TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מחפשים טראק או עזרה בזיהוי שיר? הגעתם למקום הנכון
Pages (111): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 [52] 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 »
מישהו יודע איך קוראים לטראק הראשון שפול ואן דייק ניגן ב
nature one
הוא הולך ככה
i know u want me...
ואז נכנס הקצב האופייני לפול
01-nature_one_2003-paul_van_dyk_live-sat-02-08-2003-1real.mp3
| quote: |
| Originally posted by Eitan E מישהו יודע איך קוראים לטראק הראשון שפול ואן דייק ניגן ב nature one הוא הולך ככה i know u want me... ואז נכנס הקצב האופייני לפול 01-nature_one_2003-paul_van_dyk_live-sat-02-08-2003-1real.mp3 |
אולי אתם תוכלו לעזור לי כי אני כבר התייאשתי.. יש איזה שיר ראפ \ היפ הופ לא בטוח לאיזה קטגוריה זה נכנס
זה שיר שהולך חזק עכשיו בדיסקוטקים הוא מקלל די הרבה בשיר והזמר נשמע אפריקאי כזה... יותר מזה אני לא זוכר מי שיש לו שמץ של מושג שיעזור לי בבקשה.
[QUOTE]Originally posted by KrazyDJs
01 Second Sun vs Paul van Dyk - Crush (Vandit Dub)
תודה זה באמת זה ,דרך אגב מאיפה השגת את הטראקליסט?
| Originally posted by Eitan E [QUOTE]Originally posted by Elior 01 Second Sun vs Paul van Dyk - Crush (Vandit Dub) ???? ?? ???? ?? ,??? ??? ????? ???? ?? ?????????? |
החמישייה...
1.
השיר הזה של אביב גפן נראה לי
"בואו נצעד לחלום, בלי גזע ולאום..."
בעיבוד של קריסטל לייק- מה השם המדוייק?
אני לא מצליח למצוא את זה
2.
לא קלה דרכינו
שוב- בעיבוד של קריסטל לייק
מה השם המדוייק?
3.
"Youv'e got me dancing and crying... love don't let me go"
בקצב עצבני?
4.
רמיקס חדש ועצבני ל
alex castelli- enjoy this trip
5.
"this ain't nothing but a summer jam"
גם- בגירסת רימיקס עצבני
חבר'ה
מישהו יודע מה השם של המיקס שמנגנים במסיבות לשיר
Get Busy
של
Sean Paul
????????????
Re: החמישייה...
| Originally posted by eXeTik 3. "Youv'e got me dancing and crying... love don't let me go" בקצב עצבני? 5. "this ain't nothing but a summer jam" גם- בגירסת רימיקס עצבני |
Re: Re: החמישייה...
| Originally posted by oDrori שאלה לקהל הרחב: מה השם של הטראק הזה שההוא שר בו "Can't Stop, Can't Stop The beat" |
| Originally posted by TTman חבר'ה מישהו יודע מה השם של המיקס שמנגנים במסיבות לשיר Get Busy של Sean Paul ???????????? |
| Originally posted by BlueHawk אולי אתם תוכלו לעזור לי כי אני כבר התייאשתי.. יש איזה שיר ראפ \ היפ הופ לא בטוח לאיזה קטגוריה זה נכנס זה שיר שהולך חזק עכשיו בדיסקוטקים הוא מקלל די הרבה בשיר והזמר נשמע אפריקאי כזה... יותר מזה אני לא זוכר מי שיש לו שמץ של מושג שיעזור לי בבקשה. |
Paul Van Dyk - For An Angel (Nu NRG Remix)
יש למישהו?
אפילו ריפ יכול לעזור (כמובן שרצוי גרסה שלמה ואיכותית...)
תודה
| Originally posted by Gil Shwarts Sean Paul - Get Busy (DV8 Mix) אני מנגן את זה בכל התחלה של סט |
מישהו אולי מכיר את השם של השיר הצרפתי שחורשים עליו ב 99 אפ.אמ
??????????
בבקשה עזרה
ועוד משהו
מה השם של השיר
Chivava
משהו כזה
| Originally posted by TTman מישהו אולי מכיר את השם של השיר הצרפתי שחורשים עליו ב 99 אפ.אמ ?????????? בבקשה עזרה ועוד משהו מה השם של השיר Chivava משהו כזה |
| Originally posted by BlueHawk Dj Bobo - Chiwawa והשני אתה בטח מתכוון לעיישה... |
| Originally posted by TTman כתוב באנגלית אחי עיישה ??????? |
| Originally posted by TTman כתוב באנגלית אחי עיישה ??????? |
| Originally posted by TTman מישהו אולי מכיר את השם של השיר הצרפתי שחורשים עליו ב 99 אפ.אמ |
| Originally posted by oDrori Bass Unique - Voyage Voyage In Grid - Tu Ma Promis נראה לי אחד מאלה... יש לי עוד ריקווסט (ותודה על האחרון) ... זה שיר יפה כזה שאני שומע אחת לכמה זמן, אין בו מילים, וכל מה שאני זוכר ממנוזה שיש בו ביט נחמד כזה והמוזיקה נשמעת אירית כזאת. שימוש באיזה כלי נשיפה שאני חושב שהוא חמת חלילים... מאוד יפהפה כזה |
| Originally posted by BlueHawk אולי אתם תוכלו לעזור לי כי אני כבר התייאשתי.. יש איזה שיר ראפ \ היפ הופ לא בטוח לאיזה קטגוריה זה נכנס זה שיר שהולך חזק עכשיו בדיסקוטקים הוא מקלל די הרבה בשיר והזמר נשמע אפריקאי כזה... יותר מזה אני לא זוכר מי שיש לו שמץ של מושג שיעזור לי בבקשה. |
| Originally posted by BlueHawk Hevia - Busindre Reel |

| Originally posted by BlueHawk אולי מישהו סוף סוף יכול לעזור לי בבקשה...? |
| Originally posted by BlueHawk מישהו....? בבקשה תעזרו לי אפילו אם אתם לא בטוחים תזרקו כמה שמות של שירים אני יחפש ויוריד עד שאני ימצא זה משהו שהולך עכשיו חזק במסיבות |
| Originally posted by Rising Dirtbag -Fuck What A Nigga Say זרקתי אולי צדקתי |
infected_mushroom_-_converting_vegetarians_(radio_edit)-heb.mp3
product_gnb_feat_50_cent-tired_of_bein_broke-pmd.mp3
Shaggy Feat Brian Tony Gold - Hey Sexy Lady (HH Productions Rip)192Kbps.mp3
זה כל מה שיש לי חדש יחסית...