TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- Israel TA Forum Party...תכנסו
Pages (6): « 1 2 3 4 [5] 6 »
| quote: |
| Originally posted by Pinto צודק... אתה מתכוון לחוף הסיני אחרי הבריכה ? |
| Originally posted by nesher buh אני לא מאמין עוד אחד מחדרה =] חחחח לא ראיתי עד עכשיו ואחי אני מתכוון לחוף חמישים הוא אחרי הבריכה הסינית כן אבל יותר רחוק ממה שאתה חושב נראה לי אם אתה מכיר בשם הזה אז קוראים לו גם חוף הסנובים ובלילה הוא פשוט מדהים |
| Originally posted by Pinto באמת מקום טוב אבל אף אחד לא ירצה לבוא לשם |
אתם באיזור של חוף ינאי ?
ליד חופית שם ?
| Originally posted by DjChook אתם באיזור של חוף ינאי ? ליד חופית שם ? |
קרוב לדודים שלי הייתי מבלא שם הרבה בילדותי
טוב אנשים אתם לא עוזרים כל כך
אל תשנו נושא..
ככה בחיים לא נצליח להרים מסיבה
ראסמי
בכל מקרה
לדעתי כל הקטע של החוף ממש לא טוב
אני מתכוון בקטע שלא נראה לי שנרים שמה מסיבה
אם אתה חזק בעניין של לעשות מסיבה, אז אני יכול לגייס את הבריכה של איפה שאני גר, זה יעלה לי חינם........עכשיו אני רק צריך
DJ
ציוד
ומלא מלא מלא אנשים
כי זה מלא מקום
או שאתם רוצים לעשות בקטן, רק הפורום שזה בערך 20 איש
......
אז נעשה על האש וסתם יהיה מוזיקה ברקע
תענו לי פה ותודיעו לי מראש, כי אני צריך לדבר אם אנשים
לפי דעתי זה צריך להיות קטן ככה
אפשר לעשות על האש
ומישהו יתקלט ברקע ככה....
יכול להיות קטלני

לא לא לא לא
שמעו אנשים !!!! לפי געתי נקח את הבריכה יכול להיות בבןן זונה !!!
בטוח יש שם חשמל ככה שלא צריך גנרטור
ובקשר לאנשים !!! כל אחד יביא את החברים הקרובים שלו
אני יוכל לפרסם בלילה שיש שםפ אחלה אנשים ( לא ערסים) ונוכל לעשות מסיבה
בבתת זונה
מה זה שווה מסיבה עם 20 אנשים ועוד כולם בנים ?!
נביא אנשים .. כל אחד יזימין כמה בנים כמה בנות ( לא ערסים !!!) ונעשה מסיבה בבת זונה !!!! שאף אחד לא ישכח
גם אני חשבתי על משהו כזה
משהו בסגנון
כי זה באסה רק 20 ילד
וגם אני יכול לבוא רק אם חברים
אין לי רשיון ואוטו
=[
איך שאני רואה את זה אין פה ערסים
חוץ מכמה ששמותיהם לא ינקבו
( u know who u r )
ובאמת הרעיון של הבריכה עד עכשיו הכי טוב
אבל עם עושים את זה מסיבה עם החברים אז זה לא יהיה משהו
כי הרי לא ניפגש ונעשה מפגש של הפורום ונדבר כי כל אחד יהיה עם חברים שלו
מלפפון חמוץ
| Originally posted by DjChook איך שאני רואה את זה אין פה ערסים חוץ מכמה ששמותיהם לא ינקבו ( u know who u r ) ובאמת הרעיון של הבריכה עד עכשיו הכי טוב אבל עם עושים את זה מסיבה עם החברים אז זה לא יהיה משהו כי הרי לא ניפגש ונעשה מפגש של הפורום ונדבר כי כל אחד יהיה עם חברים שלו |
בבריכה יש הכל, איפלו קיוסק נחמד
ישלי רעיון
כל אחד יביא את החברים שלו
אבל הפורום יבוא שעה שעתיים לפני שהמסיבה מתחילה, אז נוכל להכיר אחד ת'שני
ובקשר לכמות אנשים, אפשר לקחת איזה איזור קטן ולעשות שם את המסיבה, ישלנו מלא פלסטיקים מהמפעל, איתם נעשה רחבה כזאת
ואם אתם ממש רוצים ללכת רחוק אפשר לעשות מסיבה בכסף, 20 שקל כניסה.... כל אחד מקבל אחוזים
נקווה קודם שנכסה את את ההוצאות... סלחו לי שאנלא עוקב אבל התכנון לעשות את המסיבה בבריכה של העוגן?
| Originally posted by DJ-Energy לפי דעתי זה צריך להיות קטן ככה אפשר לעשות על האש ומישהו יתקלט ברקע ככה.... יכול להיות קטלני |
כרב כבוש
| Originally posted by GLoBaL-MUZiK בבריכה יש הכל, איפלו קיוסק נחמד ישלי רעיון כל אחד יביא את החברים שלו אבל הפורום יבוא שעה שעתיים לפני שהמסיבה מתחילה, אז נוכל להכיר אחד ת'שני ובקשר לכמות אנשים, אפשר לקחת איזה איזור קטן ולעשות שם את המסיבה, ישלנו מלא פלסטיקים מהמפעל, איתם נעשה רחבה כזאת ואם אתם ממש רוצים ללכת רחוק אפשר לעשות מסיבה בכסף, 20 שקל כניסה.... כל אחד מקבל אחוזים |
אני גר בקיבוץ קטן שנקרא העוגן
זה 10 קילומטר מנתניה.......הוא ממש קומפקטי
וקל לגלות איפה כל דבר
......
מה שטוב שאני גר על הבריכה...ממש 2 מטר
נשמע לי אחלה הרעיון של הבריכה...
ולפי דעתי עם כל אחד יבוא עם החברים שלו אז לא יצא לנו להכיר בכלל אחד את השני...
ולבוא כמה שעות לפני זה נשמע לי די דבילי כי הרעיון בלבוא עם חברים זה גם שיהיה לכל אחד איך להגיע...
לא שלי יש בעיה כן....
יש פה 4 מר"ג.... ( אבל עדיין צריך להתחשב בכולם...) ויאלה צריך להתחיל לארגן...
עוד מעט נגמר החופש...
שום
| Originally posted by GLoBaL-MUZiK אני גר בקיבוץ קטן שנקרא העוגן זה 10 קילומטר מנתניה.......הוא ממש קומפקטי וקל לגלות איפה כל דבר ...... מה שטוב שאני גר על הבריכה...ממש 2 מטר |
אז ככה- קודם כל בקשר ללהביא חברים
זה יהיה ממש דבילי למה כל הרעיון זה שנעשה את זה לחברי הפורום בלבד ולפגוש אחד את השני
בקשר למיקום- יש לי מקום ע-צ-ב-נ-י, עשינו שם מדורה בל"ג בעומר
הבאנו גנרטור, רמקולים שכל אחד שוקל איזה 70 קילו ככה
אקיצר- זה מישור באמצע רכס הרים, תחשבו שיש לכם כמה עשרות מטרים מישור ומסביב הכל הרים... מבודד לגמרי, והקטע שיש שם גם חול של ים כזה... אז בכלל כיף לשבת שם.
זה בהרצליה... נוסעים על הכביש המרכזי של איזור התעשיה לכיוון חוף הנכים, אבל לא נכנסים לדרך העפר מימין- ממשיכים ישר
הכביש מתעקל שמאלה- עד שמגיעים למגרש חניה ענקי כזה
ומשמאל יש רכס הרים- אז שם.
| Originally posted by eXeTik אז ככה- קודם כל בקשר ללהביא חברים זה יהיה ממש דבילי למה כל הרעיון זה שנעשה את זה לחברי הפורום בלבד ולפגוש אחד את השני בקשר למיקום- יש לי מקום ע-צ-ב-נ-י, עשינו שם מדורה בל"ג בעומר הבאנו גנרטור, רמקולים שכל אחד שוקל איזה 70 קילו ככה אקיצר- זה מישור באמצע רכס הרים, תחשבו שיש לכם כמה עשרות מטרים מישור ומסביב הכל הרים... מבודד לגמרי, והקטע שיש שם גם חול של ים כזה... אז בכלל כיף לשבת שם. זה בהרצליה... נוסעים על הכביש המרכזי של איזור התעשיה לכיוון חוף הנכים, אבל לא נכנסים לדרך העפר מימין- ממשיכים ישר הכביש מתעקל שמאלה- עד שמגיעים למגרש חניה ענקי כזה ומשמאל יש רכס הרים- אז שם. |
| Originally posted by Dj Black-Dragon יש הרים בהרצליה??? מזה פה חוות היען?? אם זה קיים אז זה יכול להיות שווה לאללה רק יאללה בואו נארגן כבר!! |
Re: שום
| Originally posted by divx-master קיבוץ ?????? וואו ... קצת בעיה בשבילי .. אורן אחי איך חשבת להגיע ??? יא זה סרטט להגיע לנתניה |