TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- רצועת עזה קרובה לפיצוץ אוכלוסין
Pages (6): « 1 2 3 4 [5] 6 »
| quote: |
| Originally posted by oDrori מורן אתה מוד לא מוסרי! |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
גם אתה רואה ת'חרא הזה?
לא על תתחילו לדבר פה על הסידרה הזאת זה לא מעניין לי ת'ביצה
| Originally posted by NaOren חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גם אתה רואה ת'חרא הזה? |
חחחחחחח
איזה אהבל אהבל
:-)))))))))))))
מת עליך ....
היום בדיוק ידידה שלי אמרה לי לראות את זה, אבל אני לא רוצה להיכנס לזה כי אם אני נכנס לסדרות האלה אני חייב לראות כל יום
אז אני מעדיף לא לראות בכלל
| Originally posted by NaOren חחחחחחח איזה אהבל אהבל :-))))))))))))) מת עליך .... היום בדיוק ידידה שלי אמרה לי לראות את זה, אבל אני לא רוצה להיכנס לזה כי אם אני נכנס לסדרות האלה אני חייב לראות כל יום אז אני מעדיף לא לראות בכלל |
| Originally posted by NaOren חחחחחחח איזה אהבל אהבל |
בקיצוץ, ימי חיינו הסדדרה של החיים 
זה ושיפ אין דה ביג סיטי
ומורן ספאמר שכמוך, תפסיק לסיים כל טרד פה בשיחה על קאמילה, היא לא כזאת שווה!!!!
| Originally posted by oDrori ומורן ספאמר שכמוך, תפסיק לסיים כל טרד פה בשיחה על קאמילה, היא לא כזאת שווה!!!! |
| Originally posted by luckystrike זה לא ספאם ! זה תוכן מאוד חשוב לאט לאט אני מחזיר אותכם בתשובה עד שכל אחד יסגוד ! |
| Originally posted by Hell_Copter עדיף שלא תאכל נקניק שרוף בטוסט מילא צ'יפס... כי זה סבבה אבל זה לא אחי!!! אם תחזור בתשובה לחודש אני יתחיל לראות את זה כל יום |
| Originally posted by luckystrike סבבה ! יאללה הלכתי לישון מחר אני צריך להדריך את החארות האלה ... אשכרה אני בא מחר עם לגו כדי לעשות להם מיתאר של הרבה פצועים יש לי בובות מלגו עם דם וכאלה אתה חייב לראות אחי משהוא מצחיק אחושרמוטה ... |
| Originally posted by oDrori בקיצוץ, ימי חיינו הסדדרה של החיים ![]() זה ושיפ אין דה ביג סיטי ומורן ספאמר שכמוך, תפסיק לסיים כל טרד פה בשיחה על קאמילה, היא לא כזאת שווה!!!! |
| Originally posted by luckystrike מה לעשות מדינת קומבינה ... תראה את השיטה הביזיונית של הפרימריס של הליכוד ... פשוט מצחיק מה שהלך שם בני זונות ... אל המזכירה של נתניהו ב20 הראשונים ... מראה על המצב בליכוד - גם שם לא חסר מושחתים ולכל אוהדי נתניהו יימח שמו תדעו שהוא זה ששינה את השיטה מפרימריס פתוחים כמו בעבודה עם מתפקדים שמי שרוצה מצביע לשיטה הדפוקה של היום ... אבל אין מה לעשות הליכודניקים פה לא רואים כלום חוץ מ "היידה ביבי" |
| Originally posted by MasterP ימי חיינו הסיידרההה יש שם את בילי הכוסית למפגרים שביניכם ע-מ-נ-ו-א-ל |
| Originally posted by Hell_Copter מה הקשר למפגרים שביננו!? אף אחד חוץ ממך ומעודד (המוזר) רואים את החרא הזה איך אתה עוקב אחרי כל ה 12348734896057851463893 פרקים שיש לזה בכלל? |
| Originally posted by Hell_Copter מה הקשר למפגרים שביננו!? אף אחד חוץ ממך ומעודד (המוזר) רואים את החרא הזה איך אתה עוקב אחרי כל ה 12348734896057851463893 פרקים שיש לזה בכלל? |
| Originally posted by MasterP לא אמרתי למפגרים שלא יודעים מי זאת בילי a.k.a עמנואל רק בגללה רואים את הסדרה (או לפחות כמו שעודד אומר פרק אחד בשבוע ולפזמון "נערך ע"י לאקי : אחי פעם אחרונה זה קורה" |
כן היא בושה
אמא שלי אמרה לי עליה....
ומה שהלך בליכוד
זה פשוט הכל שחיתות....
| Originally posted by MoSH_MaN כן היא בושה אמא שלי אמרה לי עליה.... ומה שהלך בליכוד זה פשוט הכל שחיתות.... |
| Originally posted by luckystrike בואנה אתה מותח תחבל אחי !!! וביררתי מאריצה נעלמה לחו"ל עם האבא הדפוק שלה אפילו לא אמרה שלום לחבר'ה ... איזה קטע ... טוב נו לפחות בפרק הבא מנואל ומיה ביחד ! WOOT ! מה אני אומר אאאאאאההה ??!? קיצר - גם בליכוד יש את איך קוראים לה גילה גמליאל כולה בת 28 וכבר גנבה חצי מהכספים של הסטודנטים !!! לפחות היום שמעתי שכבר הגישו נגדה מיליון תביעות לפחות היא מייצגת את הליכוד בכבוד : בת 28 וכבר מעלה בכספים של המדינה ... סעמק על הליכוד אינעל ראבאק .. |
אנחנו אספסוף גאה
| Originally posted by luckystrike ראסמי ... אבל שמע זה שעדיין יש אנשים (אהם אהם אורן אהם אהם) שיילכו ויצביעו על עיוור נתניהו וייצעקו היידה ביבי כי אין להם הרבה שכל והם לא מתענינים בכלל במה שקורה במציאות אלא רק באיך שהטמבל מדבר ... זה מה שעצוב... איזה מדינה.... איזה מדינה ... איזה מדינה , מיוחדת במיננננהההה |
| Originally posted by MasterP ולדבר הפחות החשוב הליכוד כולו שחיטות אלק סקר בארץ ראיתי 41 מנדטים אתם קולטים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 |
| Originally posted by nesher אנחנו אספסוף גאה |
| Originally posted by NaOren גבר... התערבתי עם חבר שלי על 50 שקל אני אומר שיהיה מעל 55 מנדטים :-) יש לי הרגשה טובה לגבי הבחירות.... |
| Originally posted by MoSH_MaN חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח העיקר שאתה אומר שאתה מבין בפוליטיקה אתה שוכח בכלל מה שביבי עשה! GIVE ME A BRAKE !!!! |