TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מחפשים טראק או עזרה בזיהוי שיר? הגעתם למקום הנכון
Pages (111): « 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 [59] 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 »
| quote: |
| Originally posted by -CosmicFire- אנשים אני מחפש טראקים של פסיי כאלה סגנון של The Prodigy - Voodoo People (Eskimo Remix) תביאו לי כמה חדשים יחסית בבקשה והאם מישהו פה יודע מתי ישתחרר William Orbit - Barber's Adagio For Strings (DJ Tiesto Remix) Rank 1 - Symsonic (DuMonde remix) |
| Originally posted by TTman William Orbit - Barber's Adagio For Strings (DJ Tiesto Remix) לא ישתחרר לעולם, לצערינו הרב ככה המלך (טיאסטו) אמר הוא לא רוצה לשחרר את זה, כדי שיהיה משהו רק שלו שהוא יוכל לנגן בסטים שלו הכוונה, הוא לא רוצה שיהיה את זה לכל דיג'יי בעולם |
Rank 1 - Symsonic (DuMonde remix)
משתחרר מתישהו באמצע 2004
אל תדאג יש עוד זמן...

| Originally posted by DJ_Yuval Rank 1 - Symsonic (DuMonde remix) משתחרר מתישהו באמצע 2004 אל תדאג יש עוד זמן... |
| Originally posted by nFaivel יובל יש לך את Rank 1 - Symsonic (DuMonde remix המלא? |
מחפש את הדיסק של הבליינים

אם משהו מוכן לצאת מלך ולשלוח לי אותו
אני ילמד אותו את סודות הנינג'ה
אנשים יש איזה קטע האוס כזה
של זמרת ששרה בצרפתית
נראה לי שזאת
alizee
אבל הורדתי את רוב הטראקים שמצאתי בהאב כולה 4 אבל לא משנה
ולא מצאתי
זה ישן מלפני כמה חודשים
הלך ממש חזק כשזה יצא
עם מלודיה כזאת יפה והשירה שלה גם יפה אבל חבל שאני לא לומד בשיעורי צרפתית ואני יושן בשיעור כי אם הייתי יודע אולי הייתי יכול לעזור לכם קצת
לא נורא יש לי 40בתעודה בכל מקרה

חברס
HELP :}
| Originally posted by -CosmicFire- אנשים יש איזה קטע האוס כזה של זמרת ששרה בצרפתית נראה לי שזאת alizee אבל הורדתי את רוב הטראקים שמצאתי בהאב כולה 4 אבל לא משנה ולא מצאתי זה ישן מלפני כמה חודשים הלך ממש חזק כשזה יצא עם מלודיה כזאת יפה והשירה שלה גם יפה אבל חבל שאני לא לומד בשיעורי צרפתית ואני יושן בשיעור כי אם הייתי יודע אולי הייתי יכול לעזור לכם קצת לא נורא יש לי 40בתעודה בכל מקרה ![]() חברס HELP :} |
| Originally posted by -CosmicFire- אנשים יש איזה קטע האוס כזה של זמרת ששרה בצרפתית נראה לי שזאת alizee אבל הורדתי את רוב הטראקים שמצאתי בהאב כולה 4 אבל לא משנה ולא מצאתי זה ישן מלפני כמה חודשים הלך ממש חזק כשזה יצא עם מלודיה כזאת יפה והשירה שלה גם יפה אבל חבל שאני לא לומד בשיעורי צרפתית ואני יושן בשיעור כי אם הייתי יודע אולי הייתי יכול לעזור לכם קצת לא נורא יש לי 40בתעודה בכל מקרה ![]() חברס HELP :} |
מחפש גרסת בוטלג
אתמול הייתי בחורבה..
מחפש גרסת בוטלג עצבנית ל
Oscar G
עם שני הלהיטים שלו...
Alright ו Dark Beat
משהו חזק ביותר..
אנשים יקרים שלי, אני מחפש מיקס של -
narcotic thrust - safe from harm
שיש בו בהתחלה פתיחה של מן סימפוניה כזאת ולא ישר ביטים ובאסים כמו כל השאר....
בערך משהו כמו 30 שניות של סמפוניה בהתחלה עד שהיא מתחילה לשיר ואז מתחילים הביטים של הטראק.
מישהו יכול לעזור לי
שמעתי פעם טיון של דון דיאבלו שבו הוא קטע יפה כזה עם
תופים מזכירה ההתחלה שלו טוב סנון ניו יורק ואז משם יש מלודית טרנאס מעפנה מישהו מכיר?
don diablo - anarchy
??
| Originally posted by TTman נראה לי את מחפש את זה Kate Ryan - Desenchantee היה להיט אחי תוריד כל מיקס שתמצא לזה או שאולי את מחפש בכלל את הרגיל קיצר, תהנה מקווה שעזרתי |
| Originally posted by -CosmicFire- תודה אחי בידיוק מה שחיפשתי עכישו חבר שלי יפסיק לזיין לי בשכל |
מה השם של השיר מהפרסומת של פוקס.
08-placebo-special_needs-esc
אין בעד מה
סלאמטק אחי
מישהו יש את השיר פתיחה של המופע של סטיב
אנשים אני צריך את העזרה שלכם לזיהוי כמה שירים...
מצטער לפתוח על ה טרד.. אבל זה הכיי חשוב לי בעולם.. סיפור מממש ארוך
קיצר.. זוכרים את אנימטריקס?!
נכון היה את אחד הסרטים שבהם הכוסי והוכסית הלו קרב של חרבת בעיניים עצומות ?!
אז את השיר שהתנגן ברקע...
ו.. אני צריך את השיר סיום של מטריקס רוולושין
תודה לכל עוזרר...
השיר ברקע של הקרב עם העיניים העצומות זה
juno reactor - conga fury
(אני מקווה אייתתי נכון את המילה האחרונה
)
ומטריקס רוולושין לא ראיתי 
תודה אחי
תודה אחי.. מטריקס רוולושין .. איכזב..
לפחות אותי..
אמממ שמעתי כבר כמה פעמים בסטים ברדיו בי יו איזה טראק אחד בן זונה!
הולך משו כזה זה ניראה לי מיקס של שתי קטעים קטע אחד ראושן הווקל שלו משו כמו:
let me take you on a trip משו משו משו way down to the underground
והווקל השני זה משו כמו:
do you remamber משו משו she hate's me <---- לא בטוח על זה
בקשה עזרו
cosmicfire
בקשר למה ששאלת אז
Rank 1 - Symsonic (Dumonde remix)
יוצא בפברואר 2004
מה שם הרמיקס\בוטלג של החוף של טרפטוני?