TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- ב-8.4 אני הולך לתקלט ב.........
Pages (6): « 1 2 3 4 [5] 6 »
מממממממ
טוב אני רואה שהפכתם את זה לטרד של פגישה
אז אני יעביר אליכם את האחריות
מי שרוצה לבוא, שיצור קשר עם מי שמארגן את המסיבה, כדי לשאול לגבי יחצ"נים וכרטיסים מוזלים וכל החרא הזה.......
שניה אני יחפש את המספר......
067-344785
קוראים לו ג'ני
ותגידו שאורן אמר לכם להתקשר

| quote: |
| Originally posted by luckystrike לא נכון לפני זה הייתה פגישה באותו סדר גודל אצלי בביית במרפסת ... אני לא זוכר מי אבל מישהוא הביא ציוד ואריאל הביא גם פטיפון היה צחוקים אחושרמוטה ! ואז הזרקתי לאריאל עירוי בפעם הראשונה וגם צילמנו תמונות אבל הם נשרפו או משהוא כזה ... אלה היו שתי הפגישות היחידות הרציניות תאכל'ס שבאמת באו הרבה ![]() יאללה שבוע הבאה בעזרת השם פעם שלישית |
| Originally posted by GLoBaL-MUZiK כרגיל יהיה מלא אבל מלא שתייה ותוכלו לבחור שם אם מי להתחרמן, כמו במסיבה הראשונה..........פשוט היה שם בית-זונות, רק חסר היה נורה אדומה |

| Originally posted by Hell_Copter תחזור שנית!? מתי זה יוצא?? נקווה שלפני יום חמישי ![]() אם כן אני שם!!! |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
איזה מצחיקים האנשים שמארגנים את המסיבה הזאת!!!!
הם מתחילים להלחיץ אותי לפני כמה ימים שיש ברחבה אחת פיוניר 1000 ובשניה 500, ואם אני לא יודע לעבוד עליהם אז אני ידפק ואני לא יעלה לתקלט..... אז אמרתי להם שאני יסתדר עם ה-500 כי עבדתי על 100 וזה על אותו עיקרון, אבל לגבי ה-1000 אני לא יודע
עכשיו, היום גיליתי שגם ה-1000, כשהוא במצב סי די ולא במצב פטיפון, הוא גם מבחינת דרך עבודה אותו דבר פחות או יותר כמו ה-100 וה-500.....
אז אני עכשיו התקשרתי אליהם כדי להגיד להם שאני יסתדר גם על ה-1000,
והם אומרים לי שיכול להיות שיחליפו את הסי די פליירים ב-2 הרחבות ל-100 כי זה הדבר היחיד שכולם יודעים לעבוד עליו......
מסטולים
העיקר הם יודעים להלחיץ..........
בכל מקרה, זאת ממש הקלה בשבילי כי על 100 עבדתי כבר אז אני יסתדר איתו הכי טוב, מן הסתם.......
רק חבל שלא שמים שם איזה סי די פלייר כפול.... זה היה בכלל מסדר אותי
כי זה מה שיש לי בבית
אורן, אתה מארגן לי כניסה / הנחה משהו ?
| Originally posted by DjChook אורן, אתה מארגן לי כניסה / הנחה משהו ? |
| Originally posted by HyPeRSoNiC אחי כרטיס עולה 40 שקל יקר לך??? ותאמינו לי אנשים, אני ניסיתי לארגן לכם חינמים!!!! אבל הצלחתי לארגן רק לטלי..... אם אתם רוצים לברר לגבי יחצ"נים באיזור שלכם.... יעני בשביל מכירה מוקדמת, תתקשרו למספר הזה 067-344785 קוראים לו ג'ני. הוא מארגן את המסיבה בתאכל'ס...... תגידו שאורן שלח אותכם |
| Originally posted by nesher נגיד שנקנה במכירה מוקדמת כמה יעלה ? עוד לא אמרת את כל הפרטים שתייה חינם , משהו? |
| Originally posted by nesher נגיד שנקנה במכירה מוקדמת כמה יעלה ? עוד לא אמרת את כל הפרטים שתייה חינם , משהו? |
| Originally posted by HyPeRSoNiC מכירה מוקדמת זה 40 שקל אני מניח שבמקום יעלה קצת יותר....... אולי 60...... בכל מקרה, כתוב על ההזמנה "שתיה חינם כל הערב" וגם כתוב "יחולקו ממתקים במהלך הערב"..... עוד שאלות???? |
| Originally posted by TinkerbeL מכירה מוקדמת 40 וכתוב שתיה חופשית כל הערב ושיחולקו ממתקים וזהו...... אבל בוא נודה באמת בדרך כלל כל מה שהם כותבים יהיה בדיוק ההפך |
| Originally posted by nesher צודקת במאה אחוז וזה בדוק , בדרך כלל שלא כתוב יותר מדי המסיבה אחלה ויש דברים טובים ושכתוב , שתייה חינם ממתקים רדבול ב9 שקל תותח קתף ושטויות כאלה אין כלום ולמה אמרתי רד בול ב9 שקל ? כי הייתי במסיבה שאמרו בא רדבול 9 שקל כל הערב באתי ביקשתי רדבול הביאו לי כוס פלסטיק כזאתי שהנפח שלה הוא בערך כמו כוס טקילה טוב , אז אני יתקשר , יש מצב שהוא יארגן לי הנחה לקבוצה גדולה או משהו כזה? במיוחד אם אני יגיד שאני מכיר אותך ? |
דודים שליייייייייי
דודים שלי רק עכשיו נכנסתי לפורום אחרי שלא הייתי פה איזה חצי שנה חחח
ורק רציתי להגיד שגם אני מתקלט באותו יוםםםםםםםםם או יותר נכון יום שלישי בלילינבלוםם חחחחחחחחחח אז יהיו לנו שני נציגים מהפורום
לפי מה שהבנתי אני עולה ראשון מוסיקה שחורההההההההה
איתי יבוא
DJ TMF
והוא ינגן יותר
Pulsedriver
ומסחריים
קיצר יהיה חזק
אני באולם הגדול למטה
חזקקקקקקקקקקקקקקקק
ואלה מגניב
שיהיה בהצלחה אח שלי...
תעשה חיים שם...
ותבוא לפה יותר שבאמת נוכל להגיד שאתה מייצג את הפורום 
Re: דודים שליייייייייי
| Originally posted by BaGo D Remixer דודים שלי רק עכשיו נכנסתי לפורום אחרי שלא הייתי פה איזה חצי שנה חחח ורק רציתי להגיד שגם אני מתקלט באותו יוםםםםםםםםם או יותר נכון יום שלישי בלילינבלוםם חחחחחחחחחח אז יהיו לנו שני נציגים מהפורום ![]() לפי מה שהבנתי אני עולה ראשון מוסיקה שחורההההההההה איתי יבוא DJ TMF והוא ינגן יותר Pulsedriver ומסחריים ![]() קיצר יהיה חזק ![]() אני באולם הגדול למטה ![]() חזקקקקקקקקקקקקקקקק |
וואלה אחי אוקיי 
אני עולה בסביבות 11 כאילו ראשון ראשון אם אתה רוצה תבוא להגיד שלום נושנושששששש אני ישים מלא גרסאות של סאבלימינל כאילו סקראצ'ים וכאלו שהכנתי ..
ישך אייסיקיו
?
| Originally posted by BaGo D Remixer וואלה אחי אוקיי ![]() אני עולה בסביבות 11 כאילו ראשון ראשון אם אתה רוצה תבוא להגיד שלום נושנושששששש אני ישים מלא גרסאות של סאבלימינל כאילו סקראצ'ים וכאלו שהכנתי .. ישך אייסיקיו ? |
| Originally posted by BaGo D Remixer וואלה אחי אוקיי ![]() אני עולה בסביבות 11 כאילו ראשון ראשון אם אתה רוצה תבוא להגיד שלום נושנושששששש אני ישים מלא גרסאות של סאבלימינל כאילו סקראצ'ים וכאלו שהכנתי .. ישך אייסיקיו ? |

| Originally posted by warpedd_ אני רואה טראנסאדיקט כובש את ישרל לאט לאט |
| Originally posted by BaGo D Remixer נושנושששששש אני ישים מלא גרסאות של סאבלימינל כאילו סקראצ'ים וכאלו שהכנתי .. |

סורי אורן אבל אני לא אוכל להגיע
יש יום הולדת לידידה
| Originally posted by HyPeRSoNiC ALL YOUR BASE ARE BELONG TO US!!! |
מה נסגר מי מהפורום מגיע?
אני מתלבט יכול להיות שוים רביעי בבוקר יש לי פיזיקה
וזה לא כלכך טוב להפסיד את זה