TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- כל החיילים שפה..כדאי שתציצו
Pages (5): « 1 2 3 4 [5]
| quote: |
| Originally posted by Shahar שמע חן אתה יודע שאני תופס ממך בנאדם חכם אבל הפעם דיברת שטויות חוכמת חיים זה לא משהו שאתה יכול ללמוד מבנאדם כי וואלה אם יש לך חוסר בזה אז אתה תשאר כזה חבר טוב שלי מהשכונה זה בנאדם שיש לו חוכמת חיים לדעתי אנחנו אומרים עליו שהוא יכול לקחת כערה ולהכין ממנה טרקטור הוא פשוט אחד כזה שיודע לתקן הכל..להסתדר בהרבה במצבים ותכלס זה בנאדם עם חוכמת חיים זה לא משהו שאפשר ללמוד זה משהו שבא איתך אתה יכול ללמוד משהו ספציפי אבל "ללמוד חוכמת חיים" אין כזה דבר זה ממש משהו שבא איך והוא בתוכך והנה עובדה שאני יכול להעיד על אחרים להפך..לך קשה להעיד על עצמך כי לך זה נראה דבר רגיל גם בקשר לנשים לדעתי דיברת שטויות היא יכולה לשבת בבית ולהאכיל את הילדים ולחכות לך עד שתחזור ולאהוב רק אותך ויכולה להיות קרייריסטית שבמסגרת הקריירה שלה תכיר גברים אחרים הדבר שמוביל לבגידה זה ר-ק חוסר בסיפוק או חוסר באהבה |
| Originally posted by Glenn-Holmes מסכים עם שחר בקשר לנשים אבל בקשר לחוכמת חיים דעתי שונה אדם שיודע לתקן דברים הוא אדם בעל רקע טכני מעולה - כן בדרך כלל זה סוג של תוכנה שנולדים איתה או תכונה נרכשת מגיל אפס אחד מהשניים וזה בדיוק כמו שאדם בעל ראש הוא בן אדם שיהיה לו קל להתמודד עם לימודים והכל - בן אדם חכם בדרך כלל הו אדם שנולד עם יכולות לימודיות ויכולות הבנה גבוהות וזה בדיוק כמו אדם עם יכולת טכנית גבוהה שתיהם לא קשורים לחוכמת חיים חוכמת חיים זה דבר נרכש אפשר להגיע לזה בגיל 100 אפשר להגיע לזה בגיל 30 על דבר אחד אין ספק אין שלמות בנושא הזה ככל שאתה גודל השאיפה היא שתרכוש יותר ויותצר חוכמת חיים שכשמה כן היא חוכמה לגבי החיים לגבי התנהגות במצבים מסוימים ואני מסכים שזה קשור לאינטלחגנציה רגשית מאוד אדם שיש לו אינטלגנציה רגשית גבוהה בדרך כלל יהיה אדם בעל חוכמת חיים שאפשר ללמוד ממנו דבר או שניים בנושא |
כן זה משהו שיש לנו מגיל אפס
ובדרך.. בחיים, כל מי שאנחנו באים במגע איתו
עושה תמיטב שנראה את העולם איך שהוא רואה אותו
ונבין את הדברים איך שהוא רואה לנכון
כל אחד רואה את העולם שונה , אין ספקק
יש דברים שאפשר להסכים עליהם
ויהיו דברים בספק, אי אפשר תמיד לגרום למישהו להבין
איך העולם נראה לנו.
ובמיוחד לא להסכים איתנו שזה ככה או ככה,
אז מה נשאר לנו
כל אחד מביא תנקודת מבט שלו
שהיא כרגע סך כל ההתנסויות שלו בעבר
והוא מוציא לפועל את הדרך שהוא תופס תדברים
אם ככה
אי אפשר להגיד לאפחד שהוא טועה
אפשר להגיד אם תעשה כככה וככה זה יעזור לך
..והוא יחליט אם זה בא לו טוב או לא
שחר יא מסטול יש לך בעיה בהנת הנקרא
כתבתי שאתה לא יכול להעריך את החוכמת חיים של בנאדם
זאת אומרת, אתה לא תוכל לקבוע אם יש לי או ליגאל או למפקד שלך חוכמת חיים.
רק אני יודע אם יש לי חוכמת חיים, אם אין לי בכלל, או אין לי מספיק
וואלה, המצב הכי טוב לדעתי זה שאין לי מספיק, ואני חושב שאני נמצא בו
לדעתי חוכמת חיים זה לדעת לגרום לאנשים לעשות מה שאתה רוצה
זה לדעת לקבל את מה שאתה רוצה בלי לתת מעצמך יותר ממה שאתה רוצה
ולדעת להתפשר בשביל לקבל מה שאתה רוצה
אני ממש מסכים עם יגאל שאין לזה קשר
כי ואלה אם אני לא יודע להרכיב נורה, אבל יש מסביבי 20 אנשים שישמחו להרכיב אותה בשבילי, אז זו החוכמת חיים.
| Originally posted by DjChook י ואלה אם אני לא יודע להרכיב נורה, אבל יש מסביבי 20 אנשים שישמחו להרכיב אותה בשבילי, אז זו החוכמת חיים. |
לצערי אני לא קורא ידיעות
אבל אני מחזק את דבריך יגאל
והולך לישון 
(פוסט מבוזבז)