TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- הממממ.... איחוד הטראנסאדיקט הישראליים למוח גדול ולשינוי הארץ !!! עזרה מכולם !
Pages (12): « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 »
יש לי כבר כותרת לסקציה של המפה שבא לוחצים על סאב ז'אנרים ומקבלים הסבר:
Trance Addiction - A Dictionary
או פשוט
The Addictionary
| quote: |
| Originally posted by oDrori בדיוק מה שהצעתי. אני מציע שמעמוד האינדקס יש לינק לפירוט על הסאב-ז'אנרים, ומהעמוד הזה בצד של כל סאב ז'אנר יש לינק לדף המפורט ולדף הכללי יותר. |

| Originally posted by Sniper טוב חבריהה אז ככה בעניין של דומיין ושרת אני יכול לנסות לארגן משו כי אח שלי עובד בנטויז'ין ויש לו שם מעמד דיי חזק בשביל לקמבן כמה דברים (בלי עין הרע) לא לתפוס אותי במילה אני יכול לברר בעניין של מסיבות זה יותר עתידני כאילו אם האתר יעלה ויצליח סבבה אם לא אז חבל סתם ליזרוק כסף עכשיו בעניין של רווחים כל מי שהשקיע אחוז מסוים יקבל לפי מה שהוא השקיע עמוד פתיחה לדעתי צריך להיות פשוט קצר ולעניין והכי חשוב מושך לעיין שמי שניכנס יתלהב להיכנס ואני מקווה שתיהיה לו סיבה אמיתית בקשר לפורום אפשר לעשות אחד משלנו פרטי ושיהיה מבחני קבלה להיכנס אליו זה בקלות מממ יש לי עוד כמה רעיונות אבל אין לי כח לירשום יש פה רעינות ממש טובים ואני חושב שבתעיד אפשר לבצע אותם בלי בעיה עם קצת עבודת צוות אבל מה שכן אסור שיהיה הרבה אנשים על הכל אלה כל 1 על התחום שלו נגיד רומן ואורן יהיו אחריים על עיצוב וכן הלאה אפשר לעשות גם כל מיני ביקורות על מסיבות או על דיסקים וויינלים חדשים ואם אנחנו רוצים שדיג'י סלברטיז יסכימו להתראיין אנחנו מתחיביים לא לשים שם שוםגישה ל mp3 צריך אתר חוקי גם אני חושב שנטויזיין לא תסכים לאכסן כאלה דברים יענתו לא חוקיים טוב אז אני לוקח על עצמי תעניין של לצלם מסיבות אני מעכשיו אומר שאני אחראי על זה תאמת שהיה לי אפשרות להיכנס להיות צלם בלילה אבל יש 6 צלמים מאיזור השרון אז ככה שבינתיים אני על סטנד ביי אם יצטרכו אני ניכנס למישו יש היתנגדות שאני יהיה אחראי על החלק של הצילום?? אם לא אז מיום שישי אני יתחיל לצלם בקיוג'ה וככה לאט לאט מי שיכול לצלם סבבה בכל מסיבה שהוא נימצא בעניין של חסויות אפשר נגיד ללכת לכל החניות של המוזיקה נגיד קרמבו פאנקיפיש וכו'.. ככה יש מצב שהם יסכימו אבל קודם צריך תמיבנה עוד רעיון חמוד שיש כבר הרבה אתרים שעושים את זה זה פשוט לעשות רדיו ולשדר סטים בלייב כאילו של החברים מפה יש פה הרבה שמנגנים וככה גם השם שלהם יתפרסם בציבור ואז יעלה הביקוש שלהם קיצר לדעתי רעיון ממש טוב אז אפשר להתחיל לפתח את זה שיהיה לנו בהצלחה בעזרת ה' שנצליח אני מזמין את כולם להרמת כוס (שמפניה) אצלי בבית מתאים ? |

רגע האתר יהיה בעברית?
אז צריך לחשוב על כל הדברים האלו גם בעברית
טוב אלעד בקשר לתמונות ממסיבות זה יכול להיות כל מסיבה יענתו לא מסיבות של חברים שעושים בבית מסיבות מסיבות ואתה צודק שכל אחד שנצלם אותו יבוא בבוקר ויכנס וגם ככה אפשר לעשות כאילו מגזין כזה של מסיבות אירועים והפקות שיצאו בקרוב ככה גם אפשרי להיכנס חזק עם אנשים שמארגנים מסיבות הם יפרסמו אצלנו ואנחנו כאילו נפרסם תאתר נמליץ בלה בלה בלהה
האתר לדעתי צריך להיות באנגלית אבל הבעיה היא שכשאר אנשים שלא מבינים אנגלית כ"כ טוב יתבאסו להיכנס
| Originally posted by Q-PiXeL רגע האתר יהיה בעברית? אז צריך לחשוב על כל הדברים האלו גם בעברית |

זה לאטלאט מתקדם פשש
נו יש עיצוב ראשוני??
טוב אני עובד על ניסוח ההיצג שלנו. במידה ונממן משהו או נקמבן משהו, אפשר להדפיס פליירים קטנים של האתר להפיץ במסיבות ומקומות של מוזיקה אלקטרונית כמו הבי"ס במוזיקה פלוס, פאנקי פיש וקרמבו רקורדס שאפשר לתלות מודעות ופליירים.
| Originally posted by oDrori טוב אני עובד על ניסוח ההיצג שלנו. במידה ונממן משהו או נקמבן משהו, אפשר להדפיס פליירים קטנים של האתר להפיץ במסיבות ומקומות של מוזיקה אלקטרונית כמו הבי"ס במוזיקה פלוס, פאנקי פיש וקרמבו רקורדס שאפשר לתלות מודעות ופליירים. |
מה בדבר קרן? איזשהו חשבון חיסכון שכל אחד יכניס מדי פעם כמה פרוטות ונראה אותו טופח לאט לאט... מי יודע מה יכול הצטבר תוך שנה או שתיים?
וואלה לא עשיתי עוד כלום
אני מחכה שרומן ידבר איתי..
חברה חברה לכל דבר יש זמן ומקום
כבר דברנו על זה
קודם נרים אתר אחרי זה נחשוב הלאה
כרגע עוד אין אפילו שלד
אחרי שנריץ אתר כמה חודשים
ויהיה פורום פעיל עם הרבה אנשים אפשר להתחיל לחשוב על כסף
אבל כרגע אני ממש לא רואה משהו בעתיד
ד"א אכסון עולה לחודש בסביבות 50 שח
| Originally posted by warpedd_ אחרי שנריץ אתר כמה חודשים ויהיה פורום פעיל עם הרבה אנשים אפשר להתחיל לחשוב על כסף אבל כרגע אני ממש לא רואה משהו בעתיד ד"א אכסון עולה לחודש בסביבות 50 שח |
טוב צריך גם שכולם יביעו דעה לגבי שם הקבוצה
אני אישית בעד
ILTA
--
בקשר לשפה - אני חושב שעברית עדיף
---
ובקשר לחסויות שהיו פה
לפי דעתי נחכה עם זה..
כי 'נותני חסויות' לא יתנו חסות על אתר שכמות הנכנסים שלו נמוכה....
צריך להריץ קצת את האתר...ואם הוא יצליח - אז אנשים יהיו מוכנים לתת חסות..
אני חושב שעברית
והשם ILTA
יש קצת בעיה כי זה כאילו של האתר טראנסאדיקט
בנוסף לא ראיתי שמשהו פה הגיב
בקשר לרעיון שלי שלפי דעתי יביא הרבה משתמשים
והוא לרכז באתר מידע על מסיבות בארץ
או כהזמנות סרוקות או סתם כמידע
ובנוסף יהיה אפשר לקבל ביקורת על מסיבות קודמות \המקום וכו'
מערכת מסיבות יכול להיות נחמד ובאמת יחזיר משתמשים חזרה לאתר כדי לראות מה חדש...
יש מישהו נגד?
| Originally posted by warpedd_ אני חושב שעברית והשם ILTA יש קצת בעיה כי זה כאילו של האתר טראנסאדיקט בנוסף לא ראיתי שמשהו פה הגיב בקשר לרעיון שלי שלפי דעתי יביא הרבה משתמשים והוא לרכז באתר מידע על מסיבות בארץ או כהזמנות סרוקות או סתם כמידע ובנוסף יהיה אפשר לקבל ביקורת על מסיבות קודמות \המקום וכו' |
| Originally posted by warpedd_ אני חושב שעברית והשם ILTA יש קצת בעיה כי זה כאילו של האתר טראנסאדיקט בנוסף לא ראיתי שמשהו פה הגיב בקשר לרעיון שלי שלפי דעתי יביא הרבה משתמשים והוא לרכז באתר מידע על מסיבות בארץ או כהזמנות סרוקות או סתם כמידע ובנוסף יהיה אפשר לקבל ביקורת על מסיבות קודמות \המקום וכו' |
מצויין, באמת אני בעד הרעיון של המסיבות, ונבקש גם מאנשים שאם יש להם הערות להוסיף לפרפיל של ליינים, מועדונים, מסיבות שישלחו לנו תגובות שנוסיף. אני מציע גם שנעשה מאגר של דיג'יים, נגיד מה הם מנגנים באותה תקופה (סטייל) כולל סאמפלים ודוגמאות של טראקים \ שירים, וככה כשנכתוב מי מנגן שם נוכל לקשר את הקוראים לדף על הדיג'יי, שיידעו ככה מה הם הולכים לקבל.
סקציית קלאבינג רעיון מוצלח! יפה תומר
אז מה השם שלנו?
חשבתי על
The-Scene
או
Night-Clubing
| Originally posted by Sniper חשבתי על The-Scene או Night-Clubing |
| Originally posted by Sniper חשבתי על The-Scene או Night-Clubing |
Isreali Trance Force
I Like!!!
ITF
נראה יפה!!
ואורן תחבר לאייסיקיו!
| Originally posted by Rising שמות יפים.. Night Clubbing לדעתי צריך אולי משהו שקשור לישראל היה פעם Israel Trance Force אפשר להחזיר את האימפריה וזה גם שם עם כבוד ? |
פעם גם אני וחבר שלי רצינו להקים אתר חנות ומועדון
בנושאים כאלה...
אבל כמובן שזה לא יצא לפועל..
מה שכן היה לנו שם ממש טוב (לפי דעתנו כמובן)
אז אני אשאל אותו אם זה בסדר מצידו להעביר את השם...
למרות שבאמת ITF זה חזק..