי שום קשר בין המוצא של הבחורה למה שהיא שומעת.
יש לי מספיק ידידות שהן לא אשכנזיות, שלא יכולות לשמוע שום מוזיקה מזרחית, ואני מדבר על זמרים כמו אייל גולן או שרית חדד, ולא על הזמרים הדכאוניים כמו אלון חסון, יוסי עדן, חיים אל, ושאר העייפים הללו.
ולגבי מה שנאמר כאן שמזרחית זה אחד הסגנונות היותר שנואים בארץ, נותר לי רק להסכים לזה, אני מכיר מספיק אנשים לא רק כאן, שכשאני שואל אותם מה הם שומעים, ישר הם אומרים לי שהם שומעים רוק, ראפ, רוק ישראלי,טראנס ו/או דברים נוספים,
אך כאשר אני מברר איתם מה הם לא שומעים, ישר הם אומרים, אני לא מסוגל, או אני לא מסוגלת לשמוע מזרחית לסוגייה,
כך שהמוצא ממש לא קשור כאן לנושא.
ולגבי האמירה המכלילה והדי גזענית שהבאת, לגבי זה שבנות ממוצא מזרחי יותר יפות מאשכנזיות, זה ממש אמירה שלא במקום.
כפי שיש אשכנזיות שנראות יפה, כך גם יש בחורות ממוצא מזרחי שנראות יפה,
כל אחד והטעם שלו, אבל להביא אותה בהכללה שבנות ממוצא מזרחי הרבה יותר יפות מאשכנזיות, ולנסות להביא לכך גיבוי באמצעות אחוזים, זאת פשוט אחיזת עיניים.
שחר אתה חייב טיפה לפתוח את הראש שלך, לדעות של אנשים אחרים, בין אם אתה מסכים לאותן דעות, ובין אם לא.
הדבר נקרא ביקורת בונה, ותאמין לי שהביקורת הבונה הזאת, לא באה במטרה לגרום לך להרגיש לא טוב עם עצמך, אלא היא באה, כדי שתלמד שלא צריך להיות בן אדם אטום ששולל דעות של אנשים אחרים, רק בגלל שהדעות של אותן אנשים אחרים לא תואמות לדעות שלו.
| Originally posted by markfeldman אגב שחר, מזרחית - מעניין.... ומה רע בצפונבוניות אשכנזיות ? סקסייייייייי |

| Originally posted by Meltdown שחר אתה חייב טיפה לפתוח את הראש שלך, לדעות של אנשים אחרים, בין אם אתה מסכים לאותן דעות, ובין אם לא. הדבר נקרא ביקורת בונה, ותאמין לי שהביקורת הבונה הזאת, לא באה במטרה לגרום לך להרגיש לא טוב עם עצמך, אלא היא באה, כדי שתלמד שלא צריך להיות בן אדם אטום ששולל דעות של אנשים אחרים, רק בגלל שהדעות של אותן אנשים אחרים לא תואמות לדעות שלו. |
| Originally posted by Meltdown אין לדעתי שום קשר בין המוצא של הבחורה למה שהיא שומעת. יש לי מספיק ידידות שהן לא אשכנזיות, שלא יכולות לשמוע שום מוזיקה מזרחית, ואני מדבר על זמרים כמו אייל גולן או שרית חדד, ולא על הזמרים הדכאוניים כמו אלון חסון, יוסי עדן, חיים אל, ושאר העייפים הללו. ולגבי מה שנאמר כאן שמזרחית זה אחד הסגנונות היותר שנואים בארץ, נותר לי רק להסכים לזה, אני מכיר מספיק אנשים לא רק כאן, שכשאני שואל אותם מה הם שומעים, ישר הם אומרים לי שהם שומעים רוק, ראפ, רוק ישראלי,טראנס ו/או דברים נוספים, אך כאשר אני מברר איתם מה הם לא שומעים, ישר הם אומרים, אני לא מסוגל, או אני לא מסוגלת לשמוע מזרחית לסוגייה, כך שהמוצא ממש לא קשור כאן לנושא. ולגבי האמירה המכלילה והדי גזענית שהבאת, לגבי זה שבנות ממוצא מזרחי יותר יפות מאשכנזיות, זה ממש אמירה שלא במקום. כפי שיש אשכנזיות שנראות יפה, כך גם יש בחורות ממוצא מזרחי שנראות יפה, כל אחד והטעם שלו, אבל להביא אותה בהכללה שבנות ממוצא מזרחי הרבה יותר יפות מאשכנזיות, ולנסות להביא לכך גיבוי באמצעות אחוזים, זאת פשוט אחיזת עיניים. שחר אתה חייב טיפה לפתוח את הראש שלך, לדעות של אנשים אחרים, בין אם אתה מסכים לאותן דעות, ובין אם לא. הדבר נקרא ביקורת בונה, ותאמין לי שהביקורת הבונה הזאת, לא באה במטרה לגרום לך להרגיש לא טוב עם עצמך, אלא היא באה, כדי שתלמד שלא צריך להיות בן אדם אטום ששולל דעות של אנשים אחרים, רק בגלל שהדעות של אותן אנשים אחרים לא תואמות לדעות שלו. |
שחר... כמו שאמרתילך כבר... אתה מזיין הרבה בשכל
בפלוגה שלי הרס"פ שם מוזיקה מזרחית...
ודכאון אחושרמוטה דכאון...
אני אומר לך... אנשים רוצים לתלות את עצמם שם!!
אני כבר התרגלתי אז בפאנן שלי לשמוע את הדברים ששמים שם 
אבל עכשיו ת'כלס... אתה מכליל ומזיין הרבה בשכל שחר... תתחיל לפתוח את הראש שיש עוד בעולם חוץ מהשכונה שלך
וברור שאם תלך למועדון מזרחית אתה תראה בנות שאוהבות מזרחית
בדיוק כמו שתראה בנות שאוהבות מוזיקה שחורה במועדון של מוזיקה שחורה

| Originally posted by Hell_Copter שחר... כמו שאמרתילך כבר... אתה מזיין הרבה בשכל בפלוגה שלי הרס"פ שם מוזיקה מזרחית... ודכאון אחושרמוטה דכאון... אני אומר לך... אנשים רוצים לתלות את עצמם שם!! אני כבר התרגלתי אז בפאנן שלי לשמוע את הדברים ששמים שם ![]() אבל עכשיו ת'כלס... אתה מכליל ומזיין הרבה בשכל שחר... תתחיל לפתוח את הראש שיש עוד בעולם חוץ מהשכונה שלך וברור שאם תלך למועדון מזרחית אתה תראה בנות שאוהבות מזרחית בדיוק כמו שתראה בנות שאוהבות מוזיקה שחורה במועדון של מוזיקה שחורה |

| אתה יכול לסיים ת'תואר ואז לעשות תואר ראשון במשפטים ידיד שלי הוא רופא שיניים עם תואר שני ברפואה ועכשיו עושה תואר ראשון במשפטים |
וד"א מזרחיות הרבה יותר סקסיות מאשכנזיות וגם אני לא חשבתי על זה עד שמישהו אמר לי על זה וראיתי שאני מסכים עם זה... נסה להסתכל ברחוב ולראות ולפני שאתה מתווכח על זה תבדיל בין סקסית לבין יפה... מרוקאיות\תמניות סקסיות רצצצצצח הרבה יותר מאשכנזיות תבדוק את זה לפי העין שך ותגיד מה דעתך.. |
שחר יש לי עצה שגם אני קיבלתי אותה מבן אדם מאוד יקר לי והיא:
לפעמים עדיף לשתוק ולא להגיד כלום...כל הוויכוח שאתה מעלה מחדש לא מוביל לכלום... חלאס עם זה... אתה עוד צעיר וחושב שכל העולם מתנהל לפי התיאוריות שלמדת מהשכונה שלך...
תתחיל להרחיב אופקים זה הכל...
אני לא משפיל אותך - אני נותן לך עצה לחיים...
תפסיק להתנהג כמו פרופסור למזרחנות עם 50 שנה באקדמיה...
יאללה אחי תתחיל לעבוד על עצמך ועל ההשקפות שלך זה הכל... אחרת זה לא יוביל לשום דבר...
PEACE! 
| Originally posted by taltul שחר יש לי עצה שגם אני קיבלתי אותה מבן אדם מאוד יקר לי והיא: לפעמים עדיף לשתוק ולא להגיד כלום...כל הוויכוח שאתה מעלה מחדש לא מוביל לכלום... חלאס עם זה... אתה עוד צעיר וחושב שכל העולם מתנהל לפי התיאוריות שלמדת מהשכונה שלך... תתחיל להרחיב אופקים זה הכל... אני לא משפיל אותך - אני נותן לך עצה לחיים... תפסיק להתנהג כמו פרופסור למזרחנות עם 50 שנה באקדמיה... יאללה אחי תתחיל לעבוד על עצמך ועל ההשקפות שלך זה הכל... אחרת זה לא יוביל לשום דבר... PEACE! |

| Originally posted by Shahar קודם כל מה קשר צעיר אני שנה מתחתיך |
| Originally posted by Hell_Copter צעיר זה לא פז"מ... צעיר זה אופי!!!!! תתחיל לחשוב בצורה יותר בוגרת על דברים... אני כולי תקווה שאולי שתתגייס זה ישנה אותך טיפה |
הכל היה מקובל עליי והחלטתי לא להתערב בוויכוח הפשוט מצחיק הז אבל השטות שגרמה לכתוב את התגובה זה שמישהו לא זוכר כבר מי כתב , שמזרחיות יותר יפות \ סקסיות מאשכנזיות.
מה אתם חושבים שאתם חיים בתקופה של הפנתרים השחורים או משהו?!
ההבדל היחיד בין אשנזים למזרחים זה המוצא איך זה בידיוק משפיע על היופי. יכולות להיות יפות בכל עדה ועדה.
בכזה טמטום לא הבחנתי כבר הרבה זמן
| Originally posted by FederalBI הכל היה מקובל עליי והחלטתי לא להתערב בוויכוח הפשוט מצחיק הז אבל השטות שגרמה לכתוב את התגובה זה שמישהו לא זוכר כבר מי כתב , שמזרחיות יותר יפות \ סקסיות מאשכנזיות. מה אתם חושבים שאתם חיים בתקופה של הפנתרים השחורים או משהו?! ההבדל היחיד בין אשנזים למזרחים זה המוצא איך זה בידיוק משפיע על היופי. יכולות להיות יפות בכל עדה ועדה. בכזה טמטום לא הבחנתי כבר הרבה זמן |
| Originally posted by FederalBI הכל היה מקובל עליי והחלטתי לא להתערב בוויכוח הפשוט מצחיק הז אבל השטות שגרמה לכתוב את התגובה זה שמישהו לא זוכר כבר מי כתב , שמזרחיות יותר יפות \ סקסיות מאשכנזיות. מה אתם חושבים שאתם חיים בתקופה של הפנתרים השחורים או משהו?! ההבדל היחיד בין אשנזים למזרחים זה המוצא איך זה בידיוק משפיע על היופי. יכולות להיות יפות בכל עדה ועדה. בכזה טמטום לא הבחנתי כבר הרבה זמן |
| Originally posted by taltul שחר אמרתי לך שאתה צעיר... כמו שאתה אומר שתמיד לומדים דברים חדשים אז הנה בבקשה תלמד...אתה צעיר נקודה... תתחיל לעבוד הרבהההההה על עצמך... עם עבודה קשה יבוא גם השיפור ואז תבין את מה שאמרתי לך... |