TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- תצילו אותי
Pages (11): « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 »
| quote: |
| Originally posted by Shahar בינתיים דברתי על אנשים שאני מכיר במציאות אז אל תזייין תמוח תמשיך לשממוע תמוזיקה הזאת לא אחריותי מה יעלה בגורלך חחחח |
| Originally posted by m0sh חחחח בונאה מבין כמה אתה פעור כמה החור שלך גדול? נראה לי אתה מת על פופרס שזה מרחיב אותו עוד יותר לפי התאוריה ה"חכמה" שלך אם אני ימשיך לשמוע רוק אז אני אולי יהפוך לפריק שיתאבד עכשיו אני צריך לקבל השראה מלהקות רוק בשביל להרוג את עצמי אז בוא ניקח נגיד להקה כמו blind melon ואני יצטט משתי שירים שונים שלהם דברים שהם אומרים לא ידעתי שאם מישהו יגיד בשיר you know i smoke a lot of grass and i pop a lot of pills או I just want someone to say to me I'll always be there when you wake Ya know I'd like to keep my cheeks dry today So stay with me and I'll have it made תקשיב שחר אני מזה מת להרוג את עצמי אתה לא מבין בכלל תקשיב שחר אני לא יודע באיזה סרט אתה חי אבל מופרעים יכול להיות שיש אבל זה ממש לא קשור יש המון ששומעים רוק והם אנשים רגילים כמו חן וכמו עוד רבים מחברים שלי והם תמיד שמעו ותמיד ישמעו והם גדלו על זה והם אנשים איכותיים וחכמים מאד אז תצא מהסרט שלך שוב אתה לא יודע להבדיל בין הנורמלי לקיצוני |
שוב אני מכיר הרבה ששומעים מטאל והם אנשים רגילים אז תפסיק להגיד שטויות
הגדרה של פריק זה אדם שונה בחברה
ופריקים זה בדיוק כמו סייברים
סייבר זה המקביל לפריק בעולם המוזיקה האלקטורנית
כי הם סוג של אנשים שונים
אז זה אומר שהם חרא ? לא
אז יאללה צא מהסרט שלך
| Originally posted by m0sh שוב אני מכיר הרבה ששומעים מטאל והם אנשים רגילים אז תפסיק להגיד שטויות הגדרה של פריק זה אדם שונה בחברה ופריקים זה בדיוק כמו סייברים סייבר זה המקביל לפריק בעולם המוזיקה האלקטורנית כי הם סוג של אנשים שונים אז זה אומר שהם חרא ? לא אז יאללה צא מהסרט שלך |
טוב סבבה אני ישמע רוק ואז פתאום ישתלט עלי
ואני יהפוך לפריק
אני צריך לקבל השראה !!!
הבורות שלך ברוק היא פשוט עצומה
אם היית מבין על מה אתה מדבר אז היית סותם את הפה
אתה יודע משהו
אתה ממש אבל ממש מעצבן
אתה אדם יחודי במינו
בעל דעות קדומות מפגרות ועקשן ברמה הכי גבוהה
אתה יודע מה לא אכפת לי כבר מה תגיד
אני שומע את מה שטוב לי
עכשיו תצא לי מהט'רד בבקשה
כי יש דברים שאני באמת מנסה להשיג פה
| Originally posted by m0sh טוב סבבה אני ישמע רוק ואז פתאום ישתלט עלי ואני יהפוך לפריק אני צריך לקבל השראה !!! הבורות שלך ברוק היא פשוט עצומה אם היית מבין על מה אתה מדבר אז היית סותם את הפה אתה יודע משהו אתה ממש אבל ממש מעצבן אתה אדם יחודי במינו בעל דעות קדומות מפגרות ועקשן ברמה הכי גבוהה אתה יודע מה לא אכפת לי כבר מה תגיד אני שומע את מה שטוב לי עכשיו תצא לי מהט'רד בבקשה כי יש דברים שאני באמת מנסה להשיג פה |
| Originally posted by Shahar ושמע הכותרת של הטרד באמת מתחילה להתאים לטרד אם נסתכל עליו עוד כמה חודשים בטוח הגיוני שתרצה שנציל אותך |
| Originally posted by Glenn-Holmes חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וואלה לא הייתי פה בתקופה של המריבות בין גיל לאודי רק גדלתי על הסיפורים אבל אין סיכוי שזה היה מצחיק יותר מהמריבות של שחר ומוש!!! |
לא הייתי קורא לזה ויכוח וזה לא מעניין אותי בכלל
לא יצא לי לשמוע אף אחד מהשירים שרשמת לי בגלל כל הויכוח הדבילי הזה
יאללה בקיצור רוק זה חרא
וטראנס זה סבבה

| Originally posted by Sm0keMachine יאללה בקיצור רוק זה חרא וטראנס זה סבבה |
אז בקיצור...
פריקים זה חרא
קלאברים זה סבבה

| Originally posted by Sm0keMachine אז בקיצור... פריקים זה חרא קלאברים זה סבבה |
אתה לא גזען,אתה פשוט פעור
| Originally posted by m0sh אתה לא גזען,אתה פשוט פעור |
אני ממש לא חושב שכולם נחותים
אולי אתה כן
אבל די אני לא רוצה להמשיך להתכווח איתך
ביקשתי שתפסיק אז די
חפרת מספיק
לא יודע היום היה לי משעמם רצחחחחח בבוקר.. אז הורדתי דברים של
The Prodigy
לא יודעעע אני שונא רוק כבד שונא שונאאאא איכס איכס כל הצעקות וכל האנשים המוזרים שלובשים שחור ומחוררים את עצמם שונא שונאאאא כל מה שקשור בקיצור..
ולא יודע The Prodigy
דווקא אהבתי.. אולי בגלל שזה משולב עם מוזקיה אלקטרונית..
יש לכם עוד להקות כמו
The Prodigy ?
אני שומע רוק

| Originally posted by omergunr לא יודע היום היה לי משעמם רצחחחחח בבוקר.. אז הורדתי דברים של The Prodigy לא יודעעע אני שונא רוק כבד שונא שונאאאא איכס איכס כל הצעקות וכל האנשים המוזרים שלובשים שחור ומחוררים את עצמם שונא שונאאאא כל מה שקשור בקיצור.. ולא יודע The Prodigy דווקא אהבתי.. אולי בגלל שזה משולב עם מוזקיה אלקטרונית.. יש לכם עוד להקות כמו The Prodigy ? אני שומע רוק |
תודה..
ראיתי לפני כמה שנים את הקליף שלהם עם כל החרקים וזה..
והיום ראיתי ב
MTV 2
את הקליף הזה באיזה מצעד..
MTV2 זה רוק :|
| Originally posted by omergunr תודה.. ראיתי לפני כמה שנים את הקליף שלהם עם כל החרקים וזה.. והיום ראיתי ב MTV 2 את הקליף הזה באיזה מצעד.. MTV2 זה רוק :| |
מוש אני חייב לספר לך
היום דברתי עם ידידה בפלא
ובאמצע השיחה היא וחברה שלה חיפשו מישו לקחת ממנו סיגריות
אז היא עשתה פתאום אההה זה הפריק ההוא
ישר שאלתי אותה למה היא אומרת פריק
והיא תארה אותו בדיוק כמו שתארתי לך פה..והיא גם חושבת אותו דבר איך שהפריקים האלה מתלבשים ומתנהגים ונראים
(רק שאני שכחתי להגיד שהפריקיות שמות לאק שחור וחולצות קרועות שחורות)
נכון עכשיו תגיד שידידות שלי זה לא כל העולם אבל אני רק בא להראות לך שאני לא היחיד וזה לא שאני המוזר שחוזר ככה..הם מוזרים שהם מתנהגים ככה
ותהיה בטוח שיש יותר אנשים שחושבים שהפריקים האלה מוזרים מאשר אנשים שחושבים שהפריקים נורמלים
| Originally posted by Sm0keMachine והיותר ישנים out of space |
| Originally posted by Shahar מוש אני חייב לספר לך היום דברתי עם ידידה בפלא ובאמצע השיחה היא וחברה שלה חיפשו מישו לקחת ממנו סיגריות אז היא עשתה פתאום אההה זה הפריק ההוא ישר שאלתי אותה למה היא אומרת פריק והיא תארה אותו בדיוק כמו שתארתי לך פה..והיא גם חושבת אותו דבר איך שהפריקים האלה מתלבשים ומתנהגים ונראים (רק שאני שכחתי להגיד שהפריקיות שמות לאק שחור וחולצות קרועות שחורות) נכון עכשיו תגיד שידידות שלי זה לא כל העולם אבל אני רק בא להראות לך שאני לא היחיד וזה לא שאני המוזר שחוזר ככה..הם מוזרים שהם מתנהגים ככה ותהיה בטוח שיש יותר אנשים שחושבים שהפריקים האלה מוזרים מאשר אנשים שחושבים שהפריקים נורמלים רררררררררררררררררררררררררררררר מדברים על פריקים כתבתי פה כבר איפשהו שהייתה לי חברה שהיו לה חברות פריקיות וחברה שלה פעם הורידה את השיר הזה אצלי איזה שיר מפחיד עד היום אני שומע אותו וזה עושה לי דז'וו מפחיד אחושרמוטה בכל מקרה יש לזה רמיקס של מרקו וי |
| Originally posted by Sm0keMachine יש לשיר הזה הרבה רמיקסים... אם אני לא טועה לא מזמן יצא גם רמיקס של Audio Bootys כרגע אני לא יכול לשמוע את השיר הזה... נשמע לי סתם שיר מצחיק.. אבל בזמנו זה היה משהו מטורף אני זוכר הייתי רוקד מול הטלויזיה כשהיה את זה באמטיוי..כשהייתי בכיתה ב' |
| Originally posted by Shahar יש להם כמה קטעים נחמדים כן NO NO משו I DONT NEED YOUR משו שיר נחמד וגם fire יש להם איזה שיר בשחור לבן בתוך ביוב או משו קטע יפה אם יש לו רמיקס זה בנזונה |
| Originally posted by Glenn-Holmes no good זה נראה לי הקטע שלהם שאני אישית הכי אוהב ותכלס הרכב מאוד מיוחד ששילב בין אנשים כמו שחר לבין אנשים כמו אלה ששחר נבהל מהם זה חייב להיות שילוב מנצח |