TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- אז... הסילבסטר בפתח
Pages (5): « 1 2 3 4 [5]
| quote: |
| Originally posted by Hell_Copter תבין אחי... מסיבות של בני נוער זה מסיבות כסף בשבילם!! לשכור את האנגר 11 עולה איזה 250,000 שקל לפי מה שהבנתי... וחייבים לכסות את כל ההוצאות והכל זה למה הם יכניסו כל זונה שתרצה להכנס או כל ילד בן 14 בעיקר בימים כאלה שיש ביקוש גדול כל כך למסיבה |
| Originally posted by Hell_Copter הסתובבתי עצבני איזה חצי שעה בגללו... הייתי צריך לדפוק בו וזהו כדי להוציא את העצבים |
| Originally posted by Tarantula ררווועעעייייי.... תרגע כבר, מה אתה עצבני כזה?! |

| Originally posted by Hell_Copter תבין אחי... מסיבות של בני נוער זה מסיבות כסף בשבילם!! לשכור את האנגר 11 עולה איזה 250,000 שקל לפי מה שהבנתי... וחייבים לכסות את כל ההוצאות והכל |
Originally posted by MoSH_MaN נראה לך רבע מיליון שקל מה אתה גנוב? |
| Originally posted by ripcurl לעבור את הסלקציה? איזה סלקציה? א. נכנסו לשם ילדים בני 14 ב. האחראית על המסיבה הכניסה אותנו ישר |
| Originally posted by SiLvErSkY לכם היה כרטיסים מראש... היה לזה תור שונה... |
טוב עודד וברק היה מוזיקה ממש נחמדתת
היה פולל כוסיות ובאמת האש שהיה בדיוק ב 00.00 הבהילה אותי כמו לא יודע מה
וגם אני ששמעתי את קאי טראסיד כ"כ התלהבתייי היה קטע שהיה מוזיקה ממש טובה
עם הרמיקס של סקוט לבחזרה לארץ
והאחד של דידי
קיצר היה ממש נחמדד דיברתי עם הבן אדם היום והוא סיפר לי שהם עשו קופה בלי שתיה רק על הכניסה
116,000
היה להם הצלחהה!! חבל על הזמן
הח'ברה שלי הצליחו להביא 250 איש
אתם קולטים?? אני הייתי המום
| Originally posted by Sniper קיצר היה ממש נחמדד דיברתי עם הבן אדם היום והוא סיפר לי שהם עשו קופה בלי שתיה רק על הכניסה 116,000 היה להם הצלחהה!! חבל על הזמן הח'ברה שלי הצליחו להביא 250 איש אתם קולטים?? אני הייתי המום |
| Originally posted by Hell_Copter בנזונה... עשה ים כסף!! גם היחצנים עשו ים חוץ מחבר שלי שהיה על הבית ספר שלי ואולי על עוד... כל רעננה הייתה בתל יצחק... אף אחד לא הגיע לחממה בסוף ניר אליהו היה הכי נפילה לפי דעתי |
| Originally posted by nesher אחי, כל חדרה הייתה בחממה, תאמינו לי שזה הרבה (חדרה עיר של קלאברים(וגם ערסים\טראנסים |

נשר ואללה לא ראיתי הרבה ערסים
היה תיודע פה ושם ניצולים כאלה