TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מסיבות ..... כנסו
Pages (114): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 [59] 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 »
| quote: |
| Originally posted by TTman ??????? מה סקוטטטטטטטט Scot Project !!!!! OMFG !!!! זיןןןןןןן הוא שם את סקוט יוווווווווו אני מת פה עוד שניה מי זה הדיג'יי ואיפה היית ספר הכללללל |
| Originally posted by Hell_Copter אתה שרוט?! אתה רוצה להגיד לי שלא נהנת בתל יצחק?! היה בן של זונה שם!!!! |
אהבתי את הסברס
בחיים שלכם לא ראיתם שתיה כזאת (בחינם 
בננה באנשי
אורגזמה
מה לא...
והכל מוכן כמו שצריך...
ועל זה תוסיפו עוד מקום פצצתי ומסיבת מים 
| Originally posted by eXeTik אהבתי את הסברס בחיים שלכם לא ראיתם שתיה כזאת (בחינם ![]() בננה באנשי אורגזמה מה לא... והכל מוכן כמו שצריך... ועל זה תוסיפו עוד מקום פצצתי ומסיבת מים |
| Originally posted by eXeTik אהבתי את הסברס בחיים שלכם לא ראיתם שתיה כזאת (בחינם ![]() בננה באנשי אורגזמה מה לא... והכל מוכן כמו שצריך... ועל זה תוסיפו עוד מקום פצצתי ומסיבת מים |
| Originally posted by TTman הסברס זה היה פעם הזברה ???נכון |
| Originally posted by TTman פיייי הייתי אמור ללכת לשם חבר שלי ברמן שם אז ככה שיש קומבינות הסברס זה היה פעם הזברה ???נכון |
| Originally posted by Sniper בערך, רק שזה החלק הפתוח של הזברה |
| Originally posted by Hell_Copter לא בדיוק... הסברס זה בבית ברל... והזברה או בשמו האחר ניר אליהו הוא בקיבוץ ניר אליהו שהוא צמוד אליו אבל לא אותו מקום... הסברס זה ממש בתוך בית ברל!! והזברה זה בתוך הקיבינימאט של הקיבינימאט של הקיבוץ... |
| Originally posted by eXeTik לא אחי... הזברה זה בדיוק איפה שהסברס, אין שום קשר לניר אליהו |
אני הייתי במסיבת טראנס (בערך) ברמות פוריה
בגלל שזה היה מסיבה של חבר'ה
אז עד 3 ככה גיא ברנס תיקלט האוס
קלטתי שם דווקא כמה טראקים מאוד חדשים
ומשלוש חפירות על
לילה קודר ואפלולי
וזריחה מדהימה בבוקר
היה בסט
חבל שעבדתי ולא יכולתי לחפור יותר זמן
ופעם ראשונה שעשיתי בלון גז צחוק
היה מצחיק..
| Originally posted by Gil Shwarts אני מתאפר רק באירועים מיוחדים הייתי אמור להתאפר גם לטי אל וי אבל לא היה זמן בגרוש... בעיקרון רק ימי חמישי ושישי אני מתאפר כשהדרגות איפור עולות בימי שישי יום חמישי רק צלליות על העיניים יום שישי, טרייבלים, נצנצים וכל הבלאגן חבל שאי אפשר לראות בתמונות את מה שהיה לי על הידיים |

| Originally posted by eXeTik לא אחי... הזברה זה בדיוק איפה שהסברס, אין שום קשר לניר אליהו |
| Originally posted by Hell_Copter זברה זה ההפקה!! והמקום שאתה היית בו הוא הסברס שההפקה היא זברה |
| Originally posted by Hell_Copter זברה זה בניר אליהו כמו שאלעד אמר עם המדרגות והכל סברס זה בתוך בית ברל ת'אמת... קוראים למקום ניר אליהו |
| Originally posted by eXeTik הזברה זה ליד קיבוץ ניר אליהו, לא בתוך והדיסקוטק בניר אליהו והזברה זה שני דברים שונים |
| Originally posted by Hell_Copter יכול להיות שמתי שאתה היית (לא בסברס) זה היה כמו שאתה אומר אבל בדיסקוטק בתוך ניר אליהו יש פוסטר של הזברה וכתוב שם בענק שזה יענו הזברה... לפחות ככה היה פעם אחרונה שהייתי שם |
הבנתי התחיל ליין חדש בטירה בגעש בימי שבת
לחיילים או משהו
עודד יש מצב לקמבון שם או משהו?
לפי התמונות בלילה זה סופני שם...
ממה שזכור לי שהייתי פעם בטירה מיזמן מיזמן אבל
זה מקום בןןןןןן זונה!!! חבלז על הזמנז
יוווווווווווווווווווווו אני מתתתתתתתתתתת
הייתי אתמול 13.6.03 במטרוקקקקקקקק
היה ערב השקה לדיסק של טייסטו
Superstar DJ
מי שתיקלט היה גבי ביטון
יוווווווווווו אתם לא מאמינים איזה דברים הוא שםםםם
הוא פתח, איך לא, עם
The Roc Project Feat. Tina Arena - Never (DJ Tiesto Remix)
יוווווווווווווו
וזאת רשימת הטראקים שאני זוכר
Conjure One Feat. Sinead Oconnor - Tears From The Moon
Eyal Barkan And Yahel - Voyage (Tiesto Mix)
Paul Oakenfold - Southers Sun (DJ Tiesto Mix)
Delerium - Silence (DJ Tiesto Remix)
DJ Tiesto - Urban Train (Marc Otool Main Remix)
Tomcraft - Lonlinness
Rank 1 - Breathing (Vocal Mix)
Gourella - Gourella
Three Drives - Greece 2000
System F - Out Of Blue
DJ Cor Fijneman feat. Jan Johnston - Venus (Tiesto Remix)
Tiesto vs. Junkie XL - Obsession (Frank Biazzi Remix)
Jan Johnson - Flesh 2002 (DJ Tiesto Mix)
יווווו זה מה שאני זוכררררר
בטוח ששכחתי משהו, אבל בקטנות
אני כותב ואני מתרגשששששש
וואי וואי וואי איזה תותח גבי ביטון
נשמע סוף הדרך אחי!!
הם אשכרה שמו שם את כל הדיסק... 
אם שכחת משהו חפש בטראקליסט 
גם אני וביונדו היינו במסיבת השקה של הדיסק בדום
אבל שם שמו רק סיילנס 
| Originally posted by Hell_Copter נשמע סוף הדרך אחי!! הם אשכרה שמו שם את כל הדיסק... ![]() אם שכחת משהו חפש בטראקליסט ![]() גם אני וביונדו היינו במסיבת השקה של הדיסק בדום אבל שם שמו רק סיילנס |
והנה התמונות

גבי ביטון אם אני לא טועה הוא מנהל התחנה
BU99FM
...
הוא בקיא ברוב המוזיקה שיש 
| Originally posted by oDrori גבי ביטון אם אני לא טועה הוא מנהל התחנה BU99FM ... הוא בקיא ברוב המוזיקה שיש |
היום בבוקר (ארבע וחצי חמש) אפטר חמודה אצלי בזולה
אני
ידידה כוסית שלי
חברות יותר כוסיות שלה
כמה חברים שלי
מוזיקה איכותית
ואולי אפילו במבה חופשי