TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- יאללה ברוך השם פגישה מתוכננת ! ! !
Pages (51): « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 »
| quote: |
| Originally posted by oDrori chill פשוט אמרת להם קודם שאם ישלמו אתה מוכן להסיע... כל מקרה, אמרו לך מי מתכנן לבוא אי אפשר לדחות, עדיף שתדעו מי מסיע שבוע מראש ולא יומיים בקושי.... אני כנראה בא עם טוקסיק. להביא ציוד או לא? |
| Originally posted by Narcotic Mind יופי שאתם אפילו שואלים אותי אם אני מוכן לבוא ליבנה מה אני נראה לכם ? זה בכלל בצד השני של הדרך במקום נסיעה של חצי שעה זה יהיה נסיעה של שעה וחצי ואתם גם לא חוזרים ברגל זה מוגזם בכל מקרה נראה מי יבוא ואז נדבר |
| Originally posted by HyPeRSoNiC חחחחחחחחחחחח טוב אז אני רואה שאין לי הסעה.......................... שוב........ |
| Originally posted by Narcotic Mind אני מצטער, אבל זה פשוט נראה לי מוגזם ליסוע כפול 3 דרך לכל כיוון (עודד, אמרתי שאין לי בעיה להסיע אם זה לא סיבוב מסביב לעולם) |
מה עם אוטובו למקום שאפשר יהיה לאסוף אותך...?
יהיה פיצוץ
אני גם רוצה לבוא...
גר בכפ"ס ואני יכול להביא נרגילה עם 2 קנים

טוף, חוורים, אני מביא בכיף את שני הטכניקס אבל מישהו צריך לדאוג להגברה ומיקסר... בכלל, מורן אפשר לארגן משהו כזה בבית שלך?
| Originally posted by MoSH_MaN מה עם אוטובו למקום שאפשר יהיה לאסוף אותך...? יהיה פיצוץ |
אני לא בטוח שאני מתכוון לזה ...
להביא את המיקסר שלי??

| Originally posted by oDrori טוף, חוורים, אני מביא בכיף את שני הטכניקס אבל מישהו צריך לדאוג להגברה ומיקסר... בכלל, מורן אפשר לארגן משהו כזה בבית שלך? |
אני לא בא אני עושה שבת
ססעמק עד עכשיו אני בשקט קורא את הריבים הטפשים שלכם
אני לא מבין מה בעיה עם הבנות
תביאו חופשי לא יהיה בעיה
מצידי שכל אחד יחרמן את החברה שלו מול כולם
דבר שני מה נסגר עם היום
יום שבת בצהרים טוב לכולם?
כי אולי תהיה בעיה לעשות בפארק אצלנו התארגנות כי מפוצץ בשעות
האלה במנרגלים ומשפחותיהם..
דבר שלישי
מורןןןןן מה הכתובת שלך אני כבר פעם רביעית מבקש
אף אחד לא יודע איפה אתה גררררר

| Originally posted by warpedd_ דבר שני מה נסגר עם היום יום שבת בצהרים טוב לכולם? כי אולי תהיה בעיה לעשות בפארק אצלנו התארגנות כי מפוצץ בשעות האלה במנרגלים ומשפחותיהם.. |
| Originally posted by warpedd_ ססעמק עד עכשיו אני בשקט קורא את הריבים הטפשים שלכם דבר שלישי מורןןןןן מה הכתובת שלך אני כבר פעם רביעית מבקש אף אחד לא יודע איפה אתה גררררר |
| Originally posted by NyKoN היום יום שישי לפנות בוקר מחר זה יום שבת.. ונראה לי שיש פה כמה שהולכים לשמחת תורה אבל אם לא אז למה לא? |
מה רע בשבת הזאתי... נראה לי כולם פה גם ככה
| Originally posted by Ariels מה רע בשבת הזאתי... נראה לי כולם פה גם ככה |
רק חמישה אחוז מהצבא המצרי ידע בשישי לאוקטובר 73
על פרוץ המלחמה עוד באותו יום, רק בשעה 8 בבוקר
שש שעות לפני תחילת הקרבות הודיעו לחיילים כי באותו יום תפרוץ מלחמה
אם צבא שלם הכין את עצמו למלחמה בתוך 6 שעות אתה בטוח יכול לארגן מפגש בתוך יום
יוסי אדירי מח"ט שומרון קיבל את הפקודה לפנות את קבר יוסף 4 שעות לפני שעת ה ש
תוך 4 שעות החטיבה התכוננה לפינוי
אם חטבה יכולה לארגן מבצע בסדר גודל כזה תוך 4 שעות
אתה בטוח יכול לארגן כזה מפגש תוך יום
| Originally posted by Ariels רק חמישה אחוז מהצבא המצרי ידע בשישי לאוקטובר 73 על פרוץ המלחמה עוד באותו יום, רק בשעה 8 בבוקר שש שעות לפני תחילת הקרבות הודיעו לחיילים כי באותו יום תפרוץ מלחמה אם צבא שלם הכין את עצמו למלחמה בתוך 6 שעות אתה בטוח יכול לארגן מפגש בתוך יום יוסי אדירי מח"ט שומרון קיבל את הפקודה לפנות את קבר יוסף 4 שעות לפני שעת ה ש תוך 4 שעות החטיבה התכוננה לפינוי אם חטבה יכולה לארגן מבצע בסדר גודל כזה תוך 4 שעות אתה בטוח יכול לארגן כזה מפגש תוך יום |
רגע אם זה יום שבת איזה תאריך זה יוצא?
שבת זה ה 5 באוקטובר...
או שבת הזאת שזה ה 28 בספטמבר
ואריאל... אתה בנאדם מיוחד 
אני מניח שמאחר ואפחד אחר לא יענה,
MORAN, DAMN IT! SHOULD I BRING THE GAWD DAYUMN FRIGGIN TECHS?!?!
תודה
| Originally posted by oDrori אני מניח שמאחר ואפחד אחר לא יענה, MORAN, DAMN IT! SHOULD I BRING THE GAWD DAYUMN FRIGGIN TECHS?!?! תודה |

שבת הזאת יש לי את הלחץ של הלימודים........
שבת הבאה
אין לי מושג איך אני יגיע
שישי אני נוסע לאשקלון
ובטח אני יחזור רק בצהריים.....
שבת הבאה.. לדעתי