TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מסיבות ..... כנסו
Pages (114): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 [51] 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 »
מורן אחי אני יודע שזה טיפה מוקדם אבל
עוד 3 שבועות אני יהיה בחממה...
נכנס וי איי פי 
סוף שבוע הזה יש יום הולדת לחבר שלי, אז הולכים לאן שהוא רוצה...
סוף שבוע הבא לי יש יום הולדת ואני יהיה באילת (במסיבה הגדולה של השנה)
אז סוף שבוע שאחרי
מה אתה אומר יש מצב לראות אותך שם?
| quote: |
| Originally posted by Gil Shwarts מורן אחי אני יודע שזה טיפה מוקדם אבל עוד 3 שבועות אני יהיה בחממה... נכנס וי איי פי ![]() סוף שבוע הזה יש יום הולדת לחבר שלי, אז הולכים לאן שהוא רוצה... סוף שבוע הבא לי יש יום הולדת ואני יהיה באילת (במסיבה הגדולה של השנה) אז סוף שבוע שאחרי מה אתה אומר יש מצב לראות אותך שם? |
מגניב אחי
אין דרך יותר טובה לבדוק מקום חדש, עם וי איי פי 
יש לך מושג מה הוי איי פי הזה נותן שם?
| Originally posted by luckystrike קיצר אני יהיה שם שתבוא ... |
ווי ווי ווי...
יום שישי הזה הוא האחרון לפני הגיוס..
אני הולך לשתות עד שאני יקיא דם..כמו נרגילה-מן!
סתם לא להגזים..
אבל אני ישתה הרבה!!!!!@#!@$#
פאק יום ראשון אני לא מאמין!!!!!!!
אהההההההה!!!!!!
לא רוצה!!!!!!!!

| Originally posted by Hell_Copter קיצר לפי מה שדיברנו היום אני גם יבוא... נראה מה יסגר עם זה |
| Originally posted by Sm0keMachine ווי ווי ווי... יום שישי הזה הוא האחרון לפני הגיוס.. אני הולך לשתות עד שאני יקיא דם..כמו נרגילה-מן! סתם לא להגזים.. אבל אני ישתה הרבה!!!!!@#!@$# פאק יום ראשון אני לא מאמין!!!!!!! אהההההההה!!!!!! לא רוצה!!!!!!!! |
| Originally posted by Sm0keMachine ווי ווי ווי... יום שישי הזה הוא האחרון לפני הגיוס.. אני הולך לשתות עד שאני יקיא דם..כמו נרגילה-מן! סתם לא להגזים.. אבל אני ישתה הרבה!!!!!@#!@$# פאק יום ראשון אני לא מאמין!!!!!!! אהההההההה!!!!!! לא רוצה!!!!!!!! |
| Originally posted by DjNumShum גם חבר שלי מתגייס יום ראשון חחח תותחנים כבוד אחריך לשיבטה נראה לי |
ישששששששששששש
אינפקטד משרום מגיעים לקריית אתא !
לא יאומן !
פעם ראשונה
מסיבת מיני-נוער
וייייייייייייייייי
בלבלות...
| Originally posted by KrazyDJs ישששששששששששש אינפקטד משרום מגיעים לקריית אתא ! לא יאומן ! פעם ראשונה מסיבת מיני-נוער וייייייייייייייייי בלבלות... |
| Originally posted by Gil Shwarts מגניב אחי אין דרך יותר טובה לבדוק מקום חדש, עם וי איי פי ![]() יש לך מושג מה הוי איי פי הזה נותן שם? |

| Originally posted by Sm0keMachine אני לא מתפנה לתותחנים זה בטוח.... אתה בסטי"לים לא? מה אתה עושה שם עכשיו? |
מישהו יוצא היום לאן שהוא באזור השרון?
רציתי ללכת לחממה אבל שמעתי שעושים שם בלאגנים עם הגיל - זה כבר לא חוגרים?
מורן אם אתה פה בתור "סמכות ראשית" בחממה
אם אתה יודע משהו או יכול לקמבן משהו
דבורים וכבר לא עזבתי עכשיו במעברים |
| Originally posted by guetag Now That's A Hamsush : חמישי בקו היה בן זונה... אתמול בתל יצחק ועכשיו דום ככה מבזבזים משכורת צבאית של חודש בשלושה ימים |
אהההההה
סוף סוף לשמוע את אינפקטד בסט לייב...
אומנם זה היה די קצר, 45 דקות
ואינפקטד באו בהרכב חסר
רק ארז אייזן
עדיין היה פצצות...
שבוע הבא אסטריקס מגיע לכאן.............
ועוד שבועיים, יהל חוזר
wooooooooooopasssssssssssssssssssssssss
קרית אתא שולטים 
| Originally posted by Hell_Copter לימבו יום שני יא בן של עז!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
| Originally posted by Sniper זה היה בעמק לא ? |
| Originally posted by Hell_Copter היה... וגם היה לא כל כך משהו עלה לחבר'ה הרגילים 65... אני יגיד לך את האמת... אם לא הייתי נכנס חינם הייתי נראה לי מתבאס רצח... לא הכי נהניתי שם לא היו בנות בשיט גם!! |
| Originally posted by Sniper אה.... יש כמה יחצנים שאני מכיר וחבר שלי הראש יחצנים אמר לי שהיתה נפילה מנתניה לא באו הרבה אנשים |

| Originally posted by Hell_Copter טוב שככה ![]() באים מנתניה בדרך כלל פול ערסים וממש מגעיל... היו פול מרעננה... |
| Originally posted by Sniper אחי אל תלכלך.. לא באים בד"כ ערסים יש פה ושם כמה ערסים שבאים לכל מסיבה אבל רוב הח'ברה שלי הם אילו שהולכים למסיבות והם הכי לא ערסים |
| Originally posted by Hell_Copter אפשר לחשוב כל נתניה זה החבר'ה שלך בפורים לדוגמה היו פול ערסים מנתניה הגיעו חבורה של איזה 16 לפחות אני מניאק אם לא קראו שם לפחות ל 3 מהם ביז'ו!! |
אנ ייודע שיש עמק
רק על זה שעמתי בינתיים