TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- בראש השנה-חוף ניצנים 13.09.07 Armin Van Buuren
Pages (5): « 1 2 3 4 [5]
| quote: |
| Originally posted by Koby רגע השיא של בלייק היה כשהוא ניגן את הטראק החדש של סיימון&שייקר. אותו אחד שארמין ניגן באומן ב10 למאי. |
OK
עוד קטע שזוהה ובושה גדולה עבורי שלא ציינתי אותו שכן זה רימיקס של אחד משלנו, קבלו:
+ תיקון הטראק האחרון עפ"י דעת רוב !
01. Steve Angello & Sebastian Ingrosso - Umbrella (Marcus Schossow Remix)
02. ID
03. Dash Berlin - Till The Sky Falls Down (Dub)
04. Jose Amnesia feat. Jennifer Rene - Invincible (Sied Van Riel Remix)
05. Sultan & Ned - Together We Rise
06. Dubfire - Roadkill (EDX's Acapulco At Night Remix)
07. D Ramirez & Mark Knight - Columbian Soul (Gabriel & Dresden Remix)
08. Observer & Dan Heatcliff - Interference
09. Vincent De Moor - Fly Away (Cosmic Gate Remix)
10. Cosmic Gate - Body Of Conflict (Extended Vocal)
11. Breakfast - The Sunlight
12. Albert Vorne - Formantera What (Gareth Emery Remix)
13. ID
14. Armin Van Buuren with Gabreil & Dresden - Zocalo
15. Way Out West - The Fall (Richard Durand Remix)
16. Markus Schultz - Flying To Colors
17. Bedrock - Heaven Scent (Greg Downey Remix)
18. AB Project - Misconceptions (Ehren Stowers Massive Riff Remix)
19. Rapid Eye - Circa Forever (Aly & Fila Rework)
20. Solarsun - Overjoyed (Hydroid Remix)
21. Rex Mundi vs. Ronski Speed - The Space Perspective (Markus Schultz Mash Up)
22. The Blizzard - Kalopsia
23. Armin Van Buuren - Communication
24. Nenes & Pascal Feliz - Platinum
25. Mojado - Kaktus
26. ID
27. Armin Van Buuren - The Sound Of Goodbye (Nic Chagall's Drumbeat Re-Edit)
28. U2 - Beautiful Day (Pascal Feliz Bootleg Mix)
29. Solarstone - Seven Cities
30. Way Out West - Mindcircus (Gabriel & Dresden Club Mix)
| Originally posted by black_mammmba ועם זה http://www.youtube.com/watch?v=p4w1hTzEjmk |
| Originally posted by sh33p מארק... ה fly to colours לדעתי היה ברמיקס של genix |
| Originally posted by markfeldman plan 9 ? לא זיהיתי... |
לבקשת הקהל...
עוד תמונה של המאסטר:

| Originally posted by sh33p יכול הקטע הוא Simon & Shaker "NaCo" ? זה מה שאבוב אנד ביונד מנגנים לאחרונה, אפשר לשמוע באתר שלהם את התוכנית האחרונה |
עוד קטע של טראק מדהים, אשמח לזיהוי.....
http://www.youtube.com/watch?v=JorzRpFL1U4

| Originally posted by black_mammmba עוד קטע של טראק מדהים, אשמח לזיהוי..... http://www.youtube.com/watch?v=JorzRpFL1U4 |
| Originally posted by black_mammmba עוד קטע של טראק מדהים, אשמח לזיהוי..... http://www.youtube.com/watch?v=JorzRpFL1U4 |
| Originally posted by Koby אתה באמת לא מזהה? dash berlin - till the sky fall down טוב שארמין לא חרש על זה ב20 האסוטים האחרונים רצוף! |
| Originally posted by romigi עוזי, בדבריו של ארמין הוא שאל למה אין פה הרבה נשים לא למה הסצינה קטנה.. |
| Originally posted by romigi זה קודם כל. דבר שני אין לי מילה רעה להגיד על ארמין בתור בן-אדם נהפוכו. הוא איש מאוד נחמד צנוע עניו ובאמת יכול לשמש דוגמא להמון די ג'יים בעולם איך להתנהג.. |
| Originally posted by romigi ולגבי התארים והכל.. יש מוסד וחצי בארץ שנותן לך תעודה כזו או אחרת ואופצייה להשלמה של תואר אי שם באוקלוהמה ארה"ב. תואר שתופס לכל דבר.. מה שכן עוזי לפני שאתה פוסל את המסודות השונים ומה שהם מציאים תבדוק את השוק בחו"ל. תראה כמה עולה ללמוד שם: בלונדון, אמסטרדם, או ארה"ב. תראה כמה עולה שם ללמוד סאונד ואז תדבר.. |
מארק אין עוד תמונות איכותיות של ארמין?
התמונה הקדומת עם הלב. הפכה להיות תמונות הדאסקופ החדשה שלי.
תודה.
מי חיפש את הטראק האחרון של ג'רל?
השגתי =]
טוב אני יפתח במספר מילים
מבין 8 מסיבות עם ארמין שהייתי בהן זו היתה השנייה הכי טובה שהייתי בה
האווירה היתה מדהימה האנשים זרמו עם המוזיקה ולארמין היתה עבודה יחסית מאוד קלה כאשר היה חשמל באוויר כבר כשהוא עלה (או שזה הגיטרה מאמברלה? )
בקשר לזיהויים
13. Deadmau5 - Arguru זה הקטע שברח לי מהראש מארק ויורי ודומה קצת לרוד קיל ומארתי לכם שאני יבדוק אחרי המסיבה מה הוא...
אני שמח לראות שהרבה אנשים כאן היו ונהנו
עם כל הכבוד לרגעים מרגשים יש רגע אחד שבשבילו היה שווה להגיע עד ניצנים גם אם כל המסיבה הזו היתה מאכזבת (טוב זה סוג של הגזמה...)
משאני מנסה להגיד זה שכל הערב הזה נבנה בשביל רגע מרגש אחד שיאפיל על כל שאר הרגעים המרגשים של הערב
אני מדבר על השמש העולה מן המזרח ארמין העולה על העמדה מערב וביוטיפול דיי של יו 2 עולה מן הרמקולים ושולח אותי עוד שנייה לאשפוז
לא משנה שהגרסה הזו לא איי איי איי לדעתי...משחשוב זה ארמין שר את המילים של ביוטיפול דיי ומצביע אל השמש העולה מן המזרח ומזכיר לנו שכאשר המסיבה תגמר נוכל לחזות ביום יפה (מדהים אפילו אם אתם שואלים אותי) שהחל...
בשביל רגעים כאלה מגיעים למסיבות במקומות פתוחים
ולמשאמר שהוא שוקל להגיע לדיגוויד
אם אתה רוצה לדעת איך זה מרגיש להיות בניתוח ראש פתוח ללא הרדמה כאשר בכל שלב ושלב אתה מרגיש שממש מהנדסים לך את פיסות הסאונד מסביב...ובכן...דיגוויד זה הדי ג'יי
אני אישית פספסתי אותו כבר מספיק פעמים...הפעם אני כבר לא יכול להרשות לעצמי...חוץ מזה...יש לו דברים לחתום עליהם 
| Originally posted by Glenn-Holmes טוב אני יפתח במספר מילים מבין 8 מסיבות עם ארמין שהייתי בהן זו היתה השנייה הכי טובה שהייתי בה האווירה היתה מדהימה האנשים זרמו עם המוזיקה ולארמין היתה עבודה יחסית מאוד קלה כאשר היה חשמל באוויר כבר כשהוא עלה (או שזה הגיטרה מאמברלה? ) בקשר לזיהויים 13. Deadmau5 - Arguru זה הקטע שברח לי מהראש מארק ויורי ודומה קצת לרוד קיל ומארתי לכם שאני יבדוק אחרי המסיבה מה הוא... אני שמח לראות שהרבה אנשים כאן היו ונהנו עם כל הכבוד לרגעים מרגשים יש רגע אחד שבשבילו היה שווה להגיע עד ניצנים גם אם כל המסיבה הזו היתה מאכזבת (טוב זה סוג של הגזמה...) משאני מנסה להגיד זה שכל הערב הזה נבנה בשביל רגע מרגש אחד שיאפיל על כל שאר הרגעים המרגשים של הערב אני מדבר על השמש העולה מן המזרח ארמין העולה על העמדה מערב וביוטיפול דיי של יו 2 עולה מן הרמקולים ושולח אותי עוד שנייה לאשפוז לא משנה שהגרסה הזו לא איי איי איי לדעתי...משחשוב זה ארמין שר את המילים של ביוטיפול דיי ומצביע אל השמש העולה מן המזרח ומזכיר לנו שכאשר המסיבה תגמר נוכל לחזות ביום יפה (מדהים אפילו אם אתם שואלים אותי) שהחל... בשביל רגעים כאלה מגיעים למסיבות במקומות פתוחים ולמשאמר שהוא שוקל להגיע לדיגוויד אם אתה רוצה לדעת איך זה מרגיש להיות בניתוח ראש פתוח ללא הרדמה כאשר בכל שלב ושלב אתה מרגיש שממש מהנדסים לך את פיסות הסאונד מסביב...ובכן...דיגוויד זה הדי ג'יי אני אישית פספסתי אותו כבר מספיק פעמים...הפעם אני כבר לא יכול להרשות לעצמי...חוץ מזה...יש לו דברים לחתום עליהם |
אפשר טיפה פרטים על דיגוויד?
| Originally posted by Segev אפשר טיפה פרטים על דיגוויד? |
היה ענק
חסר לכם בפלייליסט את
Jorgensen - Untitled (Deadmau5 Remix)
Solarsun - Overjoid (Hydroid Remix)
גם אילן וגם מייקי הזכירו את
DEADMAU5
אבל איו מהן נכונה ?
| Originally posted by black_mammmba מארק אין עוד תמונות איכותיות של ארמין? התמונה הקדומת עם הלב. הפכה להיות תמונות הדאסקופ החדשה שלי. תודה. |
| Originally posted by markfeldman גם אילן וגם מייקי הזכירו את DEADMAU5 אבל איו מהן נכונה ? |
| Originally posted by Glenn-Holmes אני 105 אחוז בטוח לא רק בזיהוי שכתבתי אלא גם בכך שזה היה הקטע ה-13 |
01. Steve Angello & Sebastian Ingrosso - Umbrella (Marcus Schossow Remix)
02. Moldan vs. Harada - Fortune Cookie (Jerome Isma-Ae Remix)
03. Dash Berlin - Till The Sky Falls Down (Dub)
04. Jose Amnesia feat. Jennifer Rene - Invincible (Sied Van Riel Remix)
05. Sultan & Ned - Together We Rise
06. Dubfire - Roadkill (EDX's Acapulco At Night Remix)
07. D Ramirez & Mark Knight - Columbian Soul (Gabriel & Dresden Remix)
08. Observer & Dan Heatcliff - Interference
09. Vincent De Moor - Fly Away (Cosmic Gate Remix)
10. Cosmic Gate - Body Of Conflict (Extended Vocal)
11. Breakfast - The Sunlight
12. Albert Vorne - Formantera What (Gareth Emery Remix)
13. Deadmau5 - Arguru
14. Armin Van Buuren with Gabreil & Dresden - Zocalo
15. Way Out West - The Fall (Richard Durand Remix)
16. Markus Schultz - Flying To Colors
17. Bedrock - Heaven Scent (Greg Downey Remix)
18. AB Project - Misconceptions (Ehren Stowers Massive Riff Remix)
19. Rapid Eye - Circa Forever (Aly & Fila Rework)
20. Solarsun - Overjoyed (Hydroid Remix)
21. Rex Mundi vs. Ronski Speed - The Space Perspective (Markus Schultz Mash Up)
22. The Blizzard - Kalopsia
23. Armin Van Buuren - Communication
24. Nenes & Pascal Feliz - Platinum
25. Mojado - Kaktus
26. ID
27. Armin Van Buuren - The Sound Of Goodbye (Nic Chagall's Drumbeat Re-Edit)
28. U2 - Beautiful Day (Pascal Feliz Bootleg Mix)
29. Solarstone - Seven Cities
30. Way Out West - Mindcircus (Gabriel & Dresden Club Mix)
הקפצה
למישהו יש מושג בקשר לטראק ליסט של בלאק גארל??