TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מסיבות ..... כנסו
Pages (114): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 [50] 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 »
| quote: |
| Originally posted by Sm0keMachine אחי אני לא הייתי ממליץ לך.. כמו שמורן אמר יש שם סלקציה קשה בחממה..ואתה בן 18 וחצי ואין לך חוגר אפילו....אז יש סיכוי שלא יכניסו אותך ואז זה יבאס לך את היום שישי קצת.. אני לא הייתי מסתכן... אבל..אתה יכול לצאת יותר מוקדם ואז אם לא תכנסו תוכלו לחתוך למסיבה אחרת.. |

קלאבר אחי - אל תדאג ברגע שתגיד לי שאתה בא גם אם
חברים שלך לא יסדרו אותך אני יגיד לך מה להגיד בכל סלקציה
...
הקטע עם החוגר יכול להיות בעייתי רק ...
רועי על מה דיברת ?
לא הבנתי ...
קיצר תבואו יא זונות !
| Originally posted by luckystrike רועי על מה דיברת ? לא הבנתי ... |
| Originally posted by luckystrike קלאבר אחי - אל תדאג ברגע שתגיד לי שאתה בא גם אם חברים שלך לא יסדרו אותך אני יגיד לך מה להגיד בכל סלקציה ... הקטע עם החוגר יכול להיות בעייתי רק ... רועי על מה דיברת ? לא הבנתי ... קיצר תבואו יא זונות ! |
כנראה בסוף אני היום בפראנויה
נראה מה יסגר...
אבל זה פחות או יותר התכנון
| כנראה בסוף אני היום בפראנויה |
| Originally posted by Sm0keMachine אחי הפארנויה זה אחד המועדונים המגעילים ביותר בארץ! אל תלך לשם ! ! ! חבל על הזמן שלך תאמין לי..... |
השוובלה מקום חרא לאללה ...
ממש שונא אותו יש דאנס-ברים הרבה יותר טובים ...
קיצר - הפארנויה לא כזה גרוע ...
הוא דיי קטן אבל אם פותחים את שתי הרחבות עוד איכשהוא זה בסדר
האוכלוסיה ממוצעת לא טובה כמו בחממה ולא מעפנה כמו בזברה\תל יצחק ...
ורועי - הלוואי אסף היה יכול לסדר אותך תאמין לי היה צחוקים

נומשום - תגיד לי אם אתם באים או לא ...
| Originally posted by luckystrike קיצר - הפארנויה לא כזה גרוע ... הוא דיי קטן אבל אם פותחים את שתי הרחבות עוד איכשהוא זה בסדר האוכלוסיה ממוצעת לא טובה כמו בחממה ולא מעפנה כמו בזברה\תל יצחק ... |
| Originally posted by Hell_Copter חוץ מזה הוא אמר שלא מכניסים בנים... רק אם יש בנות בפנים כדי שלא יקרה |
| ]Originally posted by luckystrike השוובלה מקום חרא לאללה ... ממש שונא אותו יש דאנס-ברים הרבה יותר טובים ... |

חחחחח אתמול הייתי בספייס באר בפיתוח
איזה מקום קטן יא רבאק
זה היה פשוט מצחיק...באנו איזה 9 חבר'ה והיינו כמעט היחידים שם
ועדיין היה מפוצץ 
שמעתי דווקא ימי שישי אי אפשר לזוז שם אבל...
מקום נחמד רק חבל שהוא קטן
בסוף הייתי אתמול בפראנויה...
לא אהבתי את המקום יותר מדי... הוא קטן והכל
ולא אהבתי את השתייה שם... 
שתיתי הרבה יותר מדי וזה ריסק אותי לגמרי!!
הייתי הפוך לגמרי!!!!!!!!!
העיפו אותי החוצה ולא רצו לתת לי להכנס חזרה ואז בא בעל המועדון והכניס אותי ואמר לי דיר בלאק או שאתה לא חוזר יותר
ואז ישבתי שם על הספה כזה ונרדמתי לאיזה שעתיים...
קמתי נגוע כולי רקדתי שתי דקות ואז הלכנו...
ואז עשיתי סרטים באוטו.........
קיצר..
מוזר אה הנוער של היום

Originally posted by Hell_Copter מוזר אה הנוער של היום |
רק עכשיו גיליתי שיש אחלה מסיבות במוב בימי שלישי.
לכל הגילאים
ככה לפחות רשום.. למרות שאני בספק שיכניסו מי שמתחת לגיל 18 כי מסתובב שם אלכוהול חופשי פה ושם..ואסור ל"ילדים" שלא מלאו להם 18 לשתות!!!!
בכל אופן, אני שם היום!
עדיין לא יצא לי להיות אפילו פעם אחת ב
MOVE
איך המקום?
ואיך המוזיקה שם בדרך כלל?
ואיזה ליינים יש שם?
| Originally posted by Hell_Copter עדיין לא יצא לי להיות אפילו פעם אחת ב MOVE איך המקום? ואיך המוזיקה שם בדרך כלל? ואיזה ליינים יש שם? |

ממ יש מצב קטן שאני יהיה בשפייםהיום
או שאני ילך לקיוגה
או שסתם בפיתוח
| Originally posted by Hell_Copter עדיין לא יצא לי להיות אפילו פעם אחת ב MOVE איך המקום? ואיך המוזיקה שם בדרך כלל? ואיזה ליינים יש שם? |
תודה לכל אלה שענו
אני נראה לי הולך עכשיו לחבר שלי למסיבה שהוא עושה ואז נראה לאן...
| Originally posted by oDrori רביעי במוב זה פאנקי פיש בד"כ, טוכנר וסאם כמעט תמיד, השבוע גם עופר ניסים אם אני לא טועה... טרייבאל ופרוג |
אז ככה אני הייתי בקיוגגה עכשיו חזרתי
בכל אופן היה ממש ממש ממש כיףף
הגענו ב 12 ואז חבר שלי אירגן לכולנו וי אי פי
ניכנסו ישר הלכנו לשתות אני משום מה לא שתיתי הרבה אבל עדיין
היה לי ראשששש חופשי בהתחלה היה דיי מסריח היה קשה כזה לכולם להיכנס ולהתחיל לירקוד לאט לאט ניכנסו וזהה והיתה מוזיקה סבבה אלטרנטיבית פנאנית ביותר קיצררר ב4 ככה ניכנס
ספירטואל הילינג וזה ואז התחיל הבלאגן פסיכודאלים מטורפים!!!!!
פאק איזה כיף היה בסוףףף גם שהתחילו הפסיכודאלים הרבה הלכו והיה פול מקוםםם
קיצרמסיבה פנאניתת מצדיקה את ה 40 שקלים שלה:]]
מישהו היה בטי אל וי אתמול?
היה פצצה
| Originally posted by Hell_Copter בסוף הייתי אתמול בפראנויה... לא אהבתי את המקום יותר מדי... הוא קטן והכל |
| Originally posted by luckystrike פתחו את שתי הרחבות בסוף ? אני זוכר מקום חביב לא יותר מזה ... |
| Originally posted by Hell_Copter כן הוא לא משהו... ושהייתי לא פתחו את שתי הרחבות אבל הייתי שם לפני שבוע וחצי.... עבר זמן מאז אחי טוב שנזכרת להגיב על הפוסט |