TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מכוניות !!!!
Pages (5): « 1 2 3 4 [5]
קצת תמונות - קבלו פרארי 360 ספיידר
תגידו שזה לא האוטו הכי פצצצצתי שיש
בהמשך עוד תמונות - אחת שלי על הדיטי שחורה שהיתה לי פעם
(עידן בטח יאהב ) - תמונה מתחרות !!!
כל פאררי מדהימה וכן גם ה 360 הזאת
אבל תחזו עמוד תראה את ה
THE FERRARI 360 CHALLENGE
בואנה דותן אתה מלך!!
הפרארי האלה פצצות חבל על הזמן!!!
גם אתה מוש!!!
התלהבתי מהם סוף הדרך
| quote: |
| Originally posted by MoSH_MaN כל פאררי מדהימה וכן גם ה 360 הזאת אבל תחזו עמוד תראה את ה THE FERRARI 360 CHALLENGE |
טוב שמעו אני ממש מת להדחף לשיחה הזאת...
אני קראתי עד לסוף של העמוד השביעי ונשברתי אין לי כוח כלכך...
אז תעדכנו אותי אם פיספסתי משהו קריטי...
מצב:

זה מה שכתוב מאחורה - QUATTRO 2.7T A6 אודי
כמה שאני מבין אה?
זה בן זונה זה מה שזה!!!
ופג'רו חדש ארוך דיזל...
----------------------------------
אני שיעור 43 בערך וניכשלתי 2 טסטים
טסט ראשון - טעות מפגרת עברתי מהנתיב השמאלי לנטיב האמצעי בצוממת הסירה שם, לא יודע למה...
ושני פשוט יצאתי מהאוטו בהרגשה של מלך ואז המורה שלי אומר לי איזה בעסה לך נפלת על הטסטר הכי קשה שיש], אף אחד לא עובר אצלו...

אני רוצה 206 או גולף או 307 או ג'יפ ויטרה כזה חמוד...
וזה כאילו מה שההורים שלי מסתכלים...
יהיה לי רישיון לבד בחופש הגדול אני מקווה...

---------
--=FIX=-- אני ממש אוהב את האימפרזה טורבו...
---------
| Originally posted by Dj-2TaLL --------- --=FIX=-- אני ממש אוהב את האימפרזה טורבו... ![]() --------- |
| Originally posted by Dj-2TaLL --------- --=FIX=-- אני ממש אוהב את האימפרזה טורבו... ![]() --------- |
| Originally posted by yahel222 ואני עברתי טסט ראשון אחרי 28 שיעורים וגם על אופנוע ראשון אחרי 15 אבל אל תקחו דוגמא אני פשוט נהג !!!!! |
אימפרזה טורבו אחלה אוטו
ודותן יפה יפה... כל הכבוד על זה
אני לא אכפת לי כמה שיעורים יהיה לי כל עוד אני יעבור מהר...
חבר שלי לקח איזה 40 ומשהו שיעורים ועבר טסט ראשון... לי לא אכפת ככה...
יש לי חבר עבר טסט חמישי ועוד אחד עבר טסט רביעי.. אבל העיקר שיש להם רשיון לבד עוד 10 ימים
אחד ביום העצמאות ועוד אחד עוד 10 ימים
| Originally posted by Hell_Copter אימפרזה טורבו אחלה אוטו ודותן יפה יפה... כל הכבוד על זה אני לא אכפת לי כמה שיעורים יהיה לי כל עוד אני יעבור מהר... חבר שלי לקח איזה 40 ומשהו שיעורים ועבר טסט ראשון... לי לא אכפת ככה... יש לי חבר עבר טסט חמישי ועוד אחד עבר טסט רביעי.. אבל העיקר שיש להם רשיון לבד עוד 10 ימים אחד ביום העצמאות ועוד אחד עוד 10 ימים |
הייתי בטוח שצריך בכל מקרה 28 שיעורים... חפיף
לי יש עוד זמן... כל החבורה שלנו קטנים יחסית
אני באוגוסט עוד חבר שלי באוגוסט עוד שניים בספטמבר...
ויש עוד אחד באוגוסט של 84 שיש לו כבר רשיון מהיום הראשון של הלימודים
יש לי עוד חברים עם רשיונות ומלא חברים ב יב אז מבחינת הסעות אני לפעמים מכוסה...
אבל צריך בעצמי רשיון... אני כל כך צריך את זה
| Originally posted by idanhakia ואללה איזה כיף אני נשאר לי עוד 10 שיעורים יש לי בסה"כ לעשות רק 20 שיעורים ולא 28 בגלל שיש לי רישיון לאופנוע... |
| Originally posted by yahel222 ושטויות זה כשרון אצלנו במשפחה חחחחח עוד חודש מתחיל ללמוד 500 סמ"ק !!! |
| Originally posted by Hell_Copter אני עוד איזה חודש יתחיל ללמוד גם נהיגה... אחרי המגנים שלי אני יתחיל... גם עושים לנו תאוריה בבית ספר אז יוצא לי טוב |
| Originally posted by yahel222 מה אתה רמד מזה תאוריה ניגשתי בלי ללמוד בכלל למדתי קצת בבוקר בדרך למשרד הרישוי....שיא הקל תקרא פעם אחת את הספר וזהו מה אתה צריך שיעורים |
| Originally posted by Hell_Copter אתה בעצמך רמד!!! כל הקטע הוא שאני לא צריך את כל החרא הזה של לקום ב 5 בבוקר וללכת למשרד הרישוי כי יש לי בבית ספר... מה קשה לקלוט?!?! |