TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- אזהרה - הכניסה מתחת לגיל 18 לטרד הבא אסורה
Pages (5): « 1 2 3 4 [5]
תעזור מי ישמע
לך כייף אתה ישיר באינטרנט
הראוטר שלי מונע ממני מלא דברים במצלמה
היא בקושי מתפקדת
| quote: |
| Originally posted by nargila-man העיקר שאני שעה רקדתי עם הכוסית הבלונדינית ההיא בלילינבלום... מסכן התבאס.... |

| Originally posted by DjChook תעזור מי ישמע לך כייף אתה ישיר באינטרנט הראוטר שלי מונע ממני מלא דברים במצלמה היא בקושי מתפקדת |
| Originally posted by Hell_Copter חחחח יא תותח ![]() לא סגור על זה שזה היית אתה אבל אם כן אשרייך... שיחקת אותה אבל אני הסתדרתי אז נחליק לך על זה |
| Originally posted by nargila-man לא יודע אם אתה סגור שזה אני הייתי או לא.. אני רק יודע שרקדתי ליד הבר עם אחת כוסית שרק מלהסתכל עליה הייתי גומר.... |
| Originally posted by Hell_Copter בגלל זה אני לא סגור שזה אתה... כי זה היה כמה מטרים מהבר... אחרי העמוד הראשון.. עזוב אני עדיין בסרטים מהכוסית שתפסתי בסוף ואז איך שאנחנו מתחילים כזה חבר שלי בא ועושה לי אנחנו הולכים... איזה צעקות הוא אכל ממני !! דפק לי הכל |
| Originally posted by nargila-man מה שהיה באסה במסיבה הזאת זה שהיו כוסיות אבל די מעט וכל השאר היו ממש ערביות אבל ממש.. כאילו לא היו כאלה ממוצעות כאלה.... |
רועי אחי אני מצטער לא הצלחתי לרשום אותך
ניסיתי אחי - ואפילו לא הצלחתי לרשום וי.איי.פי לכל החברים
שלי - ל9 מהם יש והיום אנחנו אחוש חמולה ...
עשו לחבר שלי בעיות והצלחתי לרשום רק 9 ...
בכל אופן אחי - מבטיח לך תבוא לשם ולא תצטרך לחכות בתור ...
תרים אליי טלפון להודיע לי סופי עד 11 אם אתה בא
ואנשים תעשו טובה תבואו יהיה ענננננק היום
ח-מ-מ-ה
| Originally posted by luckystrike רועי אחי אני מצטער לא הצלחתי לרשום אותך ניסיתי אחי - ואפילו לא הצלחתי לרשום וי.איי.פי לכל החברים שלי - ל9 מהם יש והיום אנחנו אחוש חמולה ... עשו לחבר שלי בעיות והצלחתי לרשום רק 9 ... בכל אופן אחי - מבטיח לך תבוא לשם ולא תצטרך לחכות בתור ... תרים אליי טלפון להודיע לי סופי עד 11 אם אתה בא |