TranceAddict Forums (www.tranceaddict.com/forums)
- Europe - Israel
-- ביקשתם את זה
Pages (10): « 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 »
| quote: |
| Originally posted by TTman חברה עשיתי תיקיה של Music Videos ובינתיים העלתי את הקליפ של the roc project יבואו עוד קליפים בהמשך אני יעלה כל יום קליפ, למה המהירות שלי זה 10 קיי וזה הרבה זמן לעלות קליפ, אז ככה שכל יום יהיה קליפ חדש תהנו אחים שלייייייי |
| Originally posted by KrazyDJs תודה רבה שאתה מעלה אבל אה..לא חרם על המקום ? עדיף למלות את ה 60 מגה של כל קליפ באיזה 3-4 ויינילים...לא ? |
TT
אני יודע שאותי זה אישית לא מעניין
עדיף שתשאל קודם פה עם יש ביקוש
| Originally posted by DjChook TT אני יודע שאותי זה אישית לא מעניין עדיף שתשאל קודם פה עם יש ביקוש |
עם מי צריך לדבר בשביל לקבל גישה?
שלחתי הודעה לצ'וק אבל הוא לא עונה
תגידו חברה..
יש ביקוש לספרית היפ הופ??
משהו רוצה שאני יעלה דברים?
אם מענין אתכם תעיפו מבט שם.. ההיפ הופ הכי חדש
אני משתדל להעלות כמה שיותר דברים וחדשים..
ואני לא יודע אם מורידים או לא
אז תגידו כי אם לא אני יפסיק להעלות.. חבל על המקום והמאמץ שלי
| Originally posted by AnthemFreak תגידו חברה.. יש ביקוש לספרית היפ הופ?? משהו רוצה שאני יעלה דברים? אם מענין אתכם תעיפו מבט שם.. ההיפ הופ הכי חדש אני משתדל להעלות כמה שיותר דברים וחדשים.. ואני לא יודע אם מורידים או לא אז תגידו כי אם לא אני יפסיק להעלות.. חבל על המקום והמאמץ שלי |

| Originally posted by AnthemFreak תגידו חברה.. יש ביקוש לספרית היפ הופ?? משהו רוצה שאני יעלה דברים? אם מענין אתכם תעיפו מבט שם.. ההיפ הופ הכי חדש אני משתדל להעלות כמה שיותר דברים וחדשים.. ואני לא יודע אם מורידים או לא אז תגידו כי אם לא אני יפסיק להעלות.. חבל על המקום והמאמץ שלי |
שירן אחי תמשיך להעלות
אני מוריד פה ושם
שחר אתה מוזר
בסך הכל ביקשתי ממך להעלות קצת שירים כדי שאני אשמע
זה אומר שאני מת על זה ?
מסטול אתה תאמין לי
| Originally posted by DjChook שחר אתה מוזר בסך הכל ביקשתי ממך להעלות קצת שירים כדי שאני אשמע זה אומר שאני מת על זה ? מסטול אתה תאמין לי |
משהו יכול להעלות את
lil' kim - La Bella Mafia
אלבום היפהופ מצוין
| Originally posted by warpedd_ משהו יכול להעלות את lil' kim - La Bella Mafia אלבום היפהופ מצוין |
אפשר גם גישה בבקשה???
אני מבטיח גם להעלות טראקים
לא רק לעשות ליצ'ינג........ 
תגידו
יש מצב שמישהו יעלה לשם את הסט הסופני של גיטלמן
כי ראיתי את זה שם ב
Request
| Originally posted by TTman תגידו יש מצב שמישהו יעלה לשם את הסט הסופני של גיטלמן כי ראיתי את זה שם ב Request |
אני מסיים עכשיו להעלות כמה אלבומים של פסיי, מצטער שלקח לי זמן הייתי עסוק טוסיק 
Space just raised to 18 GB and MAX USERS 8 
enJoy
| Originally posted by DjChook Space just raised to 18 GB and MAX USERS 8 ![]() enJoy |
פלוצר, אתה תותח!!!!
תודה רבה על הפסיי!!!
הורדתי עכשיו את הדיסקים של
Zorba
ואת
Psydrop
וכאות הוקרה עכשיו אני מתחיל עכשיו להעלות את
Cosma - Non Stop
נקווה שזה יהיה מהיר.....
תהנו אנשים!!
פעם ראשונה שאני מתלונן... ואני מצטער אבל עכשיו המהירות הרבה יותר איטית... עדיף שיהיה פחות יוזרים וכל אחד יסיים את העניינים שלו מהר מאשר הרבה יוזרים שכל אחד נשאר הרבה זמן... לדעתי לפחות...
| Originally posted by HyPeRSoNiC פלוצר, אתה תותח!!!! תודה רבה על הפסיי!!! הורדתי עכשיו את הדיסקים של Zorba ואת Psydrop וכאות הוקרה עכשיו אני מתחיל עכשיו להעלות את Cosma - Non Stop נקווה שזה יהיה מהיר..... תהנו אנשים!! |
| Originally posted by MASTERsplinter אחי אני מבקש ממך לא לצרוב את הדיסק הזה.. ובלי קשר העלתי את PANICK - ROCKET POCKET |
אני מצטער אבל אני חושב שאתם אומרים עכשיו דבר ממש מפגר
בגלל שהבנאדם מת אז אנחנו לא נצרוב את המוזיקה שלו
פתאום התעשיית צריבה / הורדת מוזיקה , לא חוקית, הפכה למוסרית
נו באמת...