TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- בשעה טובה ומוצלחת
Pages (5): « 1 2 3 4 [5]
| quote: |
| Originally posted by luckystrike אז תפסיק להניח ותקרא בהגיון לא רואה איך אפשר להבין את זה אחרת ... ואאמרתי לזינגר היום שהוא לא עובד נכון אחי ! |
באוטומט אפשר להגיד שזה בכלל לא קשור בנהג...
מורן - ניסיתה לעשות סטארטים דרך ה
1
2
D
?
זה נותן יותר האצה? או שזה הילוכים רק למטרה האמיתית שלהם...
ופירפור גלגלים ניסיתה? יענו שם ניוטראל, נותן גז, ומעביר לדרייב...
| Originally posted by Q-PiXeL באוטומט אפשר להגיד שזה בכלל לא קשור בנהג... מורן - ניסיתה לעשות סטארטים דרך ה 1 2 D ? זה נותן יותר האצה? או שזה הילוכים רק למטרה האמיתית שלהם... ופירפור גלגלים ניסיתה? יענו שם ניוטראל, נותן גז, ומעביר לדרייב... |
עזבו אני הולך לקנות
BMW z9
...
אפילו 10
| Originally posted by oDrori עזבו אני הולך לקנות BMW z9 ... אפילו 10 |

| Originally posted by Hell_Copter והסטארטים דרך 1 אמורים לעזור בחלק מהמכוניות בפתיחות... אבל לא בכולם בסניק של חבר שלי לדוגמה... שזה אוטו ממש ממש חזק... אם מתחילים מאחד זה דופק את הפתיחה |
ה
1
2
3
זה רק כח
זה גורר את ההילוכים בשביל שלא יתחלפו באמצע הנסיעה עם אתה מאיץ בעליה תלולה
זה ככ לא פרקטי
בחיים לא ראיתי משהו שבאמת משתמש בזה
| Originally posted by DjChook ה 1 2 3 זה רק כח זה גורר את ההילוכים בשביל שלא יתחלפו באמצע הנסיעה עם אתה מאיץ בעליה תלולה זה ככ לא פרקטי בחיים לא ראיתי משהו שבאמת משתמש בזה |
אף פעם לא לחצתי על ה
HOLD
ולי יש גם 3 
אבל אני לא נוגע בזה
| Originally posted by luckystrike אני משתמש רק בהורדה ... יענו מ D לוחץ על האובר דרייב או ביפניות קוראים לזה HOLD ואז יורד ל2 ... זה עוזר לבלימה נוחה בהרבה וגם פחות שוחק את הברקסים ... |
| Originally posted by DjChook אף פעם לא לחצתי על ה HOLD ולי יש גם 3 ![]() אבל אני לא נוגע בזה |
ההולד לא עוצר את המהירות שאתה נמצא בה ולא נותן לך לעבור אותה?
תמיד חשבתי שזה מה שזה עושה
| Originally posted by Hell_Copter ההולד לא עוצר את המהירות שאתה נמצא בה ולא נותן לך לעבור אותה? תמיד חשבתי שזה מה שזה עושה |
אני הבנתי ש
HOLD
זה ביכלל להוריד חצי הילוך.... ולא פעם ולא פעמיים עצרתי אותו תאוטו כאילו כמו שמורן אמר
רועי מדבר על לירן בושניצקי
רק לידע כללי
ה
Z3
של אימא שלו אבל הבן זונה יש לו
Polo GTI
פרטית שלו
איזה אוטו חייתי.
| Originally posted by Scorchio רועי מדבר על לירן בושניצקי רק לידע כללי ה Z3 של אימא שלו אבל הבן זונה יש לו Polo GTI פרטית שלו איזה אוטו חייתי. |
הבית שלו חצי מרעננה
| Originally posted by Scorchio הבית שלו חצי מרעננה |
| Originally posted by Scorchio רועי מדבר על לירן בושניצקי רק לידע כללי ה Z3 של אימא שלו אבל הבן זונה יש לו Polo GTI פרטית שלו איזה אוטו חייתי. |