TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- מי רוצה לבא לעודד היום?
Pages (6): « 1 2 3 4 5 [6]
שיואו תודה
איך הייתי זקוק לזה

אז מי בא לעודד היום? 
| quote: |
| Originally posted by Hell_Copter אז מי בא לעודד היום? |
| Originally posted by TinkerbeL איפה רועי או מורן שיסגרו את הטרד |
| Originally posted by Sniper ואווו אנשים ירדתם פה נמוך עזבו את אורן וטלי שיחייו תחייים שלהם תאהבה שלהם וזהו.. כאילו מה אתם מנתחים את זה??? סגרנו תאישו |
| Originally posted by Tarantula להגיד לא להגיד... כל הקטע זה להרגיש להביע את זה, ולא להגיד כל שניה אני אוהב אותך וזה לא שאני מדברת עליכם אורן וטלי... אבל תקופה ארוכה של ביחד לא מראה תמיד על אהבה זה לא קשור בכלל... |
| Originally posted by Sniper ואווו אנשים ירדתם פה נמוך עזבו את אורן וטלי שיחייו תחייים שלהם תאהבה שלהם וזהו.. כאילו מה אתם מנתחים את זה??? |
| Originally posted by luckystrike מה אתם רוצים ? כל אחד פה זורק הערות כאילו הוא מינימום יועץ נישואים לעיניני זוגיות ... יאללה סתמו את הפה חכו שלכם תהיה חברה 3 שנים ואז תחשבו אולי לפתוח אותו עוד פעם ... לזרוק דעות זה אחלה אבל מה הקשר לקשר את זה לאורן וטלי ... כל אחד ומה שטוב לו ...ובדיוק ככה זה צריך להיות ...איך שטוב להם ... |
| Originally posted by HyPeRSoNiC תודה רבה אחי!!!! טוב לדעת שמישהו פה לצידינו..... הטרד הזה הפך להיות כ"כ איפנטילי שכבר אין לי כוח להגיב על הנושא יותר |
| Originally posted by HyPeRSoNiC נכון, אבל..... תאמיני לי שכשאני אומר לטלי שאני אוהב אותה, אני מרגיש את זה ואני מתכוון לזה.... ותאמיני לי שאני איתה רק בגלל שאני אוהב אותה. והעובדה שאנחנו ביחד כ"כ הרבה זמן היא רק בגלל זה. לא בגלל שום סיבה אחרת |