TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- ILTA - החלטות בנוגע אתר - עיצוב ותיכנות
Pages (8): « 1 2 3 4 [5] 6 7 8 »
| quote: |
| Originally posted by Rising ואני מלכת אסתר. טוב שלא הגזמת.. |
תתייחס רק לקטע הריאליסטי. לא כזה קשה לעשות רקע שחור עם נקודות לבנות לא?
חחח אתם מצחיקים 
בקיצור, המבנה החדש באמת נראה יותר יפה
רק שאני חושב שהתמונות בצד צריכות יותר אנימציה
אולי אפילו לתכנת איזה משהו ב
DHTML
שיעשה
GLOW
שעוברים עליהם
ועזבו כרגע את התנשמת, היא מספיק מושלמת בשביל הפתיחה
| Originally posted by DjChook אולי אפילו לתכנת איזה משהו ב DHTML שיעשה GLOW שעוברים עליהם ועזבו כרגע את התנשמת, היא מספיק מושלמת בשביל הפתיחה |

תשים הכל
מה נראה לך פה זה זכויות יוצרים
על הזין שלי מתי אתה חוזר מביהס
לא הייתי כבר יותר משבוע שם 
| Originally posted by DjChook תשים הכל מה נראה לך פה זה זכויות יוצרים |
נו מה עשיתם מיזה סעמק
אתם מעצבנים אותי
אם לאף אחד אין כח לעצב איזה
MENU
או משהו
אפשר לקחת מוכן, מי ישמע
אם אתה לא מבין את זה אז אני לא יכול להסביר לך...
אבל זה לא יפה לגנוב...
קיצר הינה משהו שעשיתי עם הצבעים של האינטרו:
http://grm.m.walla.co.il/briefcase/...266471/ILTA.gif
זה ריק ואין לי בנתיים רעיונות....
אני אשב על זה עוד מחר...
חביב ביותר
רק אני חושב שאתה ונמרוד צריכים לעבוד ביחד ולא כל אחד מעלה משהו
ובסוף נבחר
זה סתם עבודה כפולה
| Originally posted by DjChook חביב ביותר רק אני חושב שאתה ונמרוד צריכים לעבוד ביחד ולא כל אחד מעלה משהו ובסוף נבחר זה סתם עבודה כפולה |
סבבה אחי
אני כרגע התחלתי לעבוד רציני על העבודת גמר שלי ברובוטיקה על
RFID
פאק איזה אנגלית קשה אני וימיני
(koodoo)
צריכים לתרגם
| Originally posted by Q-PiXeL אם אתה לא מבין את זה אז אני לא יכול להסביר לך... אבל זה לא יפה לגנוב... קיצר הינה משהו שעשיתי עם הצבעים של האינטרו: http://grm.m.walla.co.il/briefcase/...266471/ILTA.gif זה ריק ואין לי בנתיים רעיונות.... אני אשב על זה עוד מחר... |

אחים שלי עם כל הכבוד...
אבל העיצוב זה לא הדבר הכי חשוב באתר..
התוכן זה העיקר
וחוץ מהמצג של מורן ועודד לא ראיתי שכתבו כלום בקשר לסגנונות וזה..
יאללה מה איתכם?
| Originally posted by Rising אחים שלי עם כל הכבוד... אבל העיצוב זה לא הדבר הכי חשוב באתר.. התוכן זה העיקר וחוץ מהמצג של מורן ועודד לא ראיתי שכתבו כלום בקשר לסגנונות וזה.. יאללה מה איתכם? |
| Originally posted by Rising אחים שלי עם כל הכבוד... אבל העיצוב זה לא הדבר הכי חשוב באתר.. התוכן זה העיקר וחוץ מהמצג של מורן ועודד לא ראיתי שכתבו כלום בקשר לסגנונות וזה.. יאללה מה איתכם? |
בריוטמן אמר בזמנו שהוא מוכן על מלודי-הארד ... אני מציע שהוא יכתוב על מלודי ועל הארד *מעבר לדיבור בגוף שני* ותשלח לי באייסיקיו או אימייל, אני ישכתב אותם לפי איך שייראה לי ואשלח לך עד שנגיע להסכמה, ואחרי שנשים את שניהם, ננסה בעזרתם לחבר הכלאה להגדרה של טראנס הארד-מלודי ... מקובל?
אני גם אכין בפאואר פוינט או וורד או משהו כזה תאור גרפי כללי של איך תיראה שם ההירארכיה ואשלח את זה למעצבים שיעצבו את זה יפה ... רומן, אורן, נמרוד , מקובל עליכם?
אני גם מוכן
| Originally posted by MoSH_MaN אני גם מוכן |
| Originally posted by oDrori בריוטמן אמר בזמנו שהוא מוכן על מלודי-הארד ... אני מציע שהוא יכתוב על מלודי ועל הארד *מעבר לדיבור בגוף שני* ותשלח לי באייסיקיו או אימייל, אני ישכתב אותם לפי איך שייראה לי ואשלח לך עד שנגיע להסכמה, ואחרי שנשים את שניהם, ננסה בעזרתם לחבר הכלאה להגדרה של טראנס הארד-מלודי ... מקובל? אני גם אכין בפאואר פוינט או וורד או משהו כזה תאור גרפי כללי של איך תיראה שם ההירארכיה ואשלח את זה למעצבים שיעצבו את זה יפה ... רומן, אורן, נמרוד , מקובל עליכם? |
זהו וויתרנו ?
| Originally posted by luckystrike זהו וויתרנו ? |
| Originally posted by Dj-2TaLL kulam dey asukim... |
למי שלא יודע תיהיה באתר קטגוריה - צוות האתר
שם יופיע כל מי שתרם חלק בבנייה של האתר..
אם זה לכתוב משהו לעצב לאכסן כל דבר..
אז כל מי שחושב לתפוס על האתר גל מבלי לעשות כלום...
טועה
| Originally posted by Rising למי שלא יודע תיהיה באתר קטגוריה - צוות האתר שם יופיע כל מי שתרם חלק בבנייה של האתר.. אם זה לכתוב משהו לעצב לאכסן כל דבר.. אז כל מי שחושב לתפוס על האתר גל מבלי לעשות כלום... טועה |
| Originally posted by luckystrike בדיוק ... בכל אופן - אורן עבדת על משהוא ? אני מסכים להיות אחראי באתר על כל מה שקשור לביקורות על טראקים חדשים שיוצאים , ראיונות שאני יודע שאני יכול להשיג , שמועות על טראקים או על פרוייקטים וכו' ... אבל צריכים התחלה . אורן אולי תעצב דף עם מה שאני ועודד ניסחנו ? |
| Originally posted by Rising עודד שלח לי היום הירארכיה עם סגנונות בטראנס...לדעתי עוד אנשים צריכים לראות את זה ואז נעצב וזה... |
))